Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 36 358
  • 816
  •   1
Отговори
# 615
  • на брега на морето
Над, аз исках да си поръчам лак за печати на БП( черен), че както писах преди време, ми е на свършване. В Али имаше такъв само в Китай и ми изкарваше доставка октомври! Проверих в ибей- август. Еми, отказах се засега. За мен това е убийствен срок за някакво си лакче. Ще си карам с каквото имам засега, а то не е малко- мога да пробвам печати и с други цветове, или пък фолио, стикери...Всеки сам си решава, просто споделям.Hug

# 616
Здравейте, момичета! Идвам с отчет след свалянето на лака. Избелих го на 11-и ден след киснене в топла вода, тъй като ме дразнеше вече. На лявата ръка, където имах по малко отчекнато тук-таме свалих лесно, но на дясната беше трудно на някои пръсти. Честно казано, не помня какво по-различно правих при нея, но май пекох повече, защото видях, че остава червено по тампона като се наложи да мина със спирт. Все пак, успях да си избеля всичко без кой знае какви поражения. Струва ми се, че си има и завлечен нокът, едни такива наръфани ми стоят ноктите на места. Също така, ясно си личи като се вгледам до къде е било карето и къде започва ултрабондът - където е имало каре е лъскаво, а на мястото на ултрабонда е матово.
Не знам как е редно да постъпя, мисля да ги полирам леко, няколко дни да действам с кисело и масла и пак да пробвам, но този път ще е светъл лак. Може би и ще слагам по-дебели слоеве каре. Ще се радвам на мнения и съвети.

# 617
  • София
Над, аз исках да си поръчам лак за печати на БП( черен), че както писах преди време, ми е на свършване. В Али имаше такъв само в Китай и ми изкарваше доставка октомври! Проверих в ибей- август. Еми, отказах се засега. За мен това е убийствен срок за някакво си лакче. Ще си карам с каквото имам засега, а то не е малко- мога да пробвам печати и с други цветове, или пък фолио, стикери...Всеки сам си решава, просто споделям.Hug

Момичето питаше за лампа. Аз не съм забелязала забавяне от Китай в момента, бях си поръчала калъф за телефона, за 3 седмици беше при мен.

Друг е въпроса, че от как сме в карантина, поръчвам само от Англия, козметика, витамини(тук бяха изчезнали) и т.н. а от там има забавяне от 2-3 дни при посредника.

# 618
  • на брега на морето
Над, то може и на мен лакът да ми дойде за 2-3 седмици, но като видях срока им- не ми се рискува.Blush

# 619
  • Варна
Аз имам поръчка от януари, която няма никога да дойде. Още една от 8.03, за която още има надежда да пристигне.
Някои магазини направо затвориха /напр. Azure/, други спряха доставки за по-малки държави / Beautilux/ , защото много се бавят доставките и купувачите отварят диспути.
Ще чакаме да се нормализират нещата постепенно.

# 620
Дали ще е възможно някой ако поръчва, да поръча една и за мен? Засега съм с обикновена UV лампа, но е стара и полека си отива. А изобщо не съм запозната с пазаруването от Али експрес.

# 621
  • Mostly in my mind
При тази лампа 80 вата, колко секунди печете база, цвят и топ?
Моята е Sunone от 2 години. Купих я за 30 лв с безплатна доставка от али.  Но вече и Али май не е това, което беше. Масово всичко е с доставка.

# 622
  • На плажа
Момичета,коя беше показала колекцията си от лакове Нес?Опитах се да потърся назад в темата,но не успях.

# 623
  • Варна
На Над е голямата колекция.

# 624
Здравейте. От кой сайт поръчвате Secretly ?

# 625
На Над е голяма колекцията, обаче доста цветове, които тя има, вече ги няма налични в сайта.

# 626
Здравейте. От кой сайт поръчвате Secretly ?
Емокозметикс

# 627
  • София
Момичета,коя беше показала колекцията си от лакове Нес?Опитах се да потърся назад в темата,но не успях.
Разгледай от началото на темата, няколко момичета са сложили цветове на мостри, аз също съм качила няколко! Иначе, аз ги разглеждам в сайта на нес, има повече снимки, от  там избирам цветовете!

Аз искам да скъся малко ноктите, че са ми доста дълги! Сега ако ги изпиля, както са лакирани, да ги мина ли пак с един слой топ?

# 628
Здравейте момичета !
Изчетох голяма част от предишните теми и не издържах и си направих регистрация, за да мога и аз да се включа. Страхотни сте и страшно полезни!
Запалих се и прекарах няколко дни в четене, правене на списъци и проучване. Преди да поръчам продуктите, които съм набелязала се надявам да бъдат одобрени от вас.
Започвам с едно от най-важните неща UV лампата. Изчетох всичко и се спрях на Sun като ще поръчам от emag. Знам че от али ще е по-изгодно, но запалихте интереса ми и искам да започна бързичко. Нямам търпение Smile
Едниствено се колебая Sun one или Sun 5 (plus) да избера тъй като са на много сходна цена. И въпреки прочетеното не можах да избера. ( потърсих в ютуб видеа, но за жалост не можах да разбера руските )
Относно самите гел лакове се спрях на тези на Bluesky и Kodi за момента. Като първоначално ще поръчам база, топ и цветове на Bluesky от emag заедно с лампата. А скоро ще направя поръчка от kodi.pro за да си набавя един многоо дълъг списък от продукти, който направих благодарение на вас.
Благодаря Ви предварително момичета. Много съм щастлива, че ще се присъединя и нямам търпение да ви покажа първия си маникюр Two Hearts

# 629
  • Варна
Pinki, добре дошла при нас!
Sun 5 мисля, че е за предпочитане, по-нов модел е.
Разгледай и марката F.O.X. , украинска е като Коди, с много добро съотношение цена-качество. Имат хубави продукти, на прилични цени и са достъпни в Бг.
Secretly в момента имат база и топ на добра цена, струват си, професионслистите в темата са доволни от тях.
Блускай много не се използват от момичета в темата, защото са китайски на европейски цени и трудно се свалят.
Каквото и да избереш, ще се радваме да видим резултата! Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт