Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 173
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Каква клевета би могла да измисли Менкше?
Та тя е една ревнива и неудовлетворена жена, която не си показва носа извън конака.
Кой би и се вързал на клеветите?
Ако Санджар се повлияе от нея би било достатъчно глупаво, дори и да не чупи нищо.

# 151
  • Яко в Матрицата...
Привет! Hug

Еве Heart, добре е озетът.

Нушка, ако помните, веднага излови Гедиз, че харесва Наре, така че с малко фантазия може да измисли някаква простотия. Дали ще се върже Санджар? Дано не, че аман от тая негова ревност Rolling Eyes

# 152
Привет! Hug

Еве Heart, добре е озетът.

Нушка, ако помните, веднага излови Гедиз, че харесва Наре, така че с малко фантазия може да измисли някаква простотия. Дали ще се върже Санджар? Дано не, че аман от тая негова ревност Rolling Eyes

Но и за Нушка се прокраднаха съмнения у Санджар във връзка с тел.разговор, който тя водеше с Локи и  успя да се измъкне, но  Санджар реагира с характерното си изпитване  с очи и невярване, като  й каза да внимава. Тоест аз разбрах, че той и нея ще си я следи какви ги върши. Много ще се радвам Локи да направи необходимото, тогава ще я видим Нушка по кого ще хвърля кал.

# 153
Искам Локи да каже историята с Менекше в очите на Санджар. Да го видя с Червените коланчета...

# 154
  • Яко в Матрицата...
Така или иначе Санджар ще хване в издънка Нушка, въпросът е кога ще е - преди или след като забременее Wink

# 155
Така или иначе Санджар ще хване в издънка Нушка, въпросът е кога ще е - преди или след като забременее Wink
Искрено и желая прекрасно бебе от Локи- бяло и синеоко...

# 156
  • Яко в Матрицата...
Искрено и желая прекрасно бебе от Локи- бяло и синеоко...
Joy

# 157
  • На луната
Искам Локи да каже историята с Менекше в очите на Санджар. Да го видя с Червените коланчета...
Той Локи едва ли й е развързал коланчето на Менекшето.
Иначе тя и него обича, колкото Санджар.

# 158
Изгледах серията и не мога да не споделя, че се възхищавам от героинята Наре.
Беше коментирано преди време, че в другата тема я упрекват за действията й спрямо Санджар.
Не мога да си обясня как жени и майки не я разбират.
Имаше няколко сцени с нея, които за мен са уцелили в десятката.
Първата бе в разговора между нея и Санджар, когато счупи стъклото. Една млада жена е стигнала до извода, крещейки, че не я интересува нито истината, нито лъжата. Толкова вече й  е дошло до "гуша" от глупостите на Санджар. Кризата, в която изпадна Наре беше, следствие всички събрани нападки и съмнения от страна на Санджар, който продължи да й говори, че не може да преодолее факта, че е докосвана от друг. Тя му каза нещо подобно преди неговата реплика , нейното изречение бе свързано с  женитбата му. В един момент, кризата на Наре отмина и тя заговори с метален глас на Санджар, а именно, че преди всичко тя е майка и не може да я вижда детето й на колене, че двамата трябва да приемат даденостите и да бъдат нормални родители на Мелек.
Върховна  Наре!
Разговорът между Наре и Гедиз - изключително точно обяснение от нейна страна на ситуацията около раняването на  Акън. Ах, Наре, колко си себеотдаваща. Болката, с която разказваше защо не е спряла сватбата на Санджар ме грабна за гърлото. Тя е искала дъщеря й да има току-що оженен баща. Надали има по-голяма сила у една жена от тази. След това споделянето на Гедиз, че иска за Санджар само едно - той да остане жив.
Защото, според нея той се движи по ръба на пропастта/това го приех в преносен смисъл, нищо, че даваха действителното му висене на скалите/ и може да падне, но за разлика от нея той няма криле. Наре зарида, както от спомена за себе си, но повече от мъката по неговата заболяла душевност. И аз си поплаках с Наре.
Прекрасна Неслихан, така отиграва тези чувства, че те вкарва в действието, без да се осъзнаеш , започваш да плачеш.
Така аз почувствах тази серия, предимно ми бе интересен образа на Наре и нейните показани чувства и болки.
Хубави и леко оптимистични за тях бяха моментите с избора на училище за Мелек. Започнаха да се напасват като родители. Санджар му беше мъчно, че не е участвал в покупките за училище на дъщеря му и Наре оцени това му желание като се извини, въпреки че Елван беше инициатора.

Последна редакция: пт, 13 мар 2020, 20:57 от Dimana-nova1

# 159
Той Локи едва ли й е развързал коланчето на Менекшето.
Иначе тя и него обича, колкото Санджар.
Аз си мисля, че Менекшето излезе пред Санджар с някоя селска хитрост, ако изобщо той можа да се прояви като мъж. Не и е чиста работата с Локи, така ми се струва...И Локи ще гръмне фишека на баджанака в неочакван момент.

# 160
Аз пък мисля, че прекалено много залагаме на Локи.
Той не изглежда много умен.
Лесно се влияе и стреля на сляпо.
Менекше го играе жертва пред него. Обвини за всичко брат си, и той изглежда че и вярва.
Може и пред Санджар да използва същия похват.
Да му каже, че този психопат я преследва, тормози и заплашва отдавна.
Тогава Санджар ще поиска да я защити и това може да осуети временно плановете му за раздяла с нея, дори и без  да използва изтъркания похват с фълшива бременност.
Мисля че, ако нещо издъни Менекше пред Санджар това ще са собствените и подмолни действия срещу Нари и Мелек.

Dimana-nova1, много ми хареса поста ти.
Наре е изживяла и продължава да изживява безумни неща.
Ако от време на време изпуска нервите си е напълно обяснимо.
На мен даже ми се струва, че е прекалено съхранена след всичко, което и се случва.
Запазила е добротата си, състраданието и чувството за справедливост.

# 161
Здравейте!

Juliya07 Hands V Flowers Hibiscus много си права за Локи. Това е правдоподобен вариант как Менекшето може да обърне ситуация, ако Локи директно каже на Санджар, че са имали уговорка с нея за брак. Може пък Локи да се опита да нападне Санджар.Видяхме, че в затвора имаше такива мисли и тогава ще се разплете  енигмата Локи-Нушка, защото там има нещо недоизказано в сериала за тях, което предполагам ще се покаже напред.

# 162
Здравейте, сладурани Hug

Димана, много хубаво постче за Наре Heart Eyes Страхотно е това момиче.
Е, може да прави глупости с манипулатора Гедиз, ама... Хади сега, няма да й придиряме JoyStuck Out Tongue Winking Eye

Страхотно е Наренцето. Мислех си, дали щеше да ми хареса, ако не я играеше Неслихан. Ами да, пак щеше да ми харесва. Виж Санджар който и да го играе, дори Брад Пит /тъй като го споменахме/ , не бих могла Smiling Imp

Тъй, аз започвам да се тръшкам сега, понеже няма нито една снимка на Наре за новия епизод. Изглежда ще е на бизнес пътуване за новата фирма и няма да участва в серията Joy Дори мисля един хронометър да си приготвя, в случай, че я покажат Thinking

Нова актриса се присъединява към проекта. Разправят, годеница на Каврук. Изглежда мама Халисе ще се намеси авторитетно, да отстрани Каврука от Зехра. Хади бакалъм.

Несли за Полароид Heart Eyes

# 163
Здравейте!
Продължавам с напиращи  размисли този път  за Санджар.
Много е права Наре, че иска Санджар да е в "ада на съмненията". Той непрекъснато у всички вменяваше това негово съмнение и караше околните да му вървят по гайдата. Неговите съмнения са най-важни, веговата истина е най-важна и всичко това стоварваше на Наре. Това ако не е душевен и емоционален садизъм, здраве му кажи.
А и професионален също, защото иска Наре да работи  това, което той казва. И всичко това го прави мъж, който има халка на ръката, както му каза Наре.
Интересно ми е как всички му се връзват и подчиняват. Гедиз се опитва да го вразуми, но не би. Дори и Гедиз е в състояние да го излъже, само и само да не го види в затвора. Тоест всички бдят над него. С какво го е заслужил това Санджар? Към другите да- добър син, добър брат, защитник на бедните , забогатял, без да се възгордява и може пак да работи на мислините, добър бизнес партньор, с добър бизнес нюх и хитри ходове на хиена. Въобще наложила се лидерска личност в обществото на Мугла. Всичко това и постигнал с много мисъл и желание да бъде нещо по-различно в очите на дъщерята на посланика, Но....... появи се един сериозен бизнес съперник, който му каза нещо много важно. Новият така наречен Кахраман  каза на Санджар следното:
-" Както знаеш,който не е бил господин, на него не е отсъдено да бъде Ефе, Санджар" С няколко приказки му намери точното място.
Санджар е в израстване като държавата Монголия, за която се е учило, че тя влиза в развитото социалистическо общество директно от феодализма, прескочила един строй, тоест капитализма.
Е, нещо такова е Санджар - ни рак, ни риба, прескочил доста от развитието си и станал Ефе.
Хайде да го видим сега, след като разбра истината какво ще направи. Трябваше да му се разбъркат кръвните чакри, че да проумее какво е направил Акън на Наре. Добре, че със Зехра нищо не се случи.
Той отново ще търси съчувствие от Наре, което тя със сигурност ще му даде. Боже, какво силно момиче е тази Наре.

# 164
  • Варна
Тра-ла-ла Kissing Smiling EyesNotesNotesNotes

Фрагченце

https://vk.com/video-132999259_456245646

Последна редакция: сб, 14 мар 2020, 13:54 от BVAR

Общи условия

Активация на акаунт