Отговори
# 135
Много сте сладки на снимките Grinning, аз съм в 15 седмица, но още нищо не усещам newsm78 - какво е усещането....да не би да го взимам за нещо друго. Или трябва да и чакам до 18 семица, за да рабера?
  bouquet
smile3535 smile3535 smile3535

# 136
  • София; Дружбето
Ми при мен поне към 16 седмица  беше като къркорене на червата, но на странни места. Вечер като легна  се усеща по-силно, а и аз прилагах номера с една чаша прясно мляко Grinning

# 137
Аз пия по една бутилка прясно всяка вечер  261uu - мнооого обичам.
Какъв е този номер с чашата мляко?

# 138
Вечер като легна  се усеща по-силно, а и аз прилагах номера с една чаша прясно мляко Grinning
Я ни светни за тоя номер, че и аз не го знам?

# 139
  • София/Варна
Ами да ви разочаровам момичета с това шаване, поне тия дето са в по-малките седмици като мен. Доктора каза, че за първа бременност най-рано в 19г.с. ще го усетя да мърда, но малко вероятно, а това дето съм си усещала наистина били червата. Това, че било на странно място било нормално - нали и червата не са си на обичайното място Wink.
Иначе са секса - много съм доволна, че днес доФтУра каза да правя всичко, което ме кара да се чувствам добре физически и психически - от следващата седмица съм на йога и плуване, и секса го подновяваме, че напоследък голям мерак ме гони Wink. Мен ми беше забранено след кръвването, но сега мисля да си наваксам Wink.

# 140
Споко за секса, татковците също ги хваща страх Wink и не са така настоятелни Grinning

# 141
  • София/Варна
Добри новини момичета - официално е приета промяната в закона за изплащане на 90% от заплатите за 9 месеца на мамите. Повече инфо тук.

# 142
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=920467
вижте на този адрес. Приели са майчинство 315 дни. Laughing

# 143
Това е чудесно, макар че при мен ще има драстичен спад на дохода, понеже ме осигуряват на прага за професията. Но поне занапред и за тези, които са с висок осигурителен доход това е добре.  Grinning

# 144
  • София/Варна
при тези условия аз спокойно ще мога да си остана до 1 годинка на детето у дома и да започна работа след това

# 145
  • София; Дружбето
И при мен ще има спад, но поне 90% няма да са 160 лв, което е пак добре. ГОдина със сигурност ще съм си в къщи, под въпрос е втората  Mr. Green

# 146
  • София
И на мен ми е мързеливо, относно секса...добре че покай ремонта мъжа ми е адски уморен, та нямаме противоречия на тази тема.  Whistling Само дето той ремонта ще свърши, ама на мен кога ще ми мине мързела не се зане.  Laughing
Това, че за първи път бебето се усеща след 19 седмица въобще не вярно. Индивидуално е. На мен, в 18 седмица, токова силно ме риташе, че се виждаха отвън ритниците, таткото го усети с ръка върху корема ми, изобщо...какво да говорим? Сега в 20 е същото, като се разрита силно цеият ми корем подскача и е абсолютно видимо къде рита, да не говорим за усещане въобще. И с първата бременност таткото го усети в 18 седмица и то начаото на 18, а аз го усетих 2 седмици по-рано. Така че...доктора на KayRenn да си геда работата.  Laughing Ако не вярва ще му направя демнстрация на ритащ корем.  Mr. Green Някъде бях писала вече, ако майката е по-пълничка може да го усети доста по-късно. Или ако плацентата е предна, или ако бебето е адски кротко... В противен случай още към 18 седмица ритниците са осезаеми.

Леле, утре каква банда се сформираме... Crazy Накрая ще ходим в 8:30 и ще запазваме цялото заведение за януарките, така усещам аз.

# 147
Аз ще гледам също към 9.15 най-късно да съм там. Клеми, ти нали ще си с Никол?? Така мойта щерка ще си има компания. Party Само да не станат те двете обект на лекцията Laughing

# 148
  • София
С Никол ще съм, няма ко да я гледа утре!
Със сигурност ще са атракция, не знам изобщо как ще я удържам моята...ама вие утре сами ще се убедите, няма какво да говоря от сега  Mr. Green.

# 149
  • София
ninishte, няма начин гинекологът ти да не е посочил заместник!  Naughty Не може да остави толкова бременни на произвола. Ами ако ти се налагаше сега да ти пусне 45 дни майчинство? Не може да няма някой заместник - разпитай. Даже май са длъжни да посочват такъв за случаите, в които отсъстват. Моята гинеколожка например последния път ме уведоми кога ще е отпуска и каза, че в случай на нужда винаги мога да отида и да кажа, че съм нейна пациентка и да ме прегледа гинекологът на смяна.  newsm78 Ти къде ходиш на консултация?

Общи условия

Активация на акаунт