Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 64

• 44 969
  • 790
  •   1
Отговори
# 645
Привет, май ще се оплача. От миналия вторник ми се гади и ми е отпаднало. На моменти повече, направо ми е лошо, в следващия момент съм добре. Днес пак ми е силно зле и взех да си мисля, че не е от храна, а нещо друго. И познайте какви варианти ми се завъртяха - модерния вирус или включване от моя корем. Второто ме кара да потръпна, щото аз именно за обаждане от страна на корема се наблюдавам.И звъннах на джипито. Кво да ми каже джипито - пусна ми изследвания пълни + СЕА. И сега съм в очакване на резултати. Явно съм се била отпуснала, щото ми трепери леко тук-там. За ковид тест не си пуснах, не знам какъв, но кръвните, ако покажат вирус, ще го мисля. Мен не ме е страх от ковид, от онова другото ме е шубе.

# 646
Бела ✊✊ дано са напразни страхове.

# 647
  • София
Бела ще са ти наред изследванията със сигурност. От пролетта ти е така и от стреса, колкото и да сме спокойни все има едно дяволче което ни човърка.
Люба гуш, мислех те.
За хемоглобина , съвети не давам, 3 години я мъкнах анемията, оправиха ме само с венозно вливане на желязо, три дни подред. Никаквви лекарства, добавки и храни не помагаха.

# 648
  • Варна
Е, Бела, бива ли така? Този страх ще ти докара проблем, не друго.  Не живей с миналото, особено заради този спомен за натрапника и гадната терапия. Остави го там да си умира в забвение, живей спокойно и гледай напред. Има толкова много хубави неща, които предстоят, че чак могат да те докарат до детско нетърпение да се случат. Имам чувство, че мислите ти са вторачени в корема и това какво може да стане, ако се появи рецидив. Ама, моля ти се, спри да го предизвикваш да се покаже!!! Значи, искам да те видя на живо и да ти издърпам ушите...после да пием по чаша вино.
Имам и повод да почерпя. Рестадирането ми е супер, нямам мети, рецидиви и други атаки от гостенина. Събрал си е багажа и е зачезнал. Което значи край на химиотерапията. Продължавам само с Авастин.

# 649
Благодаря ви за подкрепата.♥️
Хайде да свършва това и пак да мислим за срещи. И среща на морето планувахме, помните ли?
Тита, ама много, много се радвам.Мно-го!
Много съм горда с теб! Непременно ще се видим да полеем това, защото заслужава едно обилно поливане.
Моите изследвания всички са в норма. И общите кръвни, и биохимията - черен дроб и др.коремни органи, и тумурен маркер и всичко показва, че нямам нито вирус, нито гадост. Като знам, че е така не ми пука за този дискомфорт, вероятно от хормони, пролет, тревоги...
Люба, четох те одеве, но забравих да пиша  покрай моите филми. Чакам и твоя добър резултат.
Ели Дечкин, аз не разбирам от гръдни работи, но имаш подкрепата ми.
Антония не е писала. Какво става с тая жена, имаме ли вече нова прическа...с какво й е пълна главицата.

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 16:37 от unabella

# 650
  • Варна
Така те искам, Бела! Много съм ЗА да се видим на едно Кубо, примерно, ама айде да мине и тоз месец, че тъкмо да ми се покрие добре кубето и да мога да ходя без тюрбани и разни там парцали по главата.

# 651
  • Русе
Бела, браво за хубавите резултати от сега нататък само хубави мисли в главата Hug

tita_klrv, и на теб поздравления за хубавите резултати.

# 652
Антония не е писала. Какво става с тая жена, имаме ли вече нова прическа...с какво й е пълна главицата.
[/quote]
Тук съм, четa ви редовно и се рaдвaм зa всички с добри резултaти. Стискaм пaлци нa Любa дa не е нищо сериозно товa дет мaхнaхa!
Зaпочнaх рaботa и грaм нямaм време дa мисля зa нaтрaпникa. Добре съм косaтa рaсте, скоро мaй ще имa нуждa от фризьор, aмa не е къдрaвa. Sad Гърдaтa ми е нa черно бели петнa..имaм крaмпи и горещите вълни мнооого ме тормозят..особенно през нощтa! Нaй нaкрaя си взех золaдексa и утре или др ден ще ходя дa ми го боднaт Grinning
Кaто цяло съм достa оптимистичнa, не съм в депресии и тaкивa. Нaпрягa ме мaлко тоя ковид и по точно мерките, aмa гледaм дa не се ядосвaм.
Не пишa зaщото нямaм кaкво дa кaжa освен че ви мисля четa и много много се вълнувaм когaто имaте хубaви новини Simple Smile Все тaкa дa е!

# 653
  • Варна
Antonia,и аз с вълните съм зле и вчера питах в аптеката за илач без хормони.Препоръчаха ми Menopace и си взех една от разновидностите му за вечерна употреба с лайка. Снощи не се събудих нито веднъж,което от месеци не ми се беше случвало. Дано има ефект занапред!Ако искаш провери го и ти !

# 654
  • Plovdiv, Bulgaria
Бела, Тита гуш! Purple Heart

# 655
  • София
aalko,в него има соя, а за нея има противоречиви мнения .Има и доста Б-та .
Бела,радвам се за резултатите. Между другото напоследък доста хора имат подобни оплаквания в аптеката и идват с рецепти за Дуспсталин,Комфортекс, Спазмомен и т.н.

Тита,браво!Повече никога да не се връща гадината!

# 656
  • Варна
Зори,четох,има B1 и B 12,както и соя,но прегледах последните данни за нея и се оказва ,че може и да е полезна.Ти имаш поглед върху лекарствата,дай да открием нещо ефекасно и безвредно!

# 657
  • София
Да,точно това и аз четох,че са много противоречиви мненията за соята.
 За спане мога много неща да предложа,но за вълните не знам.Вечерна иглика може,но не знам дали помага.Ще попитам в петък шефа ми,той се занимава и с хомеопатия. Беше ми казал да му кажа,ако много ме мъчат вълните,явно има,какво да предложи.Аз обаче имам много рядко вълни - не знам свикнах ли просто,но няма нищо общо с преди.И си спя добре.Събуждам се само от болки в дясното коляно.Много боли и едва изпъвам крака,а през деня нямам този проблем.

# 658
  • Варна
Мерси предварително,Зори! Вечерната иглика повече от два месеца я пия на капсули,не ми действа!Засега ще рискувам с тези ,пък дано шефа ти предложи нещо ефекасно!

# 659
Antonia,и аз с вълните съм зле и вчера питах в аптеката за илач без хормони.Препоръчаха ми Menopace и си взех една от разновидностите му за вечерна употреба с лайка. Снощи не се събудих нито веднъж,което от месеци не ми се беше случвало. Дано има ефект занапред!Ако искаш провери го и ти !
Aлко блaгодaря ще пробвaм и aз, мaкaр противоречивите мнения зa соятa, пък aко Зори кaже нещо.. Вечернaтa игликa я пия още от сaмото нaчaло нa терaпиятa и нищо.. Тaкa че спрях. Нaдявaх се дa свикнa кaкто Зори, aмa то имaм чувсвтото, че все по зле стaвa.. Тa ще пробвaм товa което препоръчa. Блaгодaря ти пaк!

Общи условия

Активация на акаунт