СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 13

• 31 349
  • 921
  •   1
Отговори
# 765
Хаха, Дидева, прелетя преди малко една сврака, но не носеше вести. Може да е била транзит.

# 766
  • София
И при нас ни вест, ни кост от училище...

# 767
  • София
Aaa- грешно сте ме разбрали.От училище  нищо няма.То и ел.дневника  е такава бутафория....Учителката  ги е набарала и им е направила група в месенджър Simple Smile ВЪпрос на  инициатива от нейна страна явно.На работа съм , та не  разбрах подробности.Довечера ще ми разказва как   е
В момента  пак извънредно заседание на министерски съвет.....Има го и  онлайн

# 768
И аз ще работя от дома
Дано интернет издържи

# 769
  • sofia
Ходих за хляб и сапун, магазините около нас са опразнени, най- вече липсват пакетирани и консервирани храни, в Лидл дори стар лук нямаше,  празно напълно....

# 770
  • София
И ние с мъжа ми ще работим от вкъщи.
Децата ще учат през Школо.
Имаше статия какво да очакваме на база опита в Италия. Само първия уикенд са се разграбили магазините. После всичко е било налично. Без маски.

# 771
При нас тепърва в понеделник ще се уточняваме как ще работим. Невъзможно е всички да бъдат вкъщи, ще имаме дежурни екипи. Предполагам, че поне два -три пъти седмично трябва да съм навън....Страхотна изолация, но съзнавам, че няма как да е по друг начин.  Дано поне мъжа ми да ме кара на работа, да си спестявам градски транспорт. Той също не може във всички дни да е вкъщи..

# 772
Значи РУО писало на училищата: "...В изпълнение на наше писмо изх. № РУО1-6301/ 10.03.2020 г. напомням, че следва да сте разработили комплекс от мерки за гарантиран дистанционен контакт с родителите и учениците с цел:

насърчаване на родителите да контролират децата си и да ги мотивират да поддържат обучителната си активност;...."

Т.е. искат и родителите да са активни. Цъка ми школо и хоп 4 по история. А Ния зубри ужасно много и аз я изпитвах и знаеше всичко. Беше супер доволна след контролното, дори била отговорила на някакви бонус въпроси. И 4! И писах на учителката да ми прати контролното, за да видя какви са й пропуските (ако са само дати, няма да се впрягам, но ако не знае основни понятия би било добре да й ги обясня). Прочете го 3 минути след като го пратих. И цял ден никакъв отговор. Ще си почакам обратна връзка... много се дразня така!

# 773
  • София
Значи да очакваме в понеделник Школо да забие. Не ми се вярва да издържиедновременно влизане от цялата страна.

# 774
  • София
Не е възможно да не забие, струва ми се.
Иначе една част от мене малко страда. В такъв момент сякаш по-скоро бих предпочела да съм някакъв вид медицинско лице и да действам спомагателно в някоя болница, отколкото да си висна самосъхранително у дома.
Но нейсе, нямам такъв ценз.

# 775
А аз дотук вече няколко съобщения получих в Школо от учители плюс официалното от директорката с указания и напомняне, че трябва да са на линия и ще падне яко учене и изпитване. Добре че вкъщи има и компютър и лаптоп, защото са двама и трябва да са по едно и също време онлайн,. Мисля, че ако трябва достъпът да е през телефона, ще е доста по-трудно.

# 776
  • София
Току що ББ каза, че дистанционното обучение ще се извършва чрез телевизията. Щяло да се ползва или БНТ2 или БНТ4 за целта, но яснота ще има другата седмица. Това ще реши въпроса с местата без достъп на интернет. На нас чрез Школо преподавателите ни изпратиха съобщение кои уроци децата сами да си прочетат и какво да решават и да следят уроците на Просвета. Надявам се да не си останат само на самоподготовка.

# 777
  • у дома
И ние имаме съобщение в школо за дистанционно обучение от понеделник-подробности няма.

# 778
Момичета, предупредете възрастните си близки  че ало- измамниците са се пренасочили. Обаждат се по тел и предлагат безплатна дезинфекция.

# 779
  • София
Много ми се иска да видя точно как протича един урок в училището. Особено по някои предмети. Но имам предчувствие, че няма да имам тази възможност.Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт