141-ва Пролетна гобленарска с доиграване.

• 32 089
  • 712
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Миналата седмица:

Тази:

CvEtEmOe, страхотни сладурковци си избродирала! Simple Smile

# 406
С това се занимавам сега след като Селският двор не ми върви а и ми се иска първо да им направя ксерокопие  на схемата.Тайната вечеря също е шия но тя бавно ми върви по принцип.Това е подарък за свекървата която докато и го подаря ще стане бивша...има рожден ден след месец,но вече не търпя синът и....

# 407
  • Пловдив
Айде и аз с етап, най-накрая (Добре, не ми се карай... Hug)

Уших си долния ляв ъгъл. В момента съм подкарала горе небето, малко да почина от непрекъсната смяна на цветове.

И да ви почерпя за имения ден на малката гобленарка:

# 408
  • Ямбол
AniGaSt интересен гоблен, може ли повече информация?
 Много ми харесва. Изчистен и стилен Simple Smile Много странен стил.

katjushka много красив! Simple Smile

# 409
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да е жива и здрава. за слушане нищо не казвам Wink

# 410
AniGaSt интересен гоблен, може ли повече информация?
 Много ми харесва. Изчистен и стилен Simple Smile Много странен стил.
От безплатните схеми на Милена Стил е аз го шия 1/1 иначе е даден за 1/4.Има и други но този ми хареса заради цветовете и калите.

# 411
  • Пловдив
Благодаря! Яд ме е, че не мога да го снимам като хората, да се видят ярките цветове.
Теб не мога да те стигна, а и не знам дали бих имала нерви за такива проекти...Hug

да е жива и здрава. за слушане нищо не казвам Wink
Благодаря!
Хах, не казвай, не казвай. Joy

Послушна си ми е тя, поне за сега. Ще видим като я тресне пубертета.

# 412
Момичета, някои от вас "пласирате" ли си някъде произведенията, или шиете за собствено удоволствие? Ако да, къде ги предлагате? Питам, понеже имам вече толкова ушити (и в рамки и без рамки), че нямам къде да ги слагам и това ми убива стимула да се занимавам и от изв.време съм замразила шиенето, а много си ми харесва Simple Smile
Пък у майка ми колко още има нейни и на баба ми, то стените не стигат... Благодаря!

# 413
  • пак там
Аз се бях наканила бизнес да правя едно време. Но ми беше толкова тежко да се разделя с два от тях - единия за подарък, а другия - на една църква, че реших да оставя тази работа. Не мога. Жал ми е.

# 414
Ами после пак ще си ги ушиеш Simple Smile)
Така е, но като се натрупат и така, вече заникъде и се чудя какво да ги правя като ги завърша...

# 415
  • sof
е, тогава да се вредя и аз в блъсканицата:

Long Dog Pilgrim

красиви са ви нещата, такова удоволствие е за мен, че ви има, благодаря, че показвате, аз май вече не обръщам внимание кой ден е! Специални поздрави на тихерула!

Шия за поддържане на собственото ми относително душевно равновесие и не си представям някой да дава средства за крайния резултат, нито какъв размер... не мога да помогна за пласмент. Имам само няколко рамкирани и даже не всички от тях са на стена.

# 416
  • пак там
Динков, УАУ!!! това чудо как се шие???

Аз още не мога да си прежаля сърчицето, та се забавлявам от време на време с плетене. Нямам какво да покажа... Disappointed

# 417
  • Пловдив
Привет и от мен, красоти показвате, а аз ходя на работа и когато намеря време. Истината е, че от една седмица съм завършила моят гоблен и сега "мъча" контур. Хем нямам гоблен без такъв, зная за ефекта му, но като стигна до него и лудост ме хваща. Особенно когато имам 50 цвята и 40 от тях после са и контур, тегаво и мързеливо ми е. През вечер се забавлявам с тишлаифер на Ева Розенстанд, но искам да приключа с кончето. Снимки по - късно, ако не ме домързи Simple Smile Бъдете здрави....
Снимах най-накрая:
Скрит текст:
и 
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 26 мар 2020, 22:06 от did_tag

# 418
  • Карлово
Колкото, толкова...
Беше...

И сега... недовършен 7-ми лист.

# 419
Хванали сте бързите игли, виждам ви аз Simple Smile

Някой давал ли е за рамкиране в последно време? Онлайн ме интересува някой правил ли е, тук не работят, не се ангажират с никакви срокове..

Общи условия

Активация на акаунт