Жестоко бреме се стовари на Санджар след като най-сетне научи истината. Хем го съжалявам, хем сам си е виновен! Съжалявам го, защото изначално той е добър, честен и справедлив. Ама ей на, на времето не помисли, прибърза, поддаде се на емоции, ревност, лъжи. Освен това е бил и толкова млад и зелен, това със сигурност е допринесло. Но...грях има, факт! Разбирам желанието му за мъст и самоунищожение! Но вярвам, че няма да се стигне до там. Имам два сценария дето ми се въртят - или ще се опита да приключи със себе си, но естествено няма да се получи. Просто ще бъде на косъм от смъртта, та тогава и Наре ще осъзнае, че не са само майка и баща на Мелек и нещата ще се завъртят при тях. Второто е, че или тия думи на Гедиз от трейлъра ще шамаросат Санджар и той ще започне да изкупува вината си като започне да се бори за Наре. Да видим. Но той убиец няма да стане. Тази кръв дето имаше сто процента е от боя, който Ефето му е дръпнал на Акън. 
Наре. Прекрасен образ е. Марианка май каза, че е голяма хитруша. О, да, такава е! В добрия смисъл на думата. И как обича Санджар. Мисълта да го изгуби я побърква. Толкова е безсилна, че носи от 10 кладенеца вода за Санджар. Дори видеото му показа в стил да го откаже. Ама зор

Гедиз - какво да ви кажа. Харесвам го. Жал ми е, че така се влюби. И той не може да гледа Наре да страда и е готов да жертва любовта си само за да е щастлива. И са супер яка комбина със Санджар. Така се допълват. Много се надявам някак да разлюби Наре и да намери друга любов. Няма да ми е изцяло доволно ако накрая Наре и Санджар са заедно, а той сам и нещастен.
Годежът на Каврук някак ми стана излишен след като Санджар му каза, че знае за любовта му. Нали това беше едното условие, заради което се съгласи? Миличкият, с тази Айше... Зехра пък тотално хабер няма за неговите чувства. Тя наистина е малко "вятър я вее на бял кон" на тоз етап. Смятам обаче, че и те ще се съберат накрая.
Обаче минус на серията и сериала като цяло е прекалено излишни сцени и моменти. Например 2 минути някой се качва в колата, колата пали, тръгва. 2 минути някой се качва по стълби. 2 минути погледи, реакции. Малко излишни ми идват.

Чакам си новата серия отново нетърпеливо. Ох, дано има втори фрагман този път!

.gif)

, жестоко си беше.Направо му разказа играта на Акън, наказанието се го биваше, бая му дойде и глада, и жаждата и страха и забавлението, което си устрои Мюге на негов гръб, заслужил си ги е, разбира се