Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са най-новите актуализации за състоянието на Мама Иги и нейното бебе?
Какви са последните новини за новородените бебета?
Какви са препоръките за закупуване на бебешки артикули?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са най-новите актуализации за състоянието на Мама Иги и нейното бебе?
-
Какви са последните новини за новородените бебета?
-
Какви са препоръките за закупуване на бебешки артикули?
Форумът споделя препоръки за закупуване на бебешки артикули, като споменава, че магазинът Paco-Nino предлага добро обслужване и отстъпки за клиенти. Препоръчва се да вземете талон за отстъпка от списание и да разгледате онлайн магазина на магазина. Освен това се споменава, че магазинът Щъркел предлага анатомични корита на по-ниска цена.
-
Мога ли да посещавам църква, докато съм бременна?
-
Какви козметични продукти са необходими за бебето?
.След малко ще се отправям към леглото,4е запо4ва да ми се доспива.Хвърлям един последен поглед към форума и ..какво да видя- имаме си още едно бебенце
Честита дъщери4ка на Мерулка!И честит рожден ден!
( браво на наблюдателната мама марго).
,а трябваше да иде в болницата.Сигурно са я приели за предизвикване...
А може би ве4е си гушка беб4ето 
А някак си не ми се иска да тръгна да раждам през нощта.
, но ще видим другата седмица.
Да ти е жив и здрав и много, много да ви радва. Дано всичко е минало леко и бързо да се върнеш вкъщи с бебко
...не се притеснявайте, веднага се познава, че е тя, въпреки че аз през цялата бременност имах много силно течение, което накрая дори стана жълтеникаво и слузесто
Аз от вчера започнах подготовката и на втория сак, който таткото ще ми донесе по-късно в болницата, а днес трябва вече да купим памперси и кърпички...

И да се похвалиш като родиш. Ще чакам с нетърпение. Хайде като си повлякла крак натам и аз да те последвам.