СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 13

• 30 862
  • 921
  •   1
Отговори
# 225
Честит рожден ден на малкото грейпфрутче!

Аз съм домошар и от 2009 съм си все с хоум офис. Хич не ми се излиза, когато е лошо времето, та тази ваканция изобщо не ми тежи. А виждам и за Ния колко по-пълноценна е за учене. Нямам нищо против да удължат в София ваканцията до петък, дори и да ни тестват една седмица на дистанционно обучение. Като се пооправи времето ще стане тегаво за такива неща. Дано само не станем по 200 кг от това заседяване.

# 226
Честит Рожден Ден на младежа, Грейпфрут! Да е здрав и с късмет!

# 227
В нашите училища няма сапун, по едно време даже врата на тоалетни нямаше. Няколко циганки мажат от време на време с парцал. А да, във фег преди няколко години имаше и хепатит, щото нали, много чисто...всички тези деца ще плъзнат в ГТ, в затворените стаи, без маски, без санитарен гел, щото няма, няма и сапун в училището. Може във вашите да има, в нашите няма. От 12 години, та не вярвам сега да проима. Сестрите са почасово, в някои дни. В болницата срещу фег НЕ приемат спешни случаи на деца, изпробвано и ни е обяснявано на всяка родителска среща.
Аз, като много други рдители, утре ще отида при джи пи то, и ще взема бележка. Поне за двата дни. На 23 март на детето му предстоеше планов прием в болница, Сега е на кантар дали или, защото в болниците е хаос.
На фона на това, съм бясна.
Разпечатах матурите, ще си решават у дома, ще ходят на някой и друг урок, което сигурно може и по вайбър да се случва и толкоз.
Да му се не знае и глупавото министерство

# 228
HAPPY,  мен лично ме е страх да ходя до джипито, чудя се дали да не пусна по семейни причини. Но ще изчакам до утре да видим какво ще решат.

# 229
  • Отвъд алеята зад шкафа
Трябва да изтърпим март, после ще се запролети и вирусите ще изчезнат.

Има ли някъде качен ПИ по БЕЛ от Регалия или друга школа, различна от Междучасие?

# 230
  • София
Тази година рязко увеличих ходенето пеша. Към 4-5 км/ден. Много добре ми действа.
За разлика от висенето в кола в задръстване, от което ми иде да си оскубя косата (писах по друг повод, че съм шило Simple Smile ).
А ще се окаже, че май е и някаква антистрес терапия т.г.
Та исках да кажа, че покрай вируса, максимално пеша и без метро съм го подкарала. Абсурд е човек да спази 100 процентова хигиена. То само чантата съм си я пипнала не знам колко много пъти.

# 231
И аз обожавам ходенето пеш. Градски транспорт не ползвам почти никога. Зимата с кола, лятото - пеша.
Хепи, миналата седмица, докато чаках при личната беше ад от болни. Цяло чудо, че не лепнах нищо. Пусни семейни причини до класната.

# 232
Аз от близо пет години тренирам вкъщи, отделно се стремя да имам средно около 10 000 крачки на ден. Ако не мога навън да ги направя, ги правя вкъщи на степера. Но ако си остана по-дълго време в домашен режим, задължително качвам килограми. Непрекъснато се чудя какво да сготвя, уж здравословно, но и в здравословното си има калории. Понякога даже повече...

# 233
  • Отвъд алеята зад шкафа
Забравих да питам - записахте ли си децата за Кенгуру? Аз записах и двете, защото много харесвам това състезание.

# 234
Магистърските дистанционни занятия и пробни изпити на повечето университети не са отменени, ще посетим и двете. И курсовете. Не съм ги записвала на други състезания, а по принцип също харесваме Кенгурото.
Някои деца 12 клас са се събирали извън училище да си подадат заявленията за матури, защото срока е точно сега. Толкоз за постоянния вряк за молове и градинки. Аз работя в мол, ми деца почти нямаше. Имаше си обичайните служители, нещастниците, на които не дават хоум офис.
Мисля, че децата разумно си спазват ваканцията, големите особено  използват времето и си учат.
Редакция-Изпита се отмени. Явно университетите са автономни и по разумни от МОН

Последна редакция: вт, 10 мар 2020, 10:15 от ♥ HAPPY ♥

# 235
Честит Рожден Ден на юнака, Грейпфрут!
 Да ви е  здрав и много щастлив!

# 236
Аз не харесвам ЕК по други причини (дълга и стара история) и съм бойкот на участие там още когато Ния беше 4ти клас. Тази година виждам, че има и още едно кенгуру със стария организатор, но изобщо не искам дори да им чета регламента.

# 237
  • софия
Интервюто на Вълчев в сутрешния блок на Нова, за който не е успял да го гледа и иска.

# 238
Честит да е рожденика, грейпфрут! Да е щастлив! Flowers Four Leaf Clover

# 239
Честит празник и от мен!
Просвета пускат онлайн уроци

Общи условия

Активация на акаунт