Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 394

• 48 761
  • 740
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, аз сега си мисля за Менекше. След като Санджар я изгони публично пред всички, дали няма да му създаде проблеми и да се намеси Локи?

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 17:33 от Ваня_С

# 511
Момичета, аз сега си мисля за Менекше. След като Санджар я изгони публично пред всички, дали няма да му създаде проблеми и да се намеси Локи?

Къде се сети за Локи? Сега ще разберем и за него. Санджар също прочете това съобщение и би им направил очна ставка, а и веднага ще се сети за думите на Локи в затвора. Съобщенията си стоят в телефона на Менакшето. А може да има и други. Нали там е и номера на Локи, уж на майка ѝ. Ще има развитие в това направление със сигурност.

# 512
  • Пловдив

Героите ни се променят - музиката също.

Ваня_С, на мен чак ми липсва Локи. Лесен е за манипулиране, ама така пък Санджар ще разбере нещо за миналото на Менекше. Оооо, очаквам и онова размятане на свидетелството за брак, та Санджар да го скъса.

Класация на най-коментираните актьори в соц. мрежи за изминалата седмица.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 17:54 от mariana51

# 513
Момичета, не ме замервайте с домати, но си мисля Менекше дали няма да спретне някой номер сега, че е пометнала при падането? Пу пу, да не ме четат СЦ.

# 514
Здравейте момичета!

.В момента,когато Санджар казва на Гедиз,че му е благодарен и колко много пари е платил за живота му,дават флаш бек от разговора на Гедиз и Наре и неговото /Ще платя,ще платя,но ще дойдеш да работиш в марината/. Според вас,защо видяхме точно този спомен при думите на Санджар.

Нуше, интересен момент наистина.
И аз се зачудих, какво общо има този спомен с думите на Санджар.
Но мисля, че Гедиз е гузен не само пред Санджар, но и пред Наре...,
Ще се опитам да обясня мислите си Smirk

Имам известни съмнения от два епизода насам, че Гедиз, никога не е смятал да дава тези пари.
Все повече мисля в посока, че излъга всички не само Санджар.
Излъга посланика, че ще му плати, за да остане информиран.
Излъга Наре, че ще плати, за да я успокои.

Дълбоко се съмнявам, че в чантата на задната седалка в колата му, когато пътуваха към мотела имаше пари, както каза на Наре.
То, нямаше и полиция и гардове, които уж беше повикал...
Което ме навежда на мисълта, че подбудите на Гедиз да открие Акън не се различават особено много от тези на Санджар.
Дали смяташе да го убие?
Изобщо не го изключвам, като вариант!

Санджар и Гедиз се познават, толкова добре.
Имам чувството, че всеки от тях разбира другия по- добре от себе си.
Точно за това подозирам, че Санджар се усети за намеренията на Гедиз.
Наре, обаче не е и продължава да му се доверява.

# 515
Момичета, не ме замервайте с домати, но си мисля Менекше дали няма да спретне някой номер сега, че е пометнала при падането? Пу пу, да не ме четат СЦ.

А бе Ваня, то минаха два месеца и половина, даже три от евентуалната ПБН(дето аз не вярвам да е била 🙈🙂) . Тя до сега трябваше да е обявила такова важно събитие.

# 516
Винаги тези дето гледат да седнат на два стола  - падат на земята.
Не само в сериалите...
Отнася се и за двуликите  лопати.
Много хубави поговорки си имаме.

# 517
Здравейте,

,

Тази целувка по бузката, прощална ли е.....

Момичета, Hearts

Здрав, лек и приятен четвъртък.

Приемам го точно обратното. Един вариант от мен: Наре е простила.
Очите на Санджар се усмихват леко.

Здравейте момичета,

Това са кадри от 10-ти епизод, момента в който Мелек играе заедно със Зехра и Каврук в градината на селската му къща.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 18:37 от Juls1

# 518
Привет.Още в понеделник вечер ми направи впечатление един кадър.Два дни го мислих и сега ще попитам и вас.В момента,когато Санджар казва на Гедиз,че му е благодарен и колко много пари е платил за живота му,дават флаш бек от разговора на Гедиз и Наре и неговото /Ще платя,ще платя,но ще дойдеш да работиш в марината/. Според вас,защо видяхме точно този спомен при думите на Санджар.Не мога да онагледявам с материал,за да ви го покажа...Аз нямам все още ясно мнение.Дали беше вина от страна на Гедиз?Но ако е вина,защо?Защото чувствата му към Наре са взели връх над приятелските към Санджар и той се е опитал да се възползва от ситуацията?Защото Гедиз се чувства виновн,,че е излъгал и е  действал зад гърба на Санджар?Защо?Не мога да си обясня този кадър и това си е .Вие какво смятате?

Моето мнение е, че да.
Гедиз се почувства много гузен тук, нали и подсказките бяха, че този път той ще се опита да раздава картите.
Съгласи се да помогне на Наре с парите, първо защото Тя го помоли и въпреки, че това са много пари, той няма как да й откаже, защото е влюбен в нея. Но се опита да постави своето условие - Наре да се противопостави на Санджар и да започе работа в марината. Защо иска Гедиз Наре да работи в марината, нима само за да я поощри да отстоява себе си ли? Може би и това, но според мен тук отново има малко егоистични подбуди от негова страна, а именно, той е влюбен в нея и иска да я вижда, той има нужда да я вижда всеки ден, непрестанно. В началния етап на влюбеност самото съзерцание на любимия носи прилив на ендорфини, хормони на щастието и Гедиз иска Наре да е пред очите му. Затова се почувства гузен, защото не е действал единствено от грижа за приятеля си.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 19:11 от Juls1

# 519
  • Варна
Привет.Още в понеделник вечер ми направи впечатление един кадър.Два дни го мислих и сега ще попитам и вас.В момента,когато Санджар казва на Гедиз,че му е благодарен и колко много пари е платил за живота му,дават флаш бек от разговора на Гедиз и Наре и неговото /Ще платя,ще платя,но ще дойдеш да работиш в марината/. Според вас,защо видяхме точно този спомен при думите на Санджар.Не мога да онагледявам с материал,за да ви го покажа...Аз нямам все още ясно мнение.Дали беше вина от страна на Гедиз?Но ако е вина,защо?Защото чувствата му към Наре са взели връх над приятелските към Санджар и той се е опитал да се възползва от ситуацията?Защото Гедиз се чувства виновн,,че е излъгал и е  действал зад гърба на Санджар?Защо?Не мога да си обясня този кадър и това си е .Вие какво смятате?

Моето мнение е, че да.
Гедиз се почувства много гузен тук, нали и подсказките бяха, че този път той ще се опита да раздава картите.
Съгласи се да помогне на Наре с парите, първо защото Тя го помоли и въпреки, че това са много пари, той няма как да й откаже, защото е влюбен в нея. Но се опита да постави своето условие - Наре да се противопостави на Санджар и да започе работа в марината. Защо иска Гедиз Наре да работи в марината, нима само за да я поощри да отстоява себе си ли? Може би и това, но според мен тук отново има малко егоистични подбуди от негова страна, а именно, той е влюбен в нея и иска да я вижда, той има нужда да я вижда всеки ден, непрестанно. В началния етап на влюбеност самото съзерцание на любимия носи прилив на ендорфини, хормони на щастието и Гедиз иска Наре да е пред очите му. Затова се почувства гузен, защото не е действал единствено от грижа за приятеля си.

И аз да си кажа мнението пак    Smile  смятам че Гедиз на първо място мислеше за приятеля си и на второ реши да комбинира това ,че ще дава толкова пари с условие към Наре. Но за мен тук няма друга умисъл освен тази да накара Наре да започне да мисли и за себе си , а не само за другите. Направи го като неин приятел, но с това не е навредил на Санджар. По принцип и Гедиз и Каврук не крият от Санджар какво мислят за неговите действия. В случая Гедиз тръгна срещу него, но Санджар знае какво мисли той за въпросния казус с марината.

# 520
И аз да си кажа мнението пак  смятам че Гедиз на първо място мислеше за приятеля си и на второ реши да комбинира това ,че ще дава толкова пари с условие към Наре. Но за мен тук няма друга умисъл освен тази да накара Наре да започне да мисли и за себе си , а не само за другите. Направи го като неин приятел, но с това не е навредил на Санджар. По принцип и Гедиз и Каврук не крият от Санджар какво мислят за неговите действия. В случая Гедиз тръгна срещу него, но Санджар знае какво мисли той за въпросния казус с марината.

А според мен едното не изключва другото Simple Smile Никой не е чак такъв мазохист, че да не угоди поне мъничко и на своите желания едновременно с извършването на редица  добри дела за своите приятели Simple Smile

Това е личното ми впечатление от тази сцена и не ангажирам никого да го споделя.

# 521
Здравейте момичета!

.В момента,когато Санджар казва на Гедиз,че му е благодарен и колко много пари е платил за живота му,дават флаш бек от разговора на Гедиз и Наре и неговото /Ще платя,ще платя,но ще дойдеш да работиш в марината/. Според вас,защо видяхме точно този спомен при думите на Санджар.

Имам известни съмнения от два епизода насам, че Гедиз, никога не е смятал да дава тези пари.

Дълбоко се съмнявам, че в чантата на задната седалка в колата му, когато пътуваха към мотела имаше пари, както каза на Наре.
Което ме навежда на мисълта, че подбудите на Гедиз да открие Акън не се различават особено много от тези на Санджар.
Дали смяташе да го убие?

Това е много интересно разсъждение. Може ли наистина Гедиз също да има намеренията да убие Акън, просто да не го оповестява така като Санджар? И накрая точно Гедиз да го убие...Ще бъде интересен обрат на историята И в образа на Гедиз. Но дали сценаристите са го помислили така...Да видим Thinking

# 522
Скрит текст:
Здравейте момичета!

Дали смяташе да го убие?

Това е много интересно разсъждение. Може ли наистина Гедиз също да има намеренията да убие Акън, просто да не го оповестява така като Санджар? И накрая точно Гедиз да го убие...Ще бъде интересен обрат на историята И в образа на Гедиз. Но дали сценаристите са го помислили така...Да видим Thinking

Ако конспирациите ми излязат верни мнението ми за Гедиз не би се повлияло от това.
Чувството за чест и раздаване на лична справедливост не е присъщо само на Санджар и Каврук.
Гедиз по нищо не се различава от тях освен, че повече се усмихва и по- малко плаче Smirk

# 523
  • Пловдив

Повече никакви лъжи, каза Санджар.
Толкова са хубави Енгин и Неслихан в този момент.

Juls1, така е. Очаквам все още да разбера, защо Гедиз е съобщил на Санджар за откраднатото наследство. От приятелство - не, тогава не са били такива или поне не са ни го показали. Вероятно е отмъстил за нещо на баща си или има друга причина - нещо свързано с Мюге преди години.
Това имам предвид, този флашбек:

# 524
  • Варна

Ако конспирациите ми излязат верни мнението ми за Гедиз не би се повлияло от това.
Чувството за чест и раздаване на лична справедливост не е присъщо само на Санджар и Каврук.
Гедиз по нищо не се различава от тях освен, че повече се усмихва и по- малко плаче Smirk

Не се усмихва толкова много,  ама като се усмихне .......... няма друга такава  Heart Decoration  Smiley

изгледах края на сериата и след думите на Гедиз към Мюге , че би я ненавиждал само ако убие човек, ми се струва, че не би тръгнал да убива самия той Thinking

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 23:07 от Аnista

Общи условия

Активация на акаунт