Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 36 365
  • 816
  •   1
Отговори
# 600
Ще пиша като пристигнат.
Поръчах и база и топ на Сикретли ...направо ме разорихте 😄

# 601
Здравейте момичета! Аз съм решила да започна да си правя гел лак вкъщи. Прочетох основните неща, нещата закачени в първата страница, но все още имам някои чуденки, за които ще съм много благодарна, ако ми дадете съвет Simple Smile Първо виждам, че лампите е хубаво да са комбинирани и не по малко от 48W, имате ли препоръка за някоя конкретна марка и модел, тъй като малко се обърках покрай многото видове Sun. И според вас откъде е по-добре да я поръчам, ако е от Алиекспрес, дали в момента доставят изобщо до България? Thinking Насочила съм се също към Коди системата и мисля да поръчам каучукова база и топ, но тук идва и голямото ми неразбиране и объркване, относно праймер, обезмаслител, дехидратор и ултрабонд. Кое от тези неща ми е необходимо според вас, и ако са всички в каква поредност се нанасят нещата? Извинете за многото въпроси, това е първото ми писане във форума и ще се радвам и занапред да участвам във вашите дискусии Simple Smile

# 602
Флормара си е такъв, освен тънкото нанасяне може да пекваш по 10 сек след всеки пръст за да се фиксира.

# 603
Благодаря, дами! Замислих се точно дали пък не трябва да пека 2х2 пръстите например, за да не давам възможност на лака да се отдръпва - за фиксация. Но понеже трябваше да излизам, затова реших да не правя експеримент на момента. При следващото лакиране, ще се опитам пак.

# 604
  • Paris, France
Флормар бягат ако не се сложат със суха четка. Първия слой го натепвам колкото да има нещо по базата, но супер прозрачно.

Не знам дали идват лампите от Китай в момента. Тази с 39 лампи вътре е хита в момента. Като диамант отвън, на триъгълници, но да се внимава, че има и 24 лампи вътре. Която и да е над Сън1 е ОК. Sunone имам от доста години и съм доволна. Е, няма екран.

Kodi fresher - на цял нокът след обтриване със спирт.

Kodi ultrabond - само по свободен край след карето и само на гол нокът. Без него трудно седи, но ако седи, може да не се слага. На мене ми се отлепя без това чудо. Ако има отлепяне се пече 2 минути. Остава лепкав слой.

Kodi rubber base - над каре и ултрабонд, по цял нокът

Kodi primer - кисел праймер. Слага се по изключение, само когато нищо друго не помогне. Може да не се купи веднага. На мене с него ми се бели повече. Помага на много малък процент хора с белене.

Коди fresher, ultrabond, rubber base, rubber top за начало.

# 605
Флормар бягат ако не се сложат със суха четка. Първия слой го натепвам колкото да има нещо по базата, но супер прозрачно.

Не знам дали идват лампите от Китай в момента. Тази с 39 лампи вътре е хита в момента. Като диамант отвън, на триъгълници, но да се внимава, че има и 24 лампи вътре. Която и да е над Сън1 е ОК. Sunone имам от доста години и съм доволна. Е, няма екран.

Kodi fresher - на цял нокът след обтриване със спирт.

Kodi ultrabond - само по свободен край след карето и само на гол нокът. Без него трудно седи, но ако седи, може да не се слага. На мене ми се отлепя без това чудо. Ако има отлепяне се пече 2 минути. Остава лепкав слой.

Kodi rubber base - над каре и ултрабонд, по цял нокът

Kodi primer - кисел праймер. Слага се по изключение, само когато нищо друго не помогне. Може да не се купи веднага. На мене с него ми се бели повече. Помага на много малък процент хора с белене.

Коди fresher, ultrabond, rubber base, rubber top за начало.
Много ви благодаря 😊 Започвам с търсене на лампа след Sun1 и ще рискувам от Китай пък каквото стане, че никъде не намерих из бг сайтовете. Значи дали съм разбрала правилно: спирт, фрешер, каре от обикновен лак, който е безцветен и го нанасям до свободния край, ултрабонд - трябва да го нанасям върху свободния край, там не съм нанесла от карето, база, цвят и топ нали така? 😊

Последна редакция: пн, 04 май 2020, 15:57 от nickie9

# 606
# 607
  • софия
Невена ,кога точно се слага този коди праймер?

# 608
  • Варна
Обичах, и аз поръчах база и топ Сикретли, лесно ли се разтварят с ацетон, знаеш ли?

Харесах и 1 корал, ама пусто 30+ лв ми идва много от сайта им:(

# 609
  • София
Пак да кажа, Sun1, беше добра лампа пред 3г. сега има доста по-добри!

За който ще поръчва от Китай, тази си взех последно и съм доволна! Търсите Sun 5 Max, 80W.

# 610
Пак да кажа, Sun1, беше добра лампа пред 3г. сега има доста по-добри!

За който ще поръчва от Китай, тази си взех последно и съм доволна! Търсите Sun 5 Max, 80W.

Удобно ли е да ми напишете продавача, от когото сте я закупили, тъй като понякога попадам на некоректни ☹️

# 611
Обичах, и аз поръчах база и топ Сикретли, лесно ли се разтварят с ацетон, знаеш ли?

Харесах и 1 корал, ама пусто 30+ лв ми идва много от сайта им:(
свалям с пила по принцип, но съм киснала и пада,ако е добре нарушено покритието на топа.

# 612
  • Варна
Обичах, благодаря:)

За поръчки от Китай, пригответе се за голямо чакане и скъпа доставка.
Малко се обезсмислят поръчките от там засега.

# 613
Разгледах Алиекспрес за лампи и да, доста се обезсмисля като видях и доставките. Ще търся из българските сайтове 🙂

# 614
  • София
Лампата е 13$, доставката е 7$, защо да се обезсмисля?
https://www.aliexpress.com/item/4000219328604.html?spm=a2g0o.pla … 1elQOwL6&mp=1

Подобни по-обемни продукти поръчвам до адрес на превозвач в Англия, за да избегна митница, че никога не се знае, дали ще решат, че 12$ са измислени.... та до Англия, лампата с доставка излиза 15$, след това до БГ е 2лв. според мен цената е супер!

Общи условия

Активация на акаунт