Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 64

• 45 044
  • 790
  •   1
Отговори
# 405
А кои кокали ви болят?
Лейди, при теб не е ли от ревматизъм?
Мен ме болят само ставите понякога - рамото ако съм изстинала или преуморена. Или отзад на кръста пак така.

# 406
  • София
Олив четох че в лененото семе има много фитоестроген, затова... Иначе за Омега 3, пия добавки и когато имах проблем с гърдата една дерматоложка ми изписа крем с Омега 3. От храните в конопеното семе пропорциите на Омега3 и Омега6 са точно като в човешкото тяло и се счита за най добрият източник на тези мастни киселини.За чията знам че съдържа желязо.
Ох Зори, и аз бях така в началото с "още едно дете", макар шансът татито да ме подкрепи клонеше към 0, аз все се надявах, но ракът попари всичките ми размисли в тази посока. Мисля че е за добро. Сега мечтая за почивки в Куба.   
Днес минах на ТЕЛК. Дадоха ми 50 % за 3 години. Значи за сега няма промяна.
Честото, пожелавма ти да си здрава още поне 30 години и да забравих че си била "инвалид"

Мен вече не ме болят коленете. Знаех си че е от стоенето в офиса, а не от терапията.
А тамоксифена ми се отразява доста зле, много повече вълни и безсъние имам от както приемах Нолвадекс. Може и да не е от него, но така си мисля последните дни.

Вчера забравих да поздравя Шишито и Маритка за спортните резултати,много се бях надъхала като ви гледах. До вечерта когато се отпуснах с лубимата ми бира Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 407
  • Варна
Та-дааа! Толкова е хубаво с коса! 😎🥳💃

# 408
  • Варна
Варненско Тинти,супер си!Лагерта,и аз мисля,че от Тамоксифена имах повече горещи вълни и безсъние.От вчера съм на Нолвадекс пак,ще видя има ли разлика.И друго има май-постоянно ми е студено,особено сутрин,преди да стана от леглото.До степен треска и обилна студена пот,все едно си болен.Направо не издържам и се замислям какъв процент "полезност" имат тези лекарства...

# 409
Фри, мен ме боляха раменните стави , коленете и глезените. Но с времето болката изчезна. Сега смело мога да заявя , че нямам подобни болежки, е като изключим дископатията ми,
 но това е друга тема.

# 410
Варненско Тинти, екстра е! Със здраве да си я носиш!

# 411
  • София /Абсурдистан
А кои кокали ви болят?
Лейди, при теб не е ли от ревматизъм?
Мен ме болят само ставите понякога - рамото ако съм изстинала или преуморена. Или отзад на кръста пак така.
Не, полиартрит е. Болят ме и всички кокали без изключение. Изяжда и ставите, които държат гръбнака, направи ми и сколиоза. С постоянни болки съм. От време на време, като стане непоносимо, ММ ми слага инжекции с кортикостероиди. И сега съм с Дексаметазон, та малко се диша.
Варненско Тинтири, супер ти е така! /плюс че си и до морето/ Simple Smile

# 412
Варненско Тинти,супер си!Лагерта,и аз мисля,че от Тамоксифена имах повече горещи вълни и безсъние.От вчера съм на Нолвадекс пак,ще видя има ли разлика.И друго има май-постоянно ми е студено,особено сутрин,преди да стана от леглото.До степен треска и обилна студена пот,все едно си болен.Направо не издържам и се замислям какъв процент "полезност" имат тези лекарства...
Aз почнaх тaмоксифен и имaх много горещи вълни, особенно през нощтa..будех се през чaс. Сегa взех нолвaдекс, горещите вълни сa същите може би не толко често през нощтa, но студените до тресене точно кaкто описвaш зaпочнaхa с нолвaдексa... Кокaли зa сегa не ме болят..

# 413
  • София
Честит празник , момичета!🌺🌷🌸💐❤💐🌸🌷🌹🌺 Бъдете здрави, красиви като цветята, здрави като върбата и растете като тревата!

Врненско Тинтири много си хубава!
Лейди, много бих искала да ти помогна, но знам че си изчела и пробвала хиляди начина.А имаш ли представа на какво се дължи този артрит? Прегръдки!
Да ви кажа аз седнах най - после и изчетох всички листовки на лекарствата които взимам. Толкова много странични ефекти..., но един е общ за всички ОТПАДНАЛОСТ И УМОРА. А аз се чудя защо все нямам сили.

# 414
Честит празник и от мен!

# 415
Flowers Four Leaf CloverКача, честит имен ден! Здраве и любов! Flowers Cherry Blossom
Честит празник на всички! Цветя и рози във всяко отношение!

# 416
Честит празник момичета 😘, бъдете здрави, силни и все така борбени🍀!!!

Последна редакция: нд, 12 апр 2020, 20:41 от sil01rumi

# 417
Честит празник на всички и специално на именничките(Kача 🌻🌻🌻) много ,много здраве .
Лагерта радвам се че си се възстановила.
Варненско Тинтири изглеждаш напълно възстановена.Върна ли се на работа или намери начин да удължиш болничните да премине тая лудница с пандемията?
Марита ще я направиш по натам операцията.
Аз като терапия съм само на Нолвадекс. Само в началото, но такива усещания имах и по време на лъчето без да го бях почнала, имах някакви затопляния отвреме навреме.   Нямам такива студени вълни. Явно комбинацията със Золадекса предизвиква това. Тамоксифен не съм вземала още .

# 418
  • София /Абсурдистан
Честит празник на всички! Здрави да сме и щастливи!
Лагерта, не само аз не знам, но и никой не знае. Ако лекарите знаеха причините на автоимунните болести, щеше да има и лечение. За сега няма. Когато всички възможности са изчерпани, слагат хората на биологично лечение. Ако и то не помага, вече на експериментално - ужасно скъпо и никой не може да го прогнозира.

# 419
  • София
Лейди в какво се състои боилогичното лечение, не помня сигурно си казвала.
Аз да ви кажа, точно след като се похвалих и вчера забелязах че гърдата ми отново почервенява и ме боли, тя все си ме наболяваше малко. В вче със сигурност знам че причината е претоварване. И предния път след едно голямо чистене се влоши. А изобщо не бих лазала че съм правила кой знае какво.Пазарувахме малко с г. дъщеря носих само другата ръка, обикновенно чистенеесин прозорец, кофите с водата гледам с другата ръка да нося. Странно е , не знам, не вярвам и вие да не го правите. Чак толкова пазене....

Хубава седмица!

Общи условия

Активация на акаунт