🥊Şampiyon🥊 Толгахан Сайъшман и Амине Гюлше – Сега и Завинаги *тема 26

• 13 203
  • 736
  •   1
Отговори
# 435

Цвети, благодаря много за всички вкусотийки! Аз се притеснявам от кантара, но това не ми пречи да си похапвам с удоволствие! Обожавам сладките неща и кафето.
     Да прибавя и аз нещо ново от Толга:
     Толгахан Сайъшман използва социалната мрежа Instagram тези дни, за да бъде възможно най-близо до феновете. Остави ги да задават  въпроси на InstaStory и той отговаряше. Хиляди са въпросите от различни краища по света. Атакуват го отвсякъде - колко е висок, кой е любимият му спортист, певица, група и т.н. Има много въпроси около "Шампион". Много пожелания за здраве и успехи. Много обяснения в любов! Прави ми впечатление, че отговаря и на английски език, когато въпроса е зададен на англ., а към отговора си на феновете от другите държави задължително вмъква изречение на родния им език. Има и поздрав от Казанлък - отговора на Толга: Kissing Heart Kissing Heart и българското знаме. Стана ми много драго.

Вие дарихте средства за борба с коронавируса или не искате за това да се говори?

Научил съм от семейството си, че споделянето (дарителството) е задължително условие. Не само в този период, винаги съм се отзовавал, с помощта на Аллах съм печелил. Някои от даренията остават скрити, някои се чуват. Между другото - въпреки че като цяло не предпочитам да се разгласяват тези неща, си мисля, че предоставените помощни средства са много важни в такива моменти. Те могат да дадат пример, да се превърнат в движение за помощ и да служат за целта.

Един от последователите от Косово, изглежда, нямаше въпроси и просто използва възможността да поздрави двойката Толгахан и Алмеда.
"Здравей от Косово, обичаме те", беше изречението на последователя, на който Толгахан отговори на албански с няколкото думи, които е научил от Алмеда: „И аз ви обичам!”

И нова снимка на Ефехан!

Цеце, извинявай, че прекъснах интересните ти постове за най-скъпите чанти, но ми се щеше да вмъкна и маминия сладък. "Сърбят ме ръчичките" Joy  когато става въпрос за Толгахан!
     Еййй, това момче ми е влязло под кожата!

Последна редакция: пт, 10 апр 2020, 16:28 от Emiliya

# 436
Еми, няма за какво да се извиняваш. Всички обичаме, когато има новини за любимците и четем с интерес всичко ново за тях. А Толга е показал уважение към всичките си почитатели.. това не трябва да се подминава

В тон с новата чанта да ви почерпя с..

Leiber Precious Rose Bag, Цена: 92,000 долара
Тази „скъпоценна роза“ има форма на цъфнала роза. Изработена е от висококачествени материали и ако трябва да бъдем по-точни - 1016 диаманта, 800 турмалини и 1196 розови сапфира. Чантата е толкова ексклузивна, че е продадена преди да бъде представена.

# 437

Скрит текст:
Leiber Precious Rose Bag, Цена: 92,000 долара
Тази „скъпоценна роза“ има форма на цъфнала роза. Изработена е от висококачествени материали и ако трябва да бъдем по-точни - 1016 диаманта, 800 турмалини и 1196 розови сапфира. Чантата е толкова ексклузивна, че е продадена преди да бъде представена.

Цеце, тортата ми хареса повече от чантата. Много натруфени тези чанти - диаманти, сапфири, злато ... цени - определено не са по моя вкус, а по джоба ми ... изобщо. Joy Но ми е интересно да чета за тези скъпи вещи.

# 438

https://instagram.fsof9-1.fna.fbcdn.net/v/t50.2886-16/93259315_2 … f52df989f274bc654

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 02:27 от Цвети &

# 439
Здравейте, момичета!

'"Човек винаги може да намери нещо, за което да е благодарен, независимо колко са се забатачили нещата."
Стивън Кинг, "Долорес"

Пожелавам ви усмихнат, слънчев и безгрижен празничен ден!

# 440
# 441
Здравейте!

Трябва да се създава красота не за да се възбудят сетивата,
а за да се подхранва душата.

Габриела Мистрал

# 442

Софи,Феми, къде се изгубихте?! Хайде, мятайте се в темата, че Чачо и Толга скучаят без вас! Но аз съм ги затворила здраво - няма къде да мърдат! Чакаме ви!

# 443

Емиии , знаеш как да ме примамииииш . Ще ми се разтупти сърцето от тези Аполоновци . Heart Eyes
Добре си ги затворила в бутилката , да не бягат и само ние да имаме достъп Stuck Out Tongue Closed Eyes

Софи , е хитруша под карантина е с Чачо  , ама и аз ще дойда , ще се телепортирам кат фантастичен филм и сЪ цопваме при него в леглото Grin

Емиии , не  мога да подмина клипа за гифки , невероятен Хаканчо . Ще спретнеш ли , прати ги на лични да  ги запазя . Благодаря !
https://www.youtube.com/watch?v=5VuWkXGsNmM
 доктор Сарп да клъцнеш
https://twitter.com/ana_ulusoy/status/1247573277431693312

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 19:13 от femmi2

# 444
Скрит текст:

Феми, по инерция съм свалила следващия клип с Чачо и Хазал. Пускам ти гифките оттам, а малко по-късно ще направя и другите, защото ми харесват повече като качество. После всички ще ти ги метна на лични. Извини ме .... дали е от годините, или от короната не зная, но съм толкова разсеяна и непохватна напоследък. Явно ще ми трябва помощ не само от д-р Сарп, а и от д-р Баръшко! Joy Joy

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 23:13 от Emiliya

# 445
Еми ,тази изолация ще побърка хората.
И аз искам да се разходя из природата ,времето е прекрасно. Но вируса е обърка всичко.

Гифките с Ча и Хазал са хубави. Много си ги харесвам като партньори.Прочела си ми мислите да свалиш клипчето от Али Ав .
Еми ,ако искаш ще ти разкажа по -късно новости.
Нашите красавци се окопаха и поне едно селфи домашно няма . Rage

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 19:44 от femmi2

# 446

Феми, пускай новости, че съвсем затъпях!
     Още няколко отговора от Толгахан:

Известният турски актьор Толгахан Сайъшман отговаря на въпроси от своите последователи в профила си в Instagram.
Сред многото въпроси Толгахан беше попитан дали иска да бъде баща на момиче, актьорът отговори, че иска изключително много и се надява това да се случи в бъдеще.

Nature Star Nature Zap Nature Star

Въпрос: „Кого обичате повече - жена си или сина си?“
Толгахан: "За мен едното е като дъх, другото е като вода ..."

Nature Star Nature Zap Nature Star

Въпрос: „Ийт Козан или Кенан?”
Толгахан: „И двамата.”

# 447

щастливите родители

От утре задължително с предпазна маска иначе глоба . Досега съм ходела без и нашите също . Не съм излизала толкова   , стоя си у дома.  Дразни тази маска .  Като котенцето ще ходим за хляб и макаронки .

фръцлЮ  вкарва комичен елемемт

ммм секси мъж на хоризонтааа, няма да го дам на шаманката , затварям го в бутилката и без това Истанбул е затворен нещо, като Банско когато го блокираха Mask

с любимите очилааа , ммм шикарни SunglassesHeart Eyes

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 21:15 от femmi2

# 448

Феми, тази вечер само ние с теб се разхождаме из темата. Изгубиха ми се другите момичета! Но някои от тях утре трябва сериозно да почерпят! Няма да им се размине - ще ги чакам в темата да празнуваме!
     Аз също досега не съм слагала предпазната маска. Опитах веднъж и ми се стори, че се задушавам с нея и я свалих веднага - действа ми потискащо. Но от утре, когато излизам, ще се налага да се маскирам, че не ми се плащат глоби.
    Ето ги и другите гифчета:

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 11 апр 2020, 23:18 от Emiliya

# 449

Ще може и с шал, което ми е по- приемливо

Общи условия

Активация на акаунт