Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 64

• 45 017
  • 790
  •   1
Отговори
# 435
Добро утро! Лейди, браво за добрите резултати! Аз вчера бях на консултация с лъчетерапевт и го питах с какво да се мажа след облъчването. Той ми препоръча няколко кремчета, нищо от тях обаче не се предлага в България. Вие какво ползвахте?

# 436
  • София
Корен, горещо препоръчвам крем Витасин! Към края на моето лъче той ми спаси кожицата буквално. Когато кожата ми беше като след силно слънчево изгаряне, и болеше, едно обилно намазване през нощта и на другата сутрин все едно нищо не е било. Продължих още една седмица лъче след това, но нямаше никакви проблеми, защото се мажех вечер.

# 437
# 438
  • София
Да, точно той. Аз го купих от аптеката, има го навсякъде.

# 439
  • София
Да ви се оплача. Споделих с лекарката в Сити, че ми се струват подути лимфните на шията, под брадичката. Нито ме погледна, нито нищо. Каза да съм отидела на ендокринолог! Вече почвам сериозно да се изнервям. Ганчева 100% щеше да ме прегледа, убедена съм.

# 440
  • София
Коя е лекарката?

Излязоха ми резултати от скенер /обикновен/ - всичко е чисто. Simple Smile

Лейди, защо не звъннеш на доц. Романски поне да му опишеш ситуацията - може пък ако е спешно да се запълва там, да успее да те включи за операция по-рано. Или поне мнение да даде.

# 441
  • София
Браво Олив,все такива добри резултати да имаш.

Тинти,с право се ядосваш!Можеше да те опипа поне.

Корен и на мен ми беше казал лъчетерапевта да ползвам Витасин,но аз се мажех с един гел с чаено дърво - Бърншилд.На контролата беше даже изненадан,че толкова добре ми изглежда кожата .Каза да продължа още 10-ти дни след лъчето с него, щом имам такъв ефект.Аз нямах никакви поражения по кожата ,освен леко по-тъмен цвят,но и това се оправи ,месец по-късно.

# 442
  • Плевен
Момичета, ходих на гинеколог, удебелена ми е лигавицата, вследствие на Тамоксифена....Предстои ми хистероскопия, за да се види какво е положението...Има ли от какво да се притеснявам? Много съм притеснена, дали някой ще даде някакви подробности, за да не се шашкам излишно...

# 443
  • София
На мен ми правиха Декември.Не е нищо особено. Нямах никакви проблеми с излизане от упойка и се прибрах още същият ден.След това 2-3 дни имах кафеникаво зацапване и лека болка (като при цикъл,даже по-слабо).На мен ми смениха Нолвадекса  след това с Аримидекс.
 Казаха ли ти да спреш Нолвадекса седмица преди хистероскопията?

# 444
  • Плевен
Аз съм на Тамоксифен, нищо не са ми казвали такова, даже наблегна, че терапията не трябва да се спира. На 27,04 ще излезе резултата от цитонамазката, та ще видим какво ще ми кажат.

# 445
  • София /Абсурдистан
Коя е лекарката?

Лейди, защо не звъннеш на доц. Романски поне да му опишеш ситуацията - може пък ако е спешно да се запълва там, да успее да те включи за операция по-рано. Или поне мнение да даде.
Може ли негови координати на лични, моля.
Аз за лъчето ползвах Биафин, донесоха ми го от Гърция.

# 446
  • Русе
Здравейте, дами.

Браво на Олив за чистият скенер.
И стиснати палци за Тинтири, Елифанта и Лейди (чета предните тема и разбрах, че доста си се напатила Sad )

Моят ден ще е сряда. Категорично ми отказа да махне и другата гърда с цел превенция. Нямало нужда. Резултатите  на болната гърда били възможно най-хубавите и почти е сигурна, че ще оттърва химио-то, но лъче ще има заради големината му.
Беше ми уредила консултация с пластичен и въпреки, че нито го знам кой и какъв е, изслушах го. Не каза нищо по-различно от това, което бях прочела, не скри рисковете и аз избрах варианта сега, на първата операция, да не се намесва. После, ще бъда с две в зависимост от метода, който ще си избера - импланти или с моя тъкан. Надявам се да не съм взела грешно решение Hands Pray

Чувствам се глупава, че не знам даже какво не знам. Worried

# 447
  • София
То е все едно и също Тамоксифен и Нолвадекс.Мен така ми каза лекаря,задължително да го спра преди процедурата.
  Днес ходих при личния лекар,за да ми бие Золадекса. Пада ми се в Събота ,но тогава няма къде да отида.Реших,че по-добре 2 дни по-рано,вместо 5 дни по-късно.Дано да не е проблем.

# 448
Шуши честит рожден ден🌻🌻🌻много здраве и щастие ти пожеланам.
Лейди и Олив браво за резултатите,Елифанта и Ели успех с манипулациите и ще стискам палци за най-доброто.
Корен аз съм писала, но пак ще кажа според мен пиенето на сок от моркови спаси моята кожа по време на лъчето. От години не мога да се пека на слънце, а имах съвсем малко зачервяване. И в онкологията изписват мазила, които не се внасят. Аз имах късмет в аптеката срещу онкологията във високия брой имаха едно и ми го продадоха. Там съветват с нищо да не се мажеш докато си на процедури. Аз го почнах след последната нагревка.

# 449
  • София
Коя е лекарката?

Великова в Сити.

Много се радвам за скенера, браво!

Общи условия

Активация на акаунт