ДЕВЕТИ КЛАС 2019/2020 - 3

• 36 812
  • 739
  •   1
Отговори
# 660
  • Пловдив
Значи, който няма дете, което ще се явява на интегрирани НВО по всичко, с въпроси тип комбинирани казуси по няколко предмета, изобщо да не се оплаква! Smirk

Пфууу, значи... Втората ми девойка е набор 2010, хич не ми е ясно как ще се справяме с този 7 клас след няколко години. И на какво ли ще се нагледаме и наслушаме...

# 661
  • София
Санака, добре си ти със завършва, аз днес съобщения = покана за класни и контролни получавам в Школото Joy

# 662
  • София
Значи, който няма дете, което ще се явява на интегрирани НВО по всичко, с въпроси тип комбинирани казуси по няколко предмета, изобщо да не се оплаква! Smirk

Пфууу, значи... Втората ми девойка е набор 2010, хич не ми е ясно как ще се справяме с този 7 клас след няколко години. И на какво ли ще се нагледаме и наслушаме...
Дотук, по мои сметки, сме 3 сигурни парчета от тая тема с набор 2010. Sunglasses

# 663
  • София
А ние с Марулета с първите може да отворим тема, Внуци 2021😂😂😂. Шегичка де.

# 664
  • София
Ей, че готино! Получавам известие за нови съобщения в дневника /а нали уж завършихме/, отварям и:
- учителката по английски е пуснала сборник с част от разказите и един от романите, които учениците от 9 и 10 клас са написали на английски през тази учебна година, с оформление като издание, с всичко /не че аз съм чула, че е имало такава задача де Laughing /,
- учителката по БЕЛ е пуснала до всички ученици и родители много мило обръщение по повод завършване на учебната година, с благодарност към децата за отношението и подкрепата, и към родителите за децата, които сме възпитали Bowtie 'Ми, разчувствах се, а не съм от най-склонните към силни емоционални изблици. Laughing Но е много приятно, създава усещане за общност някак си.

ПП Ти да видиш! Сега се ми звънна девойката, питам, съвсем на майтап: "Ти що не си писала разказ по английски?". Joy "Е как да не съм писала, писала съм, разбира се, незнамси колко думи." Flushed "А защо не си ми казала?" "Ами, не си ме питала." Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 30 юни 2020, 17:39 от sanaka

# 665
  • Варна
Честито завършване! Вече официално си имаме десетокласници. Не усетих кога пораснаха толкова. Затова благородно завиждам на тези с по-малки деца, защото ще имат възможност да удължат престоя на деца около себе си. Освен това е лято! Да му се насладим докато пак не е станало студено Simple Smile.

# 666
  • София
Санака, добре, че си ти. Школото още не ме  беше известило за новостите. Като видях поста ти, си помислих, дали моето не е останало в 9-ти клас😂 И наистина съобщенията от двете преподавателки са много приятно начало на ваканцията. Ако девойката ти разреши, виж в нейния профил съобщението от учителката им по ФВС. Тя се пенсионира и им е написала много вълнуващо съобщение за довиждане.
Манжелка, в известен смисъл си права за малките деца, но аз наесен ще съм (с) първокласник (евентуално дистанционен) и съм с, меко казано, раздвоени чувства😥

# 667
  • София
Е, къде ще се пенсионира пък сега!? Frowning1 Таман научи момчетата да скачат на въже и ще се пенсионира! Laughing Хич не изглежда като за пенсия.

bibi, поне четири сигурни сме даже. И Алексова е с нас. А и няколко готини девойки от осмокласната са там, та има шансове да неутрализираме някои мрачни влияния. Laughing

# 668
  • София
Край на девети клас! Ура!
Хубаво беше, ама по-хубаво е, че свърши!
Ние нямаме писма, като испанките, но нашите момчурля играят в мрежа с господина по информатика. Снощи ги препитваше, кой с какви оценки е завършил. Имаше и ултиматуми, ако не се поправи едикоя си оценка, догодина няма шанс за 6 по информатика. Joy
Стана ми мило и на мен, сетих се за спортните треньори, които поставят подобни условия. Абе, показва ангажираност и отношение!
И ми е мъчно, как се изтъркаляха 2 години. Много бързо взе да минава това време, но пък хубавото е, че имаме повече време за нас! Stuck Out Tongue Winking Eye

# 669
  • В светлината на слънцето
И ние нямаме писма. Но вчера имаха час с класната, разказаха кой къде ще ходи, какво планира, пожелаха си весело лято. Много им е приятна и мила класната, по бел преподава. Понеже се беше преместила в кухнята, без да искам им подслушах част от часа. Много топло отношение към всички деца.

# 670
Айде,аз пак като една черна станция да се обадя-нито съобщение,нито обръщение-НИ-ЩО!Балът на училището мина,единствено техните учители не присъстваха.По нареждане на директорката.Не е отворила двора на училището,за да се съберат там децата,да си отпразнуват празника.Събраха се пред ресторанта,влязоха сами,без даскаля.Единствено две учителки са се осмелили да отидат да ги видят,да се снимат с тях.После,в по-късни часове някои учители са се настанили в ресторанта.Тъпа тъпня!!!
     Относно набора-довечера класната ще ги чака на пейка в една градинка да им даде бележниците.Случайно попаднах на чата,децата искаха да се съберат някъде,защото от догодина няма да са в този състав - НЕ.На пейка в градинка пред една църква.
   Наборът учи теми за изпита за дсд паралеката,работи,ходи по купони.Тази сутрин и на джулай,да посрещат изгрева.Днес празнуват и една година с гаджето.
   Дъщерята на моя приятелка с кандидат-гадже и тя,поканил я на джулай.И аз ,нали вряла и кипяла,давам акъл-да я пусне,а ние ще се скрием някъде да я вардим.Моята дъщеря всякакви простотии и щуротии искаше от нас ,ама джулая го проспа.И сега вика Валче,ставаме в 5-00,отиваме и ние на джулай.Натоварихме се в колата,аз,дъщеря ,куче и приятелка и айде на язовирната стена,където е другата пуберка,която ще вадрим.Ама да не сме близо до децурлигата,да не я срамим,останахме на паркинга.по едно време,куче хърка,приятелка дреме до него,щерката и тя аха да заспи,само баба Валя будна.Будна,ама на паркинга,срещу две вили и едни дървета,джулай не видях.Вярвайте ми,пълно беше с дечурлига ,дошли да гледат изгрева.моят хубвец беше на крепостта с приятелката.Този път ни викнаха при тях,ама ние нали да вардим приятелската щерка,не отидохме.
   Massissa, аз съм готова за баба,в мислите и мечтите си нямам търпение.Много искам!!! Млада съм,на 46,все още с акъла си,активна съм,да помагам.И да съм съвременна баба.
  Да ви се похваля,не е за тая тема,ама......писменната част на държавния изпит е взета.В понеделник -устен.Стискайте палци!!!

# 671
Здравейте,момичета.Следя Ви редовно,но рядко пиша.И аз се гневя на електронното завършване или по-скоро на класната на дъщеря ми.Наборката завършва с пълно отличие,но това стана ясно само след като погледнах оценките в "Shkolo".Никаква обратна връзка от класната.Сина ми преди няколко години завърши с 5.94 10-ти клас и госпожата му ми се обади лично да ми благодари,че има честта да е нейн ученик.
Вчера дъщеря ми  се събра с няколко съученички да отбележат края на учебната година,но класната им не искала да отиде.
Приятна ваканция на наборите .

# 672
  • София
Честито завършване, вече официално (така де, получих и аз уведомления в дневника и за двамата, за нов годишен резултат завършва Joy )
Вчера имало концерт в двора на училището - празник на втория чужд език. Моят отиде с някакви съученици, но са били само зрители. Две момичета от класа участвали и им били за морална подкрепа. Прибрах се от работа и още го нямаше - къмто 7 вечерта, а концерта от 10 сутринта. Няма лошо, ама днес бере душа - в тая жега, следващите 2 месеца нямало да си подава носа навън, вчера му стигало. Няма угодия - ако иска да излиза - притеснения (къде, с кого, в колко ще се прибере). Ако седи само на стола и не можеш да го изчегърташ от там - пак лошо. Няма угодия, значи Close Joy
Балът на училището мина,единствено техните учители не присъстваха.По нареждане на директорката.
Много прекалено ми се вижда това, чак обидно! Чакат го децата този момент, за някои наистина може да е финалът на образованието. Толкова едно "На добър час" могат да им пожелаят, някъде навън, на двора.
Гледах снимки от изпращането на испанската - столчета на двора през 2м разстояние, но все пак се е провело официално дипломиране, със знамена и всички салтанати. Ето подготовката :

# 673
  • В светлината на слънцето
И в нашето училище имаше официално изпращане: със знаме, речи, димки... Качили са видео на профила на училището във фейса. За децата това е наистина важен момент.

# 674
  • София
Аз имам чувството, че това със заключените дворове на училищата се случва само в немските гимназии. Joy
Марулетка, и софийската е била затворена и не са допуснали децата да се съберат вътре. Имаше снимка на един окачен транспарант на оградата, от децата. Много мил жест, който показва, че децата си обичат училището, но....

Общи условия

Активация на акаунт