Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 394

• 48 778
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
Никога не спирай да мечтаеш,
не се обгръщай с тъжна сивота!
Ще мине време и ще осъзнаеш -
Животът - просто е една игра...

Никога не спирай да се смееш!
Не е за тебе грозната тъга..
Ти трябва в щастие да грееш...

Никога не спирай да желаеш,
да променяш своята съдба!
Все нови върхове да опознаваш...

Никога не спирай и да търсиш
сродната на себе си душа...
Аз знам - все нявга ще я срещнеш.
Животът - просто е една игра!

Добромир Радев

Хубава вечер, не се обезверявайте, както е казал поетът, животът просто е една игра Simple Smile

# 436
Juls1 Two Hearts
Хубаво стихотворение, добре че сподели нещо оптимистично!

Само Мелек би "завърнала" баща си от намерението му да замине нанякъде и да ги остави.

# 437
Просто няма смисъл. Може и да ме докладваш Марта за нарушаване на форумните правила. Най-добре да ме блокират. Та всички позитивни мисли относно развитието на сериала и връзката Наре/Санджар да бъдат забранени. Най-добре...

# 438
  • Пловдив

Аааа? С глас се смях на този момент.
Предлагам ви го за разтоварване.
Епизодът е страхотен.

# 439
Привет, момичета!

Миранда, и аз виждам зор с онлайн обучението, и то на два броя калпазани - то виртуални стаи, платформи, скайп, вайбър, телефона ми писука през 5 минути, а съм и на работа, а там се мъчим да спазваме инструкциите и да се дезинфекцираме начесто . Не съм си представяла, че може да се стигне до това положение.
  Марта, наистина постепенно паниката се засилва и това е заразно направо. А пък уж съм от по-непукистите 🙂
  Боби-Рени, голяма си скица 😀 - и нашата чистачка е на 67, ама не можем без нея, особено пък сега 🙁 Моля се да е добре жената.
  Относно серията чакам превода, че много малко гледах. И ми е трудно да прогнозирам заради ситуацията, не съм сигурна сезон ли ще свършва, сериал ли или пък временно ще спира. Такъв ни бил сериалния късмет, какво да се прави 😏
 Хармония, Мариана, Аниста, Дари, Ками, Мари, Priya, Джулс, Василева, Теменужка и другите момичета, сигурно изпускам някой, дано всички да сме добре и скоро да отмине това чудо 🙏

Малко цветно настроение 😍

# 440
Просто няма смисъл. Може и да ме докладваш Марта за нарушаване на форумните правила. Най-добре да ме блокират. Та всички позитивни мисли относно развитието на сериала и връзката Наре/Санджар да бъдат забранени. Най-добре...

Да, бе - нямам си друга работа, че да те докладвам.

Ама не разбрах смисъла на целия пост -  ти искаш Наре и Санджар или обратното Наре и Гедиз?
Не ми е много ясно.

# 441
Здравейте момичета.
Какво да кажа в това "смутно" време. Пазете се, грижете се за себе си и за тези, които са около вас.
Аз все още ходя на работа, даже и пътувам за да стигна до работното си място(даваха ни и по телевизията) и дано шефовете вземат адекватни мерки и навреме.
Марта Purple Heart и ти особено се пази.
Да бъдем послушни, за да сме здрави.

Изгледах снощи серията. Много емоционална и силна серия. Виждам Енгин в най - силната му роля в кариерата му, нищо, че Керим и "КВФ" десет години след началото на сериала продължават да печелят аплодисменти и са на върха.
                                      Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 442
Ками Two Hearts благодаря мила за подкрепата.
Трудно е в това приятно време да стоиш вкъщи, а на работа нон-стоп дезинфекция и маската не се сваля, освен когато се сменя. Но лошото тепърва идва при нас, да се молим да оцелеем.

Опитвам да загледам това или онова, снощи дори имаше няколко момента когато искрено се смях.
Неждет направо  извади най-култовата реплика - "Нали искаше снимка в леглото - ето я"

# 443

Да, бе - нямам си друга работа, че да те докладвам.

Ама не разбрах смисъла на целия пост -  ти искаш Наре и Санджар или обратното Наре и Гедиз?
Не ми е много ясно.

На мен ми е ясно, че Наре и Санджар накрая ще са заедно и много щастливи. Гедиз е просто една гайка, която сглобява още повече връзката между ГГ.
Но постоянно чета, че Гедиз бил голямата работа, чак Санджар щял да му отстъпи Наре. Що за чудоооо. Абсурд! Та Санджар едва сега повярва на Наре и вече гони Менекшето. Безумие е да говорим за отказване на Санджар от Наре....Никога!

# 444
Миранда, на мен ми идват някои вероятни сценарии 🙂 Санджар е решен да убие Акън и вероятността да не го направи ми се струва 1%, включително ако го убие друг или избяга, ама ако избяга, значи пак да се върне след време и май става банално. Санджар ако го убие, в затвора няма смисъл да го гледаме, а, да се самоубие абсурд, той не е такъв натюрел. Може да избяга и да живее далече инкогнито или по друг начин изчезва, както навремето птичката отлита . И тогава Гедиз си изпълнява обещанието да не разреши Наре да плаче, постепенно се доближава и създава близост с нея от не-приятелски вид 😉 и се жени за нея(е точно това ми е кофти линия и то не заради Гедиз, а по принцип, ама нали е сериал, трябва да се осучи положението 🙂) и ситуацията се повтаря с обратен знак - Санджар цъфва преди/след или по време на сватбата. Е до тук ми стига въображението толкова си мога 😜

# 445
Привет, момичета!

Миранда, и аз виждам зор с онлайн обучението, и то на два броя калпазани - то виртуални стаи, платформи, скайп, вайбър, телефона ми писука през 5 минути, а съм и на работа, а там се мъчим да спазваме инструкциите и да се дезинфекцираме начесто . Не съм си представяла, че може да се стигне до това положение.
  Марта, наистина постепенно паниката се засилва и това е заразно направо. А пък уж съм от по-непукистите 🙂
  Боби-Рени, голяма си скица 😀 - и нашата чистачка е на 67, ама не можем без нея, особено пък сега 🙁 Моля се да е добре жената.
  Относно серията чакам превода, че много малко гледах. И ми е трудно да прогнозирам заради ситуацията, не съм сигурна сезон ли ще свършва, сериал ли или пък временно ще спира. Такъв ни бил сериалния късмет, какво да се прави 😏
 Хармония, Мариана, Аниста, Дари, Ками, Мари, Priya, Джулс, Василева, Теменужка и другите момичета, сигурно изпускам някой, дано всички да сме добре и скоро да отмине това чудо 🙏

Малко цветно настроение 😍

Да де ама моята се върна от 5 месечен болничен и ограничих работата до обяд 😁🤭... Така е правилно да бъде все пак се бори с рак и няма как да го позовля, а аз нямам корона, но имам възпаление на ухото и мога да Ви кажа, че болката не е никак приятна... А колкото до работата нека я имаме, че после ще стане манджа с грозде... 🤔🤔🤔? Къде от нас, къде на работа каквото такова!
Аааа тука любовните мъки нещо ще ме откажат да гледам 😁🤭
Какъв ли ще да е финала на сезона, Санджар си теглил въжето ли😁, щв прекъсва сватба ли Санджар 🤭😀 мисля че думите на Гедиз не са свързани с моментото състояние за пазане на Санджар а идват от сърцето му ... 😅😅😅
Дами, господ да ни пази, моля Ви не се шашкайте всичко ще е наред!
Мерките са за това да се спазват...
Бръм 😎🤭🤭🤭

# 446
Санджар е твърдо решен да убие Акън, но ще размисли в последния момент и ще направи друго нещо. И аз не знам какво, но той винаги е бил много хитър...нека имаме повече доверие в него.

# 447
Санджар е твърдо решен да убие Акън, но ще размисли в последния момент и ще направи друго нещо. И аз не знам какво, но той винаги е бил много хитър...нека имаме повече доверие в него.

А дано, и аз мисля, че е комбинативен и здравомислещ, природно интелигентен селянин с голямо сърце, а бе обичам го този персонаж 💔 и само не искам сценаристите да го убиват 🙏 ако ще да го пратят в дън земя,  а пък Наре да е с Гедиз 😞, пак ще съм доволна 😥

# 448

И аз тъй го усещам. Hands Hand

Смятам, че ще има обрати и изненади тепърва в сериала и персонажите. Даже и за Гедиз си мисля, че може да излезе нещо. Например наистина толкова да се е влюбил в Наре, че да иска нейното щастие, макар и без него. Та, изслушвайки цялата и болка и познавайки своя брат Санджар, то провокативното му поведение да е било изцяло умишлено, за да освести Санджар и в крайна сметка да ги събере. Е, тогаз съвсем ще е топ Гедиз. Grinning

# 449
  • Пловдив

Единственият персонаж, който не е лъгал.
Единственият персонаж, на който мозъка му сече като бръснач.
Единственият персонаж, който сам си върши работата.
Единственият персонаж, който си призна грешката, дори и късно.
Единственият персонаж, който се извинява.
Единственият персонаж, който уважава правата на другите.
Единственият персонаж, който е справедлив.
Единственият персонаж, който е атрактивен.
Единственият персонаж, който помата без да поставя условия.
Мога да продължа със суперлативите, надявам се да вземе отново правилното решение.
Сценаристките ни подхлъзват, но си знаят работата.
Браво на Енгин, че е приел тази роля. Ще дойде време и ще ни говори за нея.

Общи условия

Активация на акаунт