Zebra – съвършеният избор за добра хигиена

• 19 644
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
Мия се много доста често, след контакт с повърхности извън бюрото или извън дома, задължително! Спазвам сапунисване и разтъркване около 20 сек.

# 91
Мия си ръцете след всяко прибиране вкъщи/офиса, когато съм била навън.
Не стигам до 20-30 секунди миене на ръце, правя го по-бързо.
Да, винаги подсушавам.

# 92
Много често,особенно сега със тези вируси ,спазвам правилото.

# 93
Доста често  мия ръцете си.Не ги броя, но са повече от  20 пъти.Нямам навика да ги сапунисвам по - дълго време.

# 94
  • Пловдив
Не знам колко пъти си мия ръцете на ден. Със сигурност са над 15 пъти. Мия се с течен сапун, без да спазвам правилото за 20 сек. Задължително след това подсушавам.

# 95
  • София
Мия ръцете си често, без да спазвам правилото за 20 сек сапунисване.

# 96
  • София
Миенето на ръце е задължително.Незнам колко пъти на ден, но доста често и то винаги със сапун.

# 97
Старая се да си мия ръцете поне на половин час и задължително след пазаруване, пътуване в градския транспорт или здрависване.
Спазвам правилото за 20 секунди.

# 98
Мия ръцете си често- може би повече от 20 пъти на ден, не спазвам правилото за 20 секундното сапунисване. Навикът за честото миене на ръце ми се появи след като родих детето си.

# 99
Старая се да си мия често ръцете ,защото работя в магазин .Не мога да кажа колко пъти на ден.Но да си призная не спазвам правилото за 20 секунди. Използвам често и мокри кърпи. А от една седмица покрай тази истерия за вируса и антибактериален гел за ръце .

# 100
Мия си ръцете около 5-6 пъти на ден, тези дни повече, старая се и по-дълго.

# 101
Мия ръце над 10 пъти на ден, предпочитам да използвам течен сапун. Не съм засичала време на сапунисване и търкане.

# 102
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Спазвам препоръката за сапунисването за по дълго,дори.Мия си ръцете много често,наистина много.Работя с хора , а самата ми работа е до болница и съответно с голяма част болни.Поради тази причина често миене на ръцете при мен е задължително.Не се насмогва на кухненска ролка,която използвам за посушаване, както и на дезифенктант.

# 103
  • Пазарджик
„Колко често миете ръцете си и спазвате ли правилото да ги сапунисвате 20 – 30 секунди?“
Ръцете си мия постоянно,около 20 пъти сигурно+измиване няколко пъти на ден съдове.Използвам винаги сапун с антибактериален агент в него.И да сапунисвам ги около 30 секунди и винаги с топла вода.Уча и 4годишната ми дъщеря да спазва тези препоръки.

# 104
Мия ръцете си постоянно със сапун,  тъй като имам бебе и хигиената трябва да е на ниво. Относно сапунисването ми може би е около 10 секунди.

Общи условия

Активация на акаунт