Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 618
  • 781
  •   1
Отговори
# 570
Mamaden, чудесно се е получило!
И изглеждат по- големи от моите 430 кубика 🙂
Благодаря, мисля, че добре се получи, имайки предвид доста лошото положение преди това. Изглеждат големи да, това е защото имам голяма млечна жлеза, поне така каза доктора и на прегледа и след операцията.
Може ли една дни ка и от пред. Котвата не се вижда евала!

# 571
  • Пловдив
Mamaden, чудесно се е получило!
И изглеждат по- големи от моите 430 кубика 🙂
Благодаря, мисля, че добре се получи, имайки предвид доста лошото положение преди това. Изглеждат големи да, това е защото имам голяма млечна жлеза, поне така каза доктора и на прегледа и след операцията.
Може ли една дни ка и от пред. Котвата не се вижда евала!

При първа възможност ще направя снимка и отпред. Хич не съм по снимките, да не кажа, че мразя да се снимам. След ринопластиката, се оказа, че нямам снимка на носа си, преди Simple Smile. Тези на гърдите ги правих преди два дни за една приятелка, да и покажа как стоят отстрани.

По отношение на белезите, виждат си се, но няма как без хич. Аз съм упорита обаче, до 6-ти месец ще са почти незабелижими Simple Smile. Пия много ХК, колаген, Л-глутамин, вода. Мажа ги сутрин и вечер с Келокот, понякога слагам и лепенки против белези.

# 572
  • София
Би ли казала какви точно лепенки ползваш и колко дни стои една такава на кожата. Благодаря!

# 573
Колко излезе операцията в Турция?

# 574
  • Пловдив
И в коя клиника в Турция?
Страхотни гърди...

# 575
Nil
Аз съм с кръгли импланти среден профил и моите са силно кръгли... според мен не са се наместили и вероятно ще има нужда от масажи... аз също съм при д-р Молов и импланта също е Ментор. Успокой се, мисля всичко ще бъде наред ще се коригират нещата... колко врмее носи мед.Сутиен? Аз не спирам да го ползвам вече 2-ри месец, защото знам, че оформят гърдите добре. Очакваме да кажеш какво е казал доктора и ма 3-я месец не си успяла да посетиш за консултация ли?
Смяташ ли в този случеи, че са нужни масажи? Момичето е вече след 6-ти месец. Тук може би става въпрос в това, че не е съобразен профила на импланта. Силно кръгли импланти няма. Има с висок профил. Аз съм с такива.

Под силно кръгли искам да кажа, че стоят изразено кръгли... и масажите могат да помогнат и след 6-ти месец Ако мускула не се е отпуснал съвсем

# 576
  • Пловдив
Оперирах се в Естетика, при доктор Йоздемир. Избрах него заради нослето. За гърди казват, че е много добър д-р Бурак. Моя приятелка е оперирана от него - отличен резултат. Не мога да кажа точно цена за операцията понеже правих две на веднъж, и цената тогава доста пада. Ринопластика и гърди - 4900Е.
Това са лепенките - https://apteka.framar.bg/30047075/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D1%80 … -3-%D1%81%D0%BC-1

# 577
  • София
Благодаря ти! Наистина за толкова скорошна опера ия белезите са ти незначителни, а гърдите са ти чудесни Hug

# 578
И аз съм оперирана там.На 10 март.Турция,Естетика.При същия хирург.3300€ цена с прегледи,изследвания и 6-дневен престой.

# 579
  • София - Бургас
Има различни типове кожа и в зависимост от вида, белегът би стоя по различен начин, макар направен от разрез при един и същи хирург.

# 580
  • Пловдив
И аз съм оперирана там.На 10 март.Турция,Естетика.При същия хирург.3300€ цена с прегледи,изследвания и 6-дневен престой.
Уауу, в такъв случай голямо намаление са ми направили за гърдите. Офертата за риноплатиката, понеже главно отивах за нея ми беше 2900Е. После ги попитах за цена на двете, ако реша, понеже не бях сигурна за гърдите и казаха 4900Е. Което си е отстъпка от 1300Е Simple Smile. Парите не са ми били водещ фактор, държах просто да е този доктор.

# 581
На мен от Естетика ми бяха дали цена от 2800 Евро зя операция,изследвания,престой и мед. сутиен.Беше преди 7-8 месеца някъде

# 582
На мен от Естетика ми бяха дали цена от 2800 Евро зя операция,изследвания,престой и мед. сутиен.Беше преди 7-8 месеца някъде
Да и медицинския сутиен-пропуснах го.
Миналата година цените бяха такива.
Увеличението е от новата година.

# 583
madamen,доволна ли си от ринопластиката? Може ли снимки на лично да не спамим тук

# 584
  • Пловдив
madamen,доволна ли си от ринопластиката? Може ли снимки на лично да не спамим тук

Да, доволна съм. Рано е още, но това което виждам ми харесва. Изпратих ти снимки Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт