Борбата с рака - духовното оцеляване и физическото преодоляване - 64

• 45 026
  • 790
  •   1
Отговори
# 615
Искам да споделя с вас днешната дъга.
Страхотна е! Мерси🤗

Люба, ще живееш права си😁 Щом ти се яде значи ножът е дървен😁
И аз ометох бая храна на вечеря и пак съм гладна, ама нямам нищо, а ме е срам по нощите да ги питам имат ли. Ще чакам до утре. И без това последно време свикнах все да съм гладна🤣

# 616
Люба, стискам ти палци днес.
Пиши , когато можеш :*

# 617
Рени, мерси за дъгата!
Аз съм готова, срязаха ме, ама въпреки че бях с местна упойка ми стана лошо и повръщах, та отнесох и един Деган...и ме докараха до стаята. Сега ми е още едно отнесено, но се надявам че скоро ще ми просветне. Доктора не каза нищо по време на операцията, така че ще чакаме хистологията. И ще се надявам да не е  нищо лошо.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 11:35 от Анонимен

# 618
  • София
Браво, че е минало, и дано да е нищо наистина! Аз след последната операция също повръщах яко от упойката, за първи път ми се случва.
Марита и Ели, радвам се, че и при вас е минало, дано са добри резултатите!

# 619
Люба, чаках да пишеш. Мина, сега остава и резултата да е добър.
Марита, вече си с хармонични две страни 😁 Ти знаеш ли, че природно май винаги има известна разлика. При мен е така, например.😁 За мъжете и диагнозата, не знам. Бъди си си Ти, както го усещаш, ако избяга, не е твоя човек.
Тита, как си?
Все се надявам и Тото да се появи и каже, че е добре.

# 620
  • София
Люба,дано не е нещо лошо!

Марита,сега чета една книга и главната героиня е болна от рак.Влюби се в един мъж и реши,че няма да му казва .Ще видим,какво ще стане.😀

Мен ме е налегнал мързел тия дни.До 14 часа добре,после едва избутвам другите 2 часа работа.Като в безтегловност съм,сякаш нямам сили.

Последна редакция: чт, 30 апр 2020, 15:37 от zori_g_n

# 621
  • Варна
Бела, супер съм. Благодаря.
Забелязвам наченки на нова коса и това много ме радва. По скалпа ми вече ясно си личи къде свършва челото и започва косата.

# 622
Зори, оправи си поста. Пропуснала си едно *не* 😘
Люба, стискам палци резултата ти да е хубав :*

Тита, докато се усетиш и ще имаш коса Simple Smile
Щом е тръгнала , ще порасне !

# 623
  • София
Мерси,DZ !😘Ужас,добре че видя!

Тита, ще порасне за нула време щом е тръгнала. При мен месец след лъчето започна да расте качествено.За 6 месеца и вече си е една съвсем нормална прическа, даже не съм към късата коса.Ползвах шампоан с чесън и Анафас, редувах ги и мисля,че помогнаха.

# 624
  • София /Абсурдистан
Здравейте! Всички да сте добре,ей!
Дайте рецепта на средство, с което да махна гадните лунички по носа и скулите. Опитвала съм какво ли не, щом изгрее слънцето и се появяват, та чак до зимата.

# 625
Момичета нищо ми няма, няма Хашимото🥃 пу-пу. Явно лъчето ме е жилнало. Прегръщам ви ❤️

# 626
Бони повлече крак с добрите новини, и другите така да са. Люба дано да няма нищо лошо. Марита цял ден се губи?

# 627
Марита цял ден се губи?
Някое младо докторче е сгащила 😁😁😁

# 628
За жалост не згащих доктора, а ме изписа🤣 Но лошото е, че май не ми понася упойката. В пъъъълна депресия съм. Даже се чувствам и объркана. Много ми е гадно. Ще пробвам да заспя и дано до утре да се махне тая дрога от мен.

Бела, знам, че сме несиметрични по природа. Едни повече, други по-малко.

Зори, да кажеш после какво става в книгата ти, за да видя как да действам🤣

Оф, че гадно.....отивам да полегна. Поне физически е добре.

# 629
  • София
Тинти не е писала скоро.

Благодаря, че се сещате за мен! Добре съм, доколкото е възможно в тая идиотска ситуация. Връщам се да ви чета!

Общи условия

Активация на акаунт