Отговори
# 165
  • София/Варна
аз ползвам http://imena.hit.bg - добри са им именцата и с обяснения ...

# 166
  • В сърцата на четирима мъже/е,може и малко повече да са:-)))/
Благодаря ти Grinning Сега ще ги погледна.

А да ми кажете как и къде трябва са си сложа лентичката,след като вече съм я избрала от сайта,че нещо запецнах Thinking :thinking

аз ползвам http://imena.hit.bg - добри са им именцата и с обяснения ...

# 167
след като си я създала ти излиза линк, копираш го и го пействаш в подписа си.

# 168
Ок,благодаря ти,сега се пробвам Laughing

след като си я създала ти излиза линк, копираш го и го пействаш в подписа си.

# 169
Много са сладки Simple Smile Аз накупувах сичко в бяло, че нали незнам пола, само гащеризоните ще са цветни в началото Crazy.
Цвета, давай снимки да гледаме! Не си казала за покупките, аз мислих, че никой нищо не купува, а то какво се оказа, че не казвате. Naughty

А за коластрата много ли тече?  newsm78 Аз вече съм си купила подплънки за кърмачки, та може да ги използвам от сега, ако е много.

# 170
Аз да ти кажа, с първата бременност си бях накупила от тези подплънки,за кърмата, но не бяха много удобни и не съм ги ползвола много. Даже ми се струваше, че ме запаряват, и така и не ги носих...

Много са сладки Simple Smile Аз накупувах сичко в бяло, че нали незнам пола, само гащеризоните ще са цветни в началото Crazy.
Цвета, давай снимки да гледаме! Не си казала за покупките, аз мислих, че никой нищо не купува, а то какво се оказа, че не казвате. Naughty

А за коластрата много ли тече?  newsm78 Аз вече съм си купила подплънки за кърмачки, та може да ги използвам от сега, ако е много.

# 171
  • София; Дружбето
Нямам апаратче Гале, иначе щях да съм ги качила отдавна.  Mr. Green По-натам бати кат купи направо ще гледате колекция Flutter
За утре дават проливни дъждове, дали ще сме вътре?

Последна редакция: ср, 09 авг 2006, 21:15 от tsveta

# 172
Нещо интересно от ровенето тази сутрин...  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=37207.msg484623#msg484623

# 173
  • София
Добриютру!

Аз бързам да ви изчета, че с тия дъждове и гръмотевици току виж пак ми спрял нетът!  #2gunfire

Галина, покупките за сега ни се ограничават с 2 комплекта хавлийки и лигавници, защото нали все лежа и не съм имала възможност да обикалям. После пък реших да изчакам септември да пуснат зимните дрешки и почвам!  smile3508

Относно подплънките една вече родила приятелка ме посъветва да потърся пластмасови протектори за зърна - приличат на капачки, изолират зърното от допълнително дразнене и триене в сутиена и в същото време действат като колектори за изтеклата кърма. Тя лично ми сподели, че в началото зърната й са били страшно чувствителни и разранени и всеки допир й е бил неприятен. А в последствие нещата се регулирали някак си... Знам ли  newsm78 ще ги потърся по магазините пък ще видим.

И да знаете, че чакаме снимки!  Crossing Arms  Mr. Green

# 174
Здрасти Светле, нали обещах да пиша след прегледа при Пейкова - ти вече си прочела какво ми каза, така че това ще го пропусна. Бебето изобщо не иска да се покаже, ама съвсем изобщо  Simple Smile Това, което ме очуди обаче беше отношението й - незнам, чувала съм само колко била зла, как се карала, как крещяла на момичетата, как претупвала всичко, а при мен - може би защото беше частен преглед - беше страшно учтива. Повече от 30 мин гледа бебето, мъчи се да го събуди, говори му, абе доста приятна ми се видя.

# 175
Опа, това предното трябваше да е за лични, ама още спя та се обърках, не ми обръщайте внимание  Wink

# 176
Добро утро момичета!
Имам един въпрос. Тази сутрин като се събудих адски ми се виеше свят. Имах чувството, че съм на въртележка. После като екстра, докато си миех зъбите, ми потече кръв от носа. Много се притеснявам. Rolling Eyes Sad Какво да правя. Чувствам се леко дискомфортно. Да ходя ли на лекар? Някъде бях чела, че се случват такива неща от хормоните, но все не ми се вярва...Усещането е странно... ПОМОГНЕТЕ!!!

# 177
Обади се на лекаря си, може да ти се е повишили кръвното внезапно.

# 178
  • София
vvenkova, премери си кръвното и с резултата се обади на лекаря си. Ако нямаш апарат, можеш да попиташ някоя съседка или в близката аптека. Не вярвам да ти откажат!  Peace И не се притеснявай, случва се. Възможно е освен високо, кръвното ти и рязко да е спаднало. В този случай можеш да пийнеш кола или дори 1 кафе. Виж, ако е високо, само лекарят ти ще прецени какво да прави! Успех!

# 179
Благодаря ви момичета! Ще отида да си измеря кръвното. Дано всичко е наред.

Общи условия

Активация на акаунт