БУРГАС, морето и неговите прелестни майки (10)

• 17 528
  • 308
  •   1
Отговори
# 150
Отлага ми се идването Sad Но благодаря за координатите. Ще видя дали в началото на септември няма да мога да свърша намислената работа.
Пък вече ми излиза темичката - ще си я следя Wink Hug

# 151
Марианамама, аз ходя при Илиана- бл 80, това е точно зад бирария Перфета(бившия "Орфей"), много съм доволна от нея и аз съм на кичури и винаги ми ги прави много сполучливи.
Я и аз посещавам Илианка!  Mr. Green Наистина е добра и се справя перфектно. Прическата ми за бала беше нейна идея и бях бонбонче!  Embarassed Сега ако отида и ми види цъфтежите на косата, сигурно ще ме набие!  Crazy

Честит Рожден Ден, Танче!   bouquet

# 152
  • Бургас
Ей сега от Света София ми казаха, че по никакъв начин не мога да си сменя педито преди декември  newsm45. Ужаааас  #2gunfire

Не е вярно! Ние си сменихме лекарката преди две седмици. Питай и в касата!

# 153
Благодаря Ви момичета за топлото посрещане  Hug

# 154
Извинявам се за вмешателството, но искам да попитам, ако има някоя раждала наскоро мама или пък такава с пресни спомени, да ми каже какво точно искат да се носи при раждане в бургаската болница. Бях сигурна, че видях тук някъде такова списъче, ама сега нещо не го намирам! Sad
Мерси от сега!!!  love001

# 155
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ
[/b]
newsm51 newsm51 newsm51 newsm67 newsm67

Извинявам се за вмешателството, но искам да попитам, ако има някоя раждала наскоро мама или пък такава с пресни спомени, да ми каже какво точно искат да се носи при раждане в бургаската болница. Бях сигурна, че видях тук някъде такова списъче, ама сега нещо не го намирам! Sad
Мерси от сега!!!  love001

Аз ще откликна, защото ми е доста пресен спомена smile3521

За майката preggo : 2 бр.нощници, комплект спално бельо, еднократни чаршафи 4-5 бр., лигнин, превръзки, бельо, лична карта, кръвна група, обменна карта, чехли, хавлия, чорапи/ на мен не ми трябваха/, сапун/сапунерка, четка + паста за зъби, термометър, прибори за хранене- май това беше.

За бебето  ylinfant: пелени 2-3 комплекта, по 2 бр. камизолка долна, горна и ританки, 10бр. памперси, олио, сапун/сапунерка, клечки за уши с ограничител, шише, биберонка, хавлия, мокри кърпички, 2 бр.чорапки.

Дано да съм била полезна newsm51

ЦЕЛУВКИ НА ВСИЧКИ   love001  love001  love001

# 156
  • Бургас
момичета, поръчвали ли сте торти от цех Карамел (над Бакарди)? дайте някакви отзиви...

# 157
момичета, поръчвали ли сте торти от цех Карамел (над Бакарди)? дайте някакви отзиви...
Не съм поръчвала, но работих барман на Бакарди , но всеки ден се качвахме там(съблекалните и склада беше там),хигиената е на много високо ниво и шефовете държат на качеството и клиентите бяха  доволни, но това беше преди 2 години невярвам нещата да са се променили коренно.

# 158
Момичета, ние от сдружение „Настоящи и бъдещи майки” искаме да ви инфромираме за положителните промени, които Парламентът прие в Кодекса за социално осигуряване, в частта му за майчинството. Досега майките получаваха 90 % от осигурителния си доход 3 месеца след раждането. Сега този период става 9 месеца. След това майката продължава да си взима 160 лв до 2-годишна възраст на детето, догодина най-вероятно ще са 170 лв. Измененията предвиждат и нова възможност, ако майката иска да се върне на работа след изтичането на тези 9 месеца тя ще може да си наеме детегледачка от Бюрото по труда и държавата да й плаща тези 170 лв на нея. Това не означава, че другите варианти - да се взима половината майчинство или да се прехвърли майчинството отпадат. Детегледачката е просто нова възможност. Искам да благодаря на всички, които взеха участие в протестите и в подготовката им, както и на всички които се подписаха в подписката. Уверявам ви, че тези промени бяха приети и благодарение на нас, което беше публично признато. Надяваме се като видите, че от нас зависи децата ни да имат по-добро бъдеще и че можем да променим нещата да се включите по-активно в бъдещите ни мероприятия. Сега на дневен ред са детските, приемаме всякакви предложения – моля обаче давайте ги във темата “настоящи и бъдещи майки – майчинство, права на майките”
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=120073.0

# 159
  • вкъщи
момичета ходих при илиана за кичури.много добре се справи.изглеждам доста променена.само дето косата ми още повече се поизсуши,но ще се грижа за нея.
благодаря ви ,че ме насочихте.

# 160
Аз ще откликна, защото ми е доста пресен спомена

Thank U!!!! newsm10

# 161
момичета ходих при илиана за кичури.много добре се справи.изглеждам доста променена.само дето косата ми още повече се поизсуши,но ще се грижа за нея.
благодаря ви ,че ме насочихте.
Радвам се, че Илианка те е направила добре, в което не съм се съмнявала и невярвам да ти е взела повече от 30 лв, а не както някой тук от форума твърдеше, че хубавите кичури струват 60лв.
Желая хубав ден на всички.

# 162
Здравейте бургаски момичета Hug
Отдавна пиша във форума, но за първи път тук в бургаския Blush
Тъй като след 24 дни,ставам официална бургазлиика, живи и здрави, ще се радвам да споделям с вас и да пиша по-честичко тук.
Пожелавам ви страхотен ден,пълен с много усмивки Grinning Laughing Mr. Green Hug  bouquet

# 163
майчета,някоя от вас знае ли сайта на ВХТИ и по-то4но ме интересува колежа по туризъм към него. Thinking

# 164
Марианче как мина интервюто и ако не е тайна колко ти взеха за кичурите newsm78

Общи условия

Активация на акаунт