СЕДМИ клас 2019/2020 - тема 13

• 30 869
  • 921
  •   1
Отговори
# 180
Да, през браузъра го видях, но аз си влизам основно през телефона. Доста е орязана мобилната версия.

# 181
От приложението на телефона е само това, да.
На РС е цялостен облик.

По повод попълването на взетия материал в Школо. Аз сутринта се изненадах, че по литература вече са на "Българският език"  и споделих с набора учудването си. При което той ми заяви, че това не е вярно, все още са съвсем в началото  на "Опълченците на Шипка", но учителката така ги попълва нещата в Школо, за да върви по план Confused

# 182
  • софия
От приложението на телефона е само това, да.
На РС е цялостен облик.

По повод попълването на взетия материал в Школо. Аз сутринта се изненадах, че по литература вече са на "Българският език"  и споделих с набора учудването си. При което той ми заяви, че това не е вярно, все още са съвсем в началото  на "Опълченците на Шипка", но учителката така ги попълва нещата в Школо, за да върви по план Confused
Дано не ползват информация от Школо за преценка докъде е взет материал и дано не са много учителите с подобен подход.

# 183
Като се връща темата за взетия материал, преди няколко страници писах, че за мен е невъзможна представителна извадка за вземане на решение до кой материал. Отделно тази статистика ще бъде като за свинското и зелето. Бяха много притеснени с вторите дати, че прецакват равнопоставеността, щото супер малък брой ще ги ползват, а сега как ще вземат решения, които може да поставят в неравнопостойно положение доста деца.... (вече на шега) Да отрежат материала до първия срок. Grinning

# 184
  • у дома
100 нови отговора-трябва да си взема отпуска да ви изчета...

# 185
  • София
надявам се да удължат ваканцията. по-добре ще бъде, според мен - както за ограничаване на заразата, така и за подготовката на седмокласниците.

но си мисля и за някакви апокалиптични сценарии, в които цялата работа се проточва и НВО-то отива на кино...

# 186
Аз искам тази истерична зима да си отива. Вече май ми е все тая за НВО, макар че то поне ме разсейва от апокалиптичните сценарии в главата ми.
Установих, че  съм в пъти по- зле от децата по отношение на безпроблемното стоене вкъщи. Обичам да съм в отпуск, но да се движа, да ходя някъде. Днес бях на прага на лудостта- лошо време, не става за разходки навън, а на закрито е силно непрепоръчително. Почвах на няколко пъти книга на любим автор, но и това не помогна да спра да чета за коронавируса. Не знам какво би станало при епидемия..

# 187
  • София
Аз пък много се изнервям, ако си стоя повече от два дни в къщи.
Няколко пъти ми се е случило да съм в сценарий хоум офис за по седмица - е ужас, просто. Ставам заядлива и зла.
А пък понеже миналия уикенд все пак взехме там по два пакета леща, спагети, ориз, боб, три дни не ядох. Отщя ми се. Според мене подсъзнанието ми е спретнало сюжет, в който примерно четири седмици висим затворени у дома и ядем въпросните леща - спагети - ориз - боб; ми то как да ти се яде при това положение. 😁

# 188
  • софия
Около Коледа и НГ си бяхме вкъщи. Ееееее, скарах се с мъжа 100 пъти, в повечето случаи за глупости. Обичам да не ходя на работа, но и само вкъщи да сме не е работа. И аз като Ред ставам заядлива за нищо, за безкрайния слугинаж не искам и дума да отварям.

# 189
Аз готвих пет неща днес, лошото е, че и ги ядох. Децата почти нищо не хапнаха, наблегнаха на превантивни мерки за предпазване от вируса със спорт. Разнасяха гири и правиха лицеви опори.Казах им да спортуват, за де се пазят. За това поне ме слушат, със съвети за учене трудно пробивам...
И аз ставам заядлива като си стоя вкъщи. И всички ме пращат да си ходя на работа:grinning:

# 190
  • у дома
Черпя ви виртуално с домашна селска френска торрта,защото днес помъдрявам с една година.

И само да си не помислите,че аз съм я правила-нееее,като дойде март бия отбой -то 1 март 3 март 8 март  9 март,после е набора на деня на числото Пи ,а и един куп приятелки са все март.Та една приятелка ми е направила подарък.Букетът с плодовете е закачка срещу вирусите-букет от витамин С.

Нашите по мат са на Втори признак за еднакваст,по литер Една българка,а по бълг го забравих-някакви глаголни форми,които никога не ми говорят.

Последна редакция: пн, 09 мар 2020, 22:59 от svetlaem

# 191
Как ме караш сега да се разхождам, за да си измия една ябълка.
Кефи ме букетът!

Светле, Рожден ден ли имаш днес?

# 192
  • у дома
Даааа,ставам на много години,но не се чувствам на толкова,та ми е по-добре да си мисля,че помъдрявам,а не остарявам.

# 193
  • София
Да си жива и здрава, Светле! Наборът да влезе да учи където иска Hug .

# 194
  • София
Честит празник, Светле! Здраве и щастие ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт