Отговори
# 90
ЧЕСТИТИ ПРИНЦЕСИ НА Aila И pepinka!!!! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО ДА СЛУШКАТ!!!!

При мен нощта мина много спокойно -- последните дни спя много дълбоко и дори коремът ми не ми пречи и ставам само по 1 един път... Crazy Толкова е хубаво да се наспиш.... Laughing

MamaMargo , на мен лично ми звучат като контракции...а коремчето стяга ли ти се?

Аз днес мисля да поизчистя и да се разходя, пък дано бебчо да реши да излиза, защото е много досадно постоянно да следиш имаш ли болки или не...а и поне докато е по-хладно тази седмица, че после пак започват горещините... Joy

# 91
ЧЕСТИТО НА Aila и pepinka! ДА СА ЖИВИ, ЗДРАВИ МАЛКИТЕ КУКЛИ И МНОГО ДА СЛУШАТ!

Наистина е много хубаво да отвориш темичката и да видиш че има новоизлюпени бебета.  Hug Как се зарадвах само.  Hug
velmar а ти го давай по спокойно, че на фона на положителните разкази на обебилите се мами, твоите тревоги звучат ужасяващо. Не ни шашкай така, че и ние ще раждаме.  Naughty Сега пък да не вземеш да се обидиш.  Peace Не се притеснявай - няма да родиш вкъщи!  Laughing
Иначе много се радвам че тези дни сме много активни. Много е готино така.
Родилите мами -  сега да не вземете да си пишете на лични за кърменето, че и нас ни интересува това. И да ви питам - спазвате ли някакъв хранителен режим докато кърмите? на какво наблягате и какво сте изключили от менюто си.
Лек ден от мен и целувки!  Heart Eyes

# 92
  • Sofia
ЧЕСТИТО НА Aila и pepinka! ДА СА ВИ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ПРИНЦЕСКИТЕ!
Тъкмо казах на мъжа ми - сега ще вляза в нета, за да видя дали имаме ново бебе. То се оказа не едно Laughing Laughing Laughing
AndyB, браво за спокойствието!
Сега мисля да поизлезем докато е хладно.
Хей, да не ни забравите, ако родите!

# 93
Съжалявам ако звуча толкова тревожно! PraynigРАзбира се 4е не искам да рзстроивам вси4ки ви! ПРосто ми е много притеснено и ми олеква ,когато споделя с вас обърканите си мисли.НО- наистина малко егоисти4но- не съобразих 4 е може да разстроя и авс Rolling EyesСъжалявам! EmbarassedОбещавам- пове4е няма да правя така Blushи ще го давам по-ведро! НАистина- само хубави неща ни предстоят и трябва да мислим положително!ТАзи ве4ер ще ходя в Шейново на запис на тоновете и преглед( предполагам за разкритие и т.н.ДО тогава- обещавам да не се шашкам  PeaceПОздрави на вси4ки!  bouquet

# 94
velmar ей така те искам!  Peace По спокойно и се радвай, че скоро ще се срещнеш с бебка. С теб сме и стискаме палци.  Peace Хайде успех!  Heart Eyes

# 95
  • София
Здравейте и от нас,
Между две кърмения наирам време да пиша и аз.
МамаМарго,аз бях с такива тъпи болки(и не само тъпи) цяло денонощие преди да родя.Затова бях сигурна,че раждам.Мисля,че става въпрос точно за контракции, но не е задължително да са родилни,може да са подготвителни и болезнени.Аз като отидох в болницата първия път преди да ме приемат ми обясниха точно така.Е,вярно,че 2 часа по-късно се върнах с изтекли води,но все пак и това е възможност.
Лорекса и Вал_стеф,благодаря ви за информацията за коликите.Нас май малко рано ни почват,ама ние няма да им се дадем.Дано не ни се сърдят другите мами,че им заемаме място в темата Embarassed
Емелле,аз лично не ям шоколад,а кафе пия само ако имам 2 часа и половина до следващото кърмене.Лук и чесън по принцип не вкусвам,а и прясното мляко съм спряла.За друго не се сещам,но ако ми хрумне ще пиша. newsm78
Стискам много палци да има хубави и здрави бебета на днешния празник Hug

# 96
Moмичета включвам се в ролята на щъркел на Vesi77!
Имат си момиченце Ивайла,тежи 3450, дълга е 53 см,,и се е родила днес секцио с пълна упойка в 9:45! Желае ни на всички късмет и леко раждане!

Честито на Aila!Много да я радват двете и принцески!
Аз съм с контракции на 10 мин,и сега тръгвам за болницата да видим какво е положението,води не са ми текли,тапа не ми е падала,но болките са постояни на 9-8 мин.Така че тръгвам стискайте палци!

Последна редакция: нд, 06 авг 2006, 13:04 от MamaMargo

# 97
ЧЕСТИТО НА Vesi77!!! ДА Е ЖИВА, СЗРАВА И МНОГО ЩАСТЛИВА БЕБКА ИВАЙЛА!!!

MamaMargo, СТИСКАМ ПАЛЦИ ЗА БЪРЗО И ЛЕСНО РАЖДАНЕ!!! ЧАКАМЕ НОВИНКИ!!!!

Eliona, забравих да ти честитя новите придобивки...ей, много е хубаво това бебешко пазаруване... Grinning

bubcheto15, напротив, за нас е много полезно да дискутирате всякакви подобни теми, за да се подготвяме и ние... Hug

Момичета, а да знаете дали трябва да си без лак при приемане в болницата...чух нещо такова, а аз вчера толкова старателно се лакирах и дори нарисувах? Rolling Eyes

# 98
  • у дома
честито на Vesi77! Бързо възстановяване на мама и малката красавица да е много послушна  Hug    Hug

MamaMargo, стискам палци  Praynig  Hug 

# 99
Честито на Веси 77 Hug
МАма Марго- стискаме палци- с теб сме! Дано ни зарадваш скоро с най-хубавата новина! Hug
Анди,това за лака за пръв път го 4увам newsm78И аз съм се потрудила в/у себе си,и ако трябва да го махам.... Rolling EyesА каква е логиката-знаеш ли?

# 100
Това за лака го искат тъйй като не дай Боже, ако стане ннещо то си личи първо по цвета на ноктите. Мен катто ме оперираха ме караха да го махам. Това беше в МД.

Честито на всички нови майчета и техните бебки!!!!

# 101
Забравих да попитам- а за бижутата?Дали не трябва да сме без такива? newsm78

# 102
ЧЕСТИТО НА Vesi77! Да е жива и здрава момата!

newsm51  newsm51  newsm51
Mama Margo желая ти леко и безпроблемно раждане. С теб сме и чакаме новини!  Praynig
AndyB за лака - и аз знам че трябва да си без лак поне на ръцете, особено ако мислиш да раждаш с упойка. Причините вече ги е описала Kristianna. Ако има някакъв проблем то това се вижда първо по цвета на ноктите.
velmar за бижута също препоръчват да си без - за да не изгубиш нещо ценно, не за друго. Ако толкова държиш на бижутата може да ти ги донесат на другия ден.
Как "заваляха" бебета само! Много е готино така!  Peace

# 103
Честито на двете ни мамчета с близначки - Pepinka и Aila. Честито и на мама Vesi77. Пожелавам им много, много щастие покрай малките принцески Heart Eyes Heart Eyes
MamaMargo, дано наистина това са родилни контракции и още днес ни зарадваш с добра новина. Praynig
Успешна седмица на Velmar, AndyB, Tedi79, Vasia, MamaIgi, eli_ym, tedy84, SpRiNgOfLiFe (тя се позагуби напоследък ???), bebon, VesiG и въобще на всички, на които им предстои щастието да станат майки съвсем скоро. Очакваме ви с нетърпение да ни съобщите добрите си новини, момичета!
Eliona, честито нови придобивки. Ще разказваш във вторник, живот и здраве Simple Smile
Аз вече съм със смъкнат корем ниско долу и не мисля, че повече може да падне. Смятам, че това е крайно долно положение. Ще се покажа във вторник на тези, които дойдат на "9 месеца" (надявам се и аз да дойда все пак Laughing). За съжаление все още не съм се оттапила и не са ми изтекли водите, но пък тази сутрин ме почнаха едни болки в кръста долу. Сложих си всички възможни чаркове на Космодиска и нещата се поуспокоиха, сега болките спряха. Бебо все така си се вихри из корема ми и вероятно затова толкова бързо ми падна корема. На фона на това вече съм твърдо убедена, че ще родя преди термина си - 23 август, но все още съм спокойна и търпелива.
Момичета,
аз пък съм притеснена единствено заради ситуацията с моята лекарка, която излиза на 10-ти в отпуска и не може да ме изражда. Много се мисля още как да постъпя - дали въобще си струва да ангажирам лекар, с който тепърва ще се запозная лично. Дори съм отворила темичка за помощ във форума и ако имате с какво да ме посъветвате, моля ви, отговорете ми там.
Лек ден Heart Eyes

# 104
Тъкмо се добрах до компютър че съм на гости да ви съобщя новината за Веси77 и виждам че мама Марго ме е изпреварила. Wink

ДА И Е ЖИВА И ЗДРАВА МАЛКАТА ИВАЙЛА! БЪРЗО ВЪСТАНОВЯВАНЕ НА МАМА!  bouquet

Нямам време да изчета всичко,така че довечера ще прочета кого съм изпуснала.

Целувки на тумбачетата!  love001

Общи условия

Активация на акаунт