Енгин Акюрек в "Дъщерята на посланика". Нови и стари проекти – Тема 394

• 48 719
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив

Даааа, важно е той да си прости.
Колко се обичат двамата и всеки един го вижда в очите на другия.

За 8 часа трейлър 2 е минал милион гледания: https://www.youtube.com/watch?v=53kzysLclIg&feature=youtu.be

Екипът все още снима - за сведение.

# 616

Даааа, важно е той да си прости.
Колко се обичат двамата и всеки един го вижда в очите на другия.

За 8 часа трейлър 2 е минал милион гледания: https://www.youtube.com/watch?v=53kzysLclIg&feature=youtu.be

Екипът все още снима - за сведение.

Марианче, онагледи точно този момент, когато му каза, че ще прости ако... - как се промени погледа му- мозъка му взе да щрака, лицето му се отпусна, а под дясното око имаше нещо като тик, ей тоя Енгин как го прави това, да си командва така лицевите мускули 👏👏👏

# 617
  • Пловдив

Малееее, направо ме плаши Гедиз. Това: "Ако кажеш и една дума на Наре, ще видиш кой е Гедиз ага!"
Тя физиономията му е страшна, в тъмното, да плаши жената. Чак ще я убие с поглед.
Дано Санджар е подсигурил охрана на къщата.

Феновете правят сравнение с Елван, откакто е в къщата на Наре.

# 618

Кога ли отново светът ще се върне в обичайния си ритъм...
Да се усмихваме, да можем да застанем един до друг без страх, да пеем и танцуваме заедно...

https://www.youtube.com/watch?v=MMRVbhbIkjk

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 19:54 от Марта_49

# 619

Цитат
Чак ще я убие с поглед.
Той така си гледа, когато говори сериозно.Виж, когато е ведър, си помага с усмивка.Simple Smile
За Гедиз/Ураз...

# 620

Скрит текст:

# 621
  • Пловдив

Скоро и пръстите да си преплетат.

Само да напомня, какво писах и се надявам да е така.
Как ще завърши 1 сезон - няма да гадая.
Но, живот и здраве, ако има втори - ще изживеем историята чрез Санджар.
Как той е изживял тези години след раздялата и настоящето.... 
Много ми е умна клавиатурата.

# 622
Пак изгледах трейлърите и се опитах да гадая по якетата на Санджар 🙂 връщането на пръстена е същата вечер на скубането, Санджар е със същите дрехи, а и Менекше е с отровно зеленото палто (съвсем го намразих този цвят). На цъфналата поляна, и после на пикника е все с по-светло зелено яке с пагони. А когато Гедиз му казва, че няма да позволи Наре да плаче все на рамото му е с черно яке, с което е на снимките с Мелек. Епизодът ще завърши с припадането на Менекше мисля, ама не съм сигурна.

ПП А това какво е 🙄

Последна редакция: сб, 21 мар 2020, 21:31 от araselia

# 623
  • Стара Загора
Все повече си затвърждавам мнението че Гедиз е бомба със закъснител, но да видим какво ще стане когато избухне.
Наре не знае какво иска наистина, ще ти простя, няма да ти простя, за кое, вярно насилена е била, но защо не е казала на Санджар още преди да се оженят, да търси вината там Simple Smile.
Гедиз ми се искаше да ги съберат с Елван, но неговото стана като детска играчка, иска Наре човека и това е, то и Менекше искаше да се набута в легендата, но ще стане точно никога. Тези сценаристи започнаха да въртят нещата в омагьосан кръг. Има още толкова персонажи който могат да развият и плавно да минава пътя на Наре и Санджар 🤷‍♀️ дано само Енгин не го занулят ако искат втори сезон, а той не е подписал 🙄.
✌️Феновете на Неслихан и Ураз да не ми се сърдят, но Енгин ми е фаворита ☺️
Не се извинявай! На всички тук фаворита ни е Енгин! Това е темата на Енгин!Приятна вечер,момичета!

# 624
Не било колаж 😍 Информационен теч 🙂

# 625
Не било колаж 😍 Информационен теч 🙂

❤❤❤
Знаех си...
Не е далеч и целувката❤❤❤

Пак казвам с всяка серия става по-интересно ,за мен.Само се надявам  това с отмъщението да не го проточат две три серии.

# 626
  • Пловдив

Рускините са написали, че това ни чака в еп.14.
Източник:  https://vk.com/club144707938?w=wall-144707938_103425
До снимачната площадка стигнаха шпиони.

# 627
Това не е ли в конака ,стаята със снимките.
За кадъра питам 🤔

# 628
Това не е ли в конака ,стаята със снимките.
За кадъра питам 🤔

Всеки случай не е къщата на Наре, там беше бяло и стъклено

# 629

Общи условия

Активация на акаунт