Всичко за всички марки гел лакове - 29

• 36 321
  • 816
  •   1
Отговори
# 90
  • Sofia
За дамите поръчващи от Полша знаете ли дали има ДДС или мито за поръчки от там? Те са в ЕС но все пак да попитам тъй като имате повече опит. Сега си затвориха държавата покрай коронавируса и не е сигърно дали ще поръчвам изобщо, но все пак исках да попитам какъв е режима на доставки от там? Също така всичко пратки, които пристигат с куриер минават през митница?

# 91
  • Paris, France
Няма ДДС от Полша, нито мито. Полша е ЕС.

Реинфорсът не заменя безкиселинен праймър и без ултрабонд даже влошава положението.

# 92
  • БГ
Благодаря,ще потърся и двете значи.откъде купувате ултрабонд и реинфорс?

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 19:38 от Tevolere

# 93
  • Down south
@ Nevena Virolan,

Искам отново да благодаря за съвета, свързан с ползването на Sensationail Gel Primer. Безценно се вписа в моята рутина.
Две пълни седмици без "очукване" на върховете, юхууу Sunglasses

# 94
Реинфорс ли е този праймер на Сенсейшънъл?

# 95
  • На плажа
Като чуете рейнфорс,представете си гел,но в бутилка..течен като база.Можете даже да удължавате леко нокътя.

# 96
  • Down south
@ALMIRRA,

Pacific World Sensationail Gel Primer

P.S. В духа на събитията,  идва ми да си поръчам още няколко, така да си имам Joy

# 97
  • Paris, France
Дейлили, поръчай си един, резервен, но от повече няма смисъл. Има и други и ти гарантирам, че вършат същата работа. Cuccio Fuse, Gelish Probond, IBD Powerbond правят същото. Няма да изчезнат от пазара, споко! Ти слагаш само по края и ше имаш за поне идните 2 години в шишето, което имаш.

Много се радвам за тебе. Най-сетне! Винаги подскачам от радост когато чуя, че на някого вече не му се бели лака.

Само съжалявам, че не те нападнах на лични преди 2-3 години да те наръчкам и побутна да си го купиш, хаха.

Следващото е белеща се база с каре. Почвай с каре в средата, да свикваш и да спираш да матираш бавно и плавно. Ще квичиш от кеф като дойде време да сваляш.

праймер, ултрабонд, бонд - слагат се за по-добро захващане на базата.

реинфорс, усилител - течен, изграждащ гел в шише с четка или буре, с който се изгражда апекс, закрепят се стикери, ленти, и може да се удължи нокът с 1-2мм, но за удължаване е мек. Не става за удължаване ако ще се прищипва подложка, нито за значително удължаване.  Малко по-мек от повечето гелове за изграждане, но по-твърд от повечето каучукови бази. Уселнява беленето на цяла люспа сложен над белеща се база. Понеже е мек, може да се избели лесно всичко ако не се направи бомбе и не се сложи ултрабонд. Слага се под твърд, не извиващ се гел при удължаване за да действа като възглавница и при удър да не се травмира нокътя. Страхотен продукт. В челната тройка ми е заедно с белещата се база и ултрабонда.

# 98
Как така слага реинфорса само по края? Този реинфорс не отменя ултрабонда, нали?
Сега докато съм се сетила, да питам дали е вреден ултрабонда? Че е доста течен и влиза в поднокътното пространство, винаги и при всички нокти. Поне не се омазвам вече с топ де Joy

# 99
А, аз във връзка с ренфорса да питам-освен китайчета има ли такъв на някоя по читава марка. Интересно ми е просто. Иначе имам на GDCOCO, но почти не го ползвам, защото си правя маникюра с гел без белеща база.

Как така слага реинфорса само по края? Този реинфорс не отменя ултрабонда, нали?
Сега докато съм се сетила, да питам дали е вреден ултрабонда? Че е доста течен и влиза в поднокътното пространство, винаги и при всички нокти. Поне не се омазвам вече с топ де Joy
Кой е казал, че се слага само по края:rolling_eyes:? А за ултрабонда знам, че се слага много малко, за да не се разтича, защото това е предпоставка за разтичане и на гел лака. Т. е. гел лака се "намесва" там, където има ултрабонд

Последна редакция: пн, 16 мар 2020, 00:41 от Не се сърди, човече

# 100
  • Paris, France

Не се слага по края, ултрабондът слагаме по края.

Никъде не влиза ултрабонда. Слага се с добре оцедена четка. На Сенсейшънейл е къса и тънка. Не се е случило да се омажа в ултрабонд. Това не е топ.

Не съм попадала на не китайски реинфорса. Само китайски имам, на ГДкоко и Канни, благодарение на Дани 🌸. И от двата съм много доволна - не миришат, не парят, лесно се пилят и белят. Не търся други. С тези съм презароволена.

# 101
  • На плажа
Аз предлагам да покажеш със снимка,нагледно какво точно имаш и използваш,за да ти кажем кое-какво е.
По принцип всеки един продукт е опасен,ако влезе в контакт с кожата.Праймера например изгаря,а може и алергия да се отключи.Така,че бъдете внимателни и изцеждайте четките...пестете материал Simple Smile
П.п личи си,че сме в бедствено положение,колко често взех да се включвам,като нямам работа Mask

# 102
  • София
Момичета, изпуснах ви.... не си и снимах гела, а е вече на 10 дена... Neess 7412, взех го за стандартно червено, а се оказа червено, неоново желе, покрива много добре дори и на един слой, личи си линията на нокътя но стои красиво, аз сложих 2 слоя белеща се съхнеща на въздух база на Нес, Hard Base Neess, 2 слоя Neess 7412 и 2 слоя топ Гелиш.

Вчера пуснах нова поръчка с Неесс, цветни гелове не ми трябват, купих топ без лепкав слой, Remover, Cleaner, шаблони за изграждане, гледам, че топа вече го няма, дано да е хубав.
https://makeup.bg/product/483100/#/option/1083800/

# 103
  • Варна
Хайдеее, peel off base е налична в make up! Heart Eyes

# 104
Благодаря, че споделихте. Току що заформих поръчка от 2 бр база Grinning Докато не е свършила, че първия път не успях да се вредя:) Нали за тази става въпрос:

Някой ако може пак да сподели техниката, с/без каре, с/без УВ база, ултрабонд слага ли се, колко време се остава да съхне, свободен край покрива ли се и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт