Fatih Harbiye~ Неслихан Атагюл & Кадир Доулу~Sefirin Kizi ~ тема 125

• 39 938
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Арабския блогър, за който съм ви споменавала, е огласил най-добрите актьори този сезон

"Най-добрите турски актьори този сезон, от моята техническа и критична гледна точка, и с цялата неутралност, разбира се: "

Енгин Акюрек - Дъщерята на посланика
Танер Олмез - Доктор Чудо
Мурат Йълдъръм - Рамо

От актрисите

Неслихан Атагюл - Дъщерята на посланика
Синем Юнсал - Доктор Чудо

Трета няма, според него Grinning

Продължил е, продължавам и аз...

Най-лошите представяния този сезон сред мъжете

Арас  - Чукур /за Арас уточнява, че става въпрос за играта му в трети сезон/
Акън - Вятърничав
Бурак - Основателя Осман, или както е там

При актрисите най-зле

Бирдже - Вавилон
Ебру - Вятърничав

Последна редакция: ср, 25 мар 2020, 20:02 от Еванджелин

# 481
  • На луната
Не съм ги чувала и половината от списъка на арабския блогър, обаче първите места ни се припокриват. Wink Smile

Май е крайно време да хвърля едно око на д-р Чудо. Чаках да се посъберат серии, че много мразя да чакам. Simple Smile

# 482
  • Яко в Матрицата...
Ау, как така Бурак Бей... Joy

# 483
# 484
  • Яко в Матрицата...
Здравейте! Grinning

Няма още трей, нямаме никаква нишчица как аджаба ще продължат историята. Дано да е за добро Joy

Въпреки че не са ми на сърце тоалетите на Наре, тук беше доста добре подбран цветово. Спомена за първата среща, отново в бяло на същото място...

# 485
  • София
Испанската преса твърди, че Дъщерята на посланика ще има втори сезон 

Нещо много красиво           

# 486
  • Яко в Матрицата...
Тия от 10те минути кой знае откъде преписват...

# 487
Здравейте!

Добре де, повечето сте на мнение, че Менекше не е, или не е била бременна.
Тогава, как си обяснявате кръвоизлива, който получе от стреса.
Едва ли СЦ ще ни занимават с хормонални смущения или проблемни яйчници на героинята...

# 488
  • Яко в Матрицата...
Здравейте!

Едва ли СЦ ще ни занимават с хормонални смущения или проблемни яйчници на героинята...
Съгласна съм. Или е била, или още е бременна. Няма друго положение...

# 489
Здравейте!

Съгласна съм. Или е била, или още е бременна. Няма друго положение...

И сега следва въпроса, от кого?
Чета предположения, че е бебе на Локи, но доколкото си спомням той е бил в затвора дни наред ( което може да означава месец или повече) преди сватбата на Менекше.
Ако преди това са имали по-близка среща двамата тя вече щеше да знае със сигурност, даже да и личи коремчето.
За това за мен е по- логично бащата да е Санджар...

# 490
  • На луната
Привет.
Ако е от Локи, в което се съмнявам, ще трябва да е станало след като той излезе от затвора. А то май не беше много отдавна сякаш.

# 491
Здравейте дами Hug , надявам се сте здрави всички Flowers Four Leaf Clover
Не може да е от Локи , той даже си мислеше ,че тя има дъщеря от Санджар , значи отдавна е в затвора . Иска ми се да се избегне клишето фалшива бременност или бременност въобще . Ако наистина е била бременна , може  е пометнала и да обвинява Санджар или Наре . Но като знам СЦ какви са блейки , много ще продължават  ни дразнят Imp

# 492
Аз чакам обяснението на сценаристите....и все още мисля, че не е била/и не е бременна. Не ми се вярва да въртят едно и също...и двете забременяват от раз...и двете изгонени бременни....Е, може и да се лъжа...но се надявам да имат по-голямо въображение и да не се повтарят.

Привет, момичета

# 493
  • Яко в Матрицата...
Аз чакам обяснението на сценаристите....и все още мисля, че не е била/и не е бременна. Не ми се вярва да въртят едно и също...и двете забременяват от раз...и двете изгонени бременни....Е, може и да се лъжа...но се надявам да имат по-голямо въображение и да не се повтарят.
Васе, признах те - голям оптимист си Hug
Може обяснението да е болест, но и това е клише. Явно ни водят към идеята, че Нушка скоро ще се събере с мъжа си.

# 494
  • Плевен / София
Васе, признах те - голям оптимист си Hug
Може обяснението да е болест, но и това е клише. Явно ни водят към идеята, че Нушка скоро ще се събере с мъжа си.
Cry

Общи условия

Активация на акаунт