Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 394

• 48 754
  • 740
  •   1
Отговори
# 480
Ето, че успях да я изгледам тази серия. Както винаги ме увлече. Ах, Енгин! Как играе само с лицето си. Този срам и вина, които изпитва Санджар така ги пресъздаде, че чак аз усетих тая тежест. Уникален е! Heart Жестоко бреме се стовари на Санджар след като най-сетне научи истината. Хем го съжалявам, хем сам си е виновен! Съжалявам го, защото изначално той е добър, честен и справедлив. Ама ей на, на времето не помисли, прибърза, поддаде се на емоции, ревност, лъжи. Освен това е бил и толкова млад и зелен, това със сигурност е допринесло. Но...грях има, факт! Разбирам желанието му за мъст  и самоунищожение! Но вярвам, че няма да се стигне до там. Имам два сценария дето ми се въртят - или ще се опита да приключи със себе си, но естествено няма да се получи. Просто ще бъде на косъм от смъртта, та тогава и Наре ще осъзнае, че не са само майка и баща на Мелек и нещата ще се завъртят при тях. Второто е, че или тия думи на Гедиз от трейлъра ще шамаросат Санджар и той ще започне да изкупува вината си като започне да се бори за Наре. Да видим. Но той убиец няма да стане. Тази кръв дето имаше сто процента е от боя, който Ефето му е дръпнал на Акън. Grinning

Наре. Прекрасен образ е. Марианка май каза, че е голяма хитруша. О, да, такава е! В добрия смисъл на думата. И как обича Санджар. Мисълта да го изгуби я побърква. Толкова е безсилна, че носи от 10 кладенеца вода за Санджар. Дори видеото му показа в стил да го откаже. Ама зор Grinning

Гедиз - какво да ви кажа. Харесвам го. Жал ми е, че така се влюби. И той не може да гледа Наре да страда и е готов да жертва любовта си само за да е щастлива. И са супер яка комбина със Санджар. Така се допълват. Много се надявам някак да разлюби Наре и да намери друга любов. Няма да ми е изцяло доволно ако накрая Наре и Санджар са заедно, а той сам и нещастен.

Годежът на Каврук някак ми стана излишен след като Санджар му каза, че знае за любовта му. Нали това беше едното условие, заради което се съгласи? Миличкият, с тази Айше... Зехра пък тотално хабер няма за неговите чувства. Тя наистина е малко "вятър я вее на бял кон" на тоз етап. Смятам обаче, че и те ще се съберат накрая.

Обаче минус на серията и сериала като цяло е прекалено излишни сцени и моменти. Например 2 минути някой се качва в колата, колата пали, тръгва. 2 минути някой се качва по стълби. 2 минути погледи, реакции. Малко излишни ми идват. Rolling Eyes

Чакам си новата серия отново нетърпеливо. Ох, дано има втори фрагман този път! Innocent

# 481
# 482
Добро утро! Бъдете здрави! Марта ❤️

# 483
Хайде отначало /мамата нещо ме прецака/.
Привет, момичета.
Успях да изгледам серията. Не стига, че е 3 часа, а и аз нали съм Мара Подробната, та отидоха 6.
Много хубава серия / не знам за кой път го казвам /. В тази серия Гедиз успя да ме убеди в приятелството си към Санджар. Много им се кефя, когато се надцакват, но Санджар пак спечели.

Като партньори са фантастични - разбират се от половин дума.

За тях бизнесът е "игра" - блъфирай и ще спечелиш.

Разговорите между Санджар и Каврук - много силна и истинска връзка между двамата. На пръв поглед изглежда, че Санджар подминава Каврук и не го слуша , но всичко попива и помни, а и вижда. Най-важното е, че му има безусловно доверие - оставя семейството на Каврук, не се доверява да го остави на Яхя. Ако Зехра беше влюбена в Каврук, няма да се противи на любовта им. Каврук пък разбира всичко само по погледа или от една дума. Готов е да се жертва заради своя Ефе. Жал ми стана за Каврук - не стига, че Халисе се държа ужасно с него, а и сам отиде на заколението си.

Надявам се тази клетва на Ефе да бъде нарушена и надеждата ми е в Каврук и в двете сладурани.

И отново да си кажа - прекрасна Елван. Трима мъже не могат да я удържат.

Ей това от кога го чаках - най-после.

Наре май напипа правилната посока за убеждаване на Санджар. Механизмът "Предпазвах те, за да не станеш убиец" не сработи. Дано сега всички заедно да успеят - аз съм оптимист.

Един ревнив женски татко.

Давай, Наре, това е правилният ход. Мелек, Елван и Каврук ще помагат.

Първият положителен резултат е налице.

Това е от мен.
Пожелавам ви да сте здрави и да имате хубав и спокоен ден.

А това е за колекцията "Телефони".

И да не забравяме правилата.

https://www.youtube.com/watch?v=-2ciO9V5zAw

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 06:17 от Ваня_С

# 484
  • Пловдив

Здравейте и добро утро.
Благодаря за хубавите постове.
Да видим, днес ще има ли новини около сериала ни.
Успешен четвъртък на всички.

# 485
Здравейте,както винаги след като изгледам серия съм безмълвна...Може би една от най-добрите серии до сега.
Гедиз,съгласна съм ,че в тази серия доказа приятелството си към Санджар,дори се надявам да изпълни заканата ди да го спаси от глупост.Сякаш имаше заигравка с Елван в дома на Наре ,но ще видим,ако се съберат Елван ще има и конак и добър мъж 😂😂😂.
Елван,радвам се ,че нейната героиня се развива и я виждаме повече.Вярна приятелка на Наре и Санджар,винаги на страната на доброто,след като Санджар категорично отписа брат си ,не виждам как Яхя ще се промени дотолкова,че да си я върне.
Мюге,тази жена от психиатър стана за среща с такъв.Незнам защо ,но имам усещане за нея и Кахраман,та нали профила и е да се влюбва в лошите.😉
Халисе ханъм ,как "мечи "пред Санджар,забелязвате ли как и се променя интонацията когато говори с него и как си вири носа пред другите.Тази жена е злото...,упс и снаха и е на равно с нея.Мисля,че Менекше тепърва ще се развихря като откачалка.Нарочно героинята е толкова меланхолична знаете ли прилича ми на злата вещица от спящата красавица.😂
Последно за Наре и Санджар,такава любов,горкият той не я поглежда,не може да си прости,не виждам как ще се "избели" пред себе си.Дано се случи нещо за да изкупи греха си.
Досега сценаристите се справят чудесно,казвам ви ,че аз за първи път гледам сериал,който става по-интересен със всяка следваща серия,дано продължи така,ако продължи(с оглед ситуацията).

Момичета,пазете се ⚘⚘⚘

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 08:42 от Дарриди

# 486
И като казвам колко велико играят Енгин и Неслихан, то майката на Санджар едва я гледам. Ужасна актьорска игра. Същото важи и за Менекшето. Толкова ли не намериха други актриси, направо ми развалят кефа. Expressionless

# 487

Очаквам Санджар да разрови камъчетата под маслината, отново да си вземат мидичките и той да й завърже ЧЛ със символиката на Наре.
Допълвам се.
Някой харесваше палтото на Гедиз. Не знам как ще го поделят с Джевдет - и той го харесва.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 09:26 от Ваня_С

# 488
  • Пловдив

Очаквам Санджар да разрови камъчетата под маслината, отново да си вземат мидичките и той да й завърже ЧЛ със символиката на Наре.

Да пием чай със Санджар.

Ваня_С, ще стане разбира се. Но, кога???
С този вирус, с решенията на екипите, дали да продължат снимките или временно да прекратят.
Ей, ако се спре снимането, зависи за колко време ще е, лятото ще наваксат. Нищо не се знае още.
Търпение и кураж за всички. Животът се обърка, но ще го подредим отново.

https://twitter.com/SefirinKiziDizi/status/1240515442378190849

Точно с този момент от сайта на сериала ни напочнят - в понеделник, нов епизод.

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 09:52 от mariana51

# 489
Здравейте,

,

Тази целувка по бузката, прощална ли е.....

Момичета, Hearts

Здрав, лек и приятен четвъртък.

# 490
  • Пловдив
Здравейте,

,

Момичета, Hearts

Приемам го точно обратното. Един вариант от мен: Наре е простила.
Очите на Санджар се усмихват леко.

# 491
Здравейте,

,

Момичета, Hearts

Приемам го точно обратното. Един вариант от мен: Наре е простила.
Очите на Санджар се усмихват леко.

Ама това не е Наре, това е Мелек -има шноличка.

# 492

Здравейте момичета Two Hearts

Не зная дали ви прави впечатление, но Наре винаги казва "дъщеря ми" и "дъщеря ти".
Много прецизно слага тази граница.
Дори за Санджар говори "бащата на дъщеря ми" т.е. връща му израза "майката на дъщеря ми".
Никога не го е искала в живота си след като не ѝ е повярвал, но и никога нямаше да му каже за Мелек, ако Акън не беше я нападнал.

Сега не иска да прости - да, има право. Тогава какво да направи Санджар - да живее цял живот  в " Ада на вината си" спрямо нея, но ще има дъщеря си. Значи тя по този начин все пак го наказва.

Или да отмъсти, като по този начин би запазил честта си /според закона на Ефетата/. Ясно е, че това отмъщение ще е и неговото самоунищожение т.е. ще заведе някъде Акън и заедно ще посрещнат смъртта.

Мелек ще остане с майка си, тя е малка и ще преодолее липсата на баща /всъщност го познава от няколко месеца/, още повече че също като майка си харесва Гедиз.
Какъвто е галантен, разбиращ и обичащ ще ги накара бързо да забравят Санджар.

Наре за да защити любовта си стана на птица и полетя в пропастта.
Ред е на Санджар да защити тази любов с цената на живота си - в абсолютно буквален смисъл.

А цялата тирада на Гедиз в трейлъра с цел да спре Санджар от отмъщение над Акън /както считат много от вас/ според мен ще има обратен ефект.
Санджар ще знае, че оставя Наре в добри ръце... Гедиз ще ѝ даде това, което той Санджар не е могъл, а и тя в прав текст му каза, че не го и иска от него.
Иска го жив, но не в нейният живот, а само в този на дъщеря си.

За мен логично историята завършва така, както и започна - "Който умре - става легенда, който остава жив - е лъжа."
Ефето никога няма да живее в лъжа.

Не зная как бих приела още един Енгинов герой да има такъв край, но такава е историята.

# 493
  • Варна
Привет и от мен Heart Decoration
Прекрасна серия, е можеше да е по- малка като времетраене/ да изрязват излишествата от безмислено удължаване на погледи, качване по стълби и други подобни/, ама ай да не се оплакваме  Satisfied

Санджар  най-сетне  разбра  истината и така го хлопна по главата всичко, което се опитваше да отрича досега, че скоро няма да може се оправи, но поне се отърва от терзанията и сега има стегнат план, всичко е предвидено и си го  следва  точка по точка.

Да кажа  за Мюге , ами тя от психолог на психопат се преквалифицира Imp  , жестоко си беше.Направо му разказа играта на Акън, наказанието се го биваше, бая му дойде и глада, и жаждата и страха и забавлението, което си устрои Мюге на негов гръб, заслужил си ги е, разбира се Satisfied , много хладнокръвно действаше тя , даже се чудя, тя наистина щеше да го умори без да й пука, но сякаш не си даваше ясна сметка.  Идеята със „забравянето” беше добра,  и не беше единствения забравен Акън, Санджар и той забрави и то пак в банята посланика, ама там наистина без да иска  Smiley
Зехра, много добре нареди майка си,  че ще ходи при Наре и Елван, ама и Гюлсието и тя не им мълчи изобщо, така им говори, че всеки момент ще й покажат вратата. Явно Елван им вдъхна смелост да казват каквото мислят.

За Халисето какво да каже човек, каквото и да каже няма да е добро Imp Ужасна жена, може ли да унижаваш толкова  човек , когото познаваш и живееш с него под един покрив  години и е като член на семейството. Никакъв морал и капка любов към никого у нея. Иначе дава уроци на Менекше  как се мачкат хора Smiley
Голям смях падна с Елван и менемена, както и с детектив Неджет, ех тоз салак и пишман фотограф, умрях от хилеж с него, актьора е перфектен, и той искал палто и очила като на Гедиз Smile
Наре – много мъка, имаше в думите й /те все едно обясняваха всичките й действия от последните часове /че Санджар вече й е повярвал –„в сънищата всичко беше прекрасно, но в действителност е като кошмар”. Толкова е искала да дойде този момент, Санджар  да съжалява какво е направил, но идвайки вече не е същото, разбира,че не може да понесе и той да страда, еми , те това е любовта… Two Hearts
Думите на Гедиз – „Казват, че любовта прощава всичко”  ми допаднаха много, има надежда  в тях за нашата история Yellow Heart
Каврук- толкова добра душа, готов да се пожертва за другите, добър приятел, на който може да се разчита. Дотолкова не мисли за себе си, че е готов да убие Акън вместо Санджар, защото знае, че Санджар няма да се откаже.
Менекше и Санджар - горкия как се подготвя на вратата преди да си влезе в къщи, пък тя го почна още преди да прекрачи прага. Изобщо не я бави обаче Ефето, стъпи  накриво Менекшето и веднага й показа вратата  Confounded
Санджар и Гедиз - страхотен тандем, невероятни двамата заедно. Наистина приятели и партньори Heart Decoration

Момичета, може ли да ми кажете в 89 минута на серията песента ми се струва, че е пак на  българските гласове  ?

# 494
  • Пловдив

За мен логично историята завършва така, както и започна - "Който умре - става легенда, който остава жив - е лъжа."

Дааа, но историята не е за легендата, а за живота на героите след легендата.
И това ни го каза Хюлия Вурал.

Общи условия

Активация на акаунт