СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 13

• 30 863
  • 921
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Честит празник!!!

# 241
  • София
Страхотна идея на Просвета, дано и реализацията да е на ниво!

# 242
Регалия имат онлайн практикуми за техните ученици. Май могат да се ползват и от деца, които не са от школата.

# 243
  • София
Мисля, че трябва да честим на Ния на maria77bg - класирана е за националния кръг на Оли по химия Simple Smile
Мария, страхотно е детето ти. Наистина помислете за химията и НПМГ.

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 12:40 от green_dawn

# 244
Браво на Ния! Много успехи й желая от сърце!

# 245
Браво на Ния! Подкрепям за НПМГ и химия там.

# 246
  • София
Поздравления за Ния!

Междучасие също ще организиранат онлайн уроци, но май само за записаните ученици. Тъкмо си видях мейла в пощата.

# 247
Браво на детето! И НПМГ е хубаво училище, но пък и Френската гимназия възпитава едно отношение към живота, към изкуството, което прави после всичко по-интересно.
Много е трудно да избираш, когато си добър в доста направления.

# 248
  • София
Браво на Ния!
Поздравления!
Явно отвътре му иде на детето науката.
Мария, аз сериозно бих се замислила на твое място.

# 249
  • Отвъд алеята зад шкафа
Мария, да, честито за Ния!  Знам, че и в АК може да наблегне на природни науки,  не само в НПМГ. Така че й пожелавам да може да избира между няколко желани училища.

# 250
Иха, много мило, благодаря ви!
Да, вчера падна голяма радост (от нейна страна) и голям ужас от моя страна. Затвори всичко по БЕЛ, което бях струпала и си отвори химията с кеф и с оправдание. Отказах да споря, нека си се радва. Днес подхвана бел, изживя си еуфорията.
За профил химия: вчера прегледах план-приема за 2019-2020. Всички училища, които имат профил химия вървят с биология, която хич не ѝ е по вкуса. Ще изчакаме новия план-прием и ще решим. При нея ФЕГ си стои първо желание. За АК вече нямам надежди. Тя няма никаква подготовка (като изключим явяването на един пробен), а желаещите са страшно много тази година. Децата си се готвят за формата, а ние на мускули Simple Smile.

# 251
Бубче, мерси за темата Flowers Rose
Връщам се назад да чета SmileySmile

# 252
  • Отвъд алеята зад шкафа
Иха, много мило, благодаря ви!
Да, вчера падна голяма радост (от нейна страна) и голям ужас от моя страна. Затвори всичко по БЕЛ, което бях струпала и си отвори химията с кеф и с оправдание. Отказах да споря, нека си се радва. Днес подхвана бел, изживя си еуфорията.
За профил химия: вчера прегледах план-приема за 2019-2020. Всички училища, които имат профил химия вървят с биология, която хич не ѝ е по вкуса. Ще изчакаме новия план-прием и ще решим. При нея ФЕГ си стои първо желание. За АК вече нямам надежди. Тя няма никаква подготовка (като изключим явяването на един пробен), а желаещите са страшно много тази година. Децата си се готвят за формата, а ние на мускули Simple Smile.

Спокойно. Подготовката от СМГ е най-добрият "мускул", ще се справи със сигурност. Междудругото ПЧМГ също имат профил с химия, но не знам подробности.

# 253
Мария, поздравления за високия успех на Ния по химия, предмета хич не е лесен.
Моето хлапе и на пробен не пожела да се яви, но каквото-такова, ако се справи-супер, ако не -АК ще загубят 😄
Поне не се притеснявам за НВО, там е часовник(за 4 ПИ няма резултат под 94%, засега😊) та за ФЕГ ще й стигне. А, както казва Звънчето, не искам да има много точки, а само да й стигнат.
Ще си намери пътя 😊.

# 254
Аз мисля, че в гимназия ще й е лесно, и ще си развива интересите на академично ниво- ще си се занимава отделно, ще си ходи по олимпиади и т.н.
Не мисля, че точно за нея ти е нужно да се вълнуваш от учебни планове и подобни неща Simple Smile Те няма да я ограничат или да й помогнат особено Simple Smile
Във Фег нямат капацитет да развият всичките й таланти, но ще й дадат възможност тя да си ги развие, ако желае. в НПМГ пък ще може да има досег със СУ. Но което и училище да избере, според мен няма да сбъркате.

Общи условия

Активация на акаунт