Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-новите актуализации за състоянието на Мама Иги и нейното бебе?
Какви са последните новини за новородените бебета?
Какви са препоръките за закупуване на бебешки артикули?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-новите актуализации за състоянието на Мама Иги и нейното бебе?
-
Какви са последните новини за новородените бебета?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки артикули?
Форумът споделя препоръки за закупуване на бебешки артикули, като споменава, че магазинът Paco-Nino предлага добро обслужване и отстъпки за клиенти. Препоръчва се да вземете талон за отстъпка от списание и да разгледате онлайн магазина на магазина. Освен това се споменава, че магазинът Щъркел предлага анатомични корита на по-ниска цена.
-
Мога ли да посещавам църква, докато съм бременна?
-
Какви козметични продукти са необходими за бебето?

на 30-ти последно е писала в друг форум (просто погледнах в профила й, дано не ми се сърди 

. Хубавото е, че тоновете са ОК.
Но нашият татко е много притеснен и цяла вечер сглобява креватчето, за което от преди около 1 месец сме купили плоскостите като в същото време ме убеждава. че е нормално да имам разкритие и ще си родя точно на 16-ти...

На 31.07 в 16:30 ч. се роди нашата дъщеричка Стефани 3,750 кг, 51 см. в Окръжна болница св. Анна гр. Варна. Всичко мина бързо и сравнително леко, сега сме вече вкъщи и се учим на нови неща, на нови усещания да сме родители.