Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 641
  • 781
  •   1
Отговори
# 555
Момичета не искам да ви плаша но чувам че това извънредно положение ще продължи до Юни

Откъде чу това- официален източник или просто слухове? Дано не продължава дълго все пак вече се възстановява графика на плановите операции.
Чух го от лекари и то не защото на някой така му е хрумнало а защото сега след Великден понеже на всички им беше много належащо да се разхождат и да лъжат по КПП тата ще се увеличи броят на заразените. И снощи ББ го намекна че на 6 Май ще решат какво да правят. Силно се надявам предположението да се окаже грешно

# 556
Nil
Аз съм с кръгли импланти среден профил и моите са силно кръгли... според мен не са се наместили и вероятно ще има нужда от масажи... аз също съм при д-р Молов и импланта също е Ментор. Успокой се, мисля всичко ще бъде наред ще се коригират нещата... колко врмее носи мед.Сутиен? Аз не спирам да го ползвам вече 2-ри месец, защото знам, че оформят гърдите добре. Очакваме да кажеш какво е казал доктора и ма 3-я месец не си успяла да посетиш за консултация ли?

# 557
  • София
Nil
Аз съм с кръгли импланти среден профил и моите са силно кръгли... според мен не са се наместили и вероятно ще има нужда от масажи... аз също съм при д-р Молов и импланта също е Ментор. Успокой се, мисля всичко ще бъде наред ще се коригират нещата... колко врмее носи мед.Сутиен? Аз не спирам да го ползвам вече 2-ри месец, защото знам, че оформят гърдите добре. Очакваме да кажеш какво е казал доктора и ма 3-я месец не си успяла да посетиш за консултация ли?
Смяташ ли в този случеи, че са нужни масажи? Момичето е вече след 6-ти месец. Тук може би става въпрос в това, че не е съобразен профила на импланта. Силно кръгли импланти няма. Има с висок профил. Аз съм с такива.

# 558
Nil
Смяташ ли в този случеи, че са нужни масажи? Момичето е вече след 6-ти месец. Тук може би става въпрос в това, че не е съобразен профила на импланта. Силно кръгли импланти няма. Има с висок профил. Аз съм с такива.
Те спомена че е среден профил. Вида на гърдите и не е от неправилен избор на импланти. Кръглият имплант както и където и да го сложиш той е кръгъл тук причината за състоянието и е някаква друга и само доктора може да каже.

# 559
Nil, а дали не е трябвало да има повдигане, не само импланти?дали проблема не идва от там?някой лекари отричат "котва-та", но тя си е задължителна в определени случаи... Само че явно се притесняват да я правят. Най-лесно е да се сложи импланта и работата е чиста 🙄 аз така разсъждавам де

# 560
И от кръгли до кръгли си има разлика. Моите например, ако не знаеш ще кажеш, че са анатомични. Ментор са си много изпъкнали. Според мен, да започне масажи. ако до 1г. не улегнат, вече може да се мисли за корекция.

# 561
  • Parsberg
Какво ли е казал Молов на момичето?

# 562
  • Пловдив
Nil, а дали не е трябвало да има повдигане, не само импланти?дали проблема не идва от там?някой лекари отричат "котва-та", но тя си е задължителна в определени случаи... Само че явно се притесняват да я правят. Най-лесно е да се сложи импланта и работата е чиста 🙄 аз така разсъждавам де
Подкрепям написаното. Жените не искаме разрез тип котва, защото се реже повече и остават видими белези, но в някои случаи е задължително. При мен беше така, разрез около целите зърна (намалени са), вертикано надолу по гърдата и под гърдата също. Белезите в началото са доста стресиращи, признавам си. Аз съм с повдигане, корекция на асиметрия и импланти. По всички правила на медицината това трябваше да се направи на два етапа. Поне така работи в тези случаи Ильо Стоянов. Първо повдигане, след година импланти. Аз направих всичко наведнъж, не съжалявам.
Бях твърдо решена, че не искам импланти висок профил, но според доктора това трябваше да се сложи, и му се доверих. Прав е бил, мислех си, че високият профил ще изглежда много изпъкнал и видим, но не, стои добре.
Слагам снимки преди и след. Снимките Преди не са приятна гледка предупреждавам!
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

# 563
Маmaden, добре се е получило, не си сгрешил с профила. Колко кубика са имплантите? Стоянов се съгласи да направи всичко в една операция така ли?

# 564
  • Пловдив
Маmaden, добре се е получило, не си сгрешил с профила. Колко кубика са имплантите? Стоянов се съгласи да направи всичко в една операция така ли?

Не, Стоянов отказа категорично. Оперирана съм в Турция, на 03,03,2020г. още няма и два месеца. Докторът каза, че възстановяването ще е по-дълго заради комбинираната операция, но, че няма да е тежко заради малките импланти. С Ментор, кръгли, висок профил 275сс.

# 565
  • Бургас
Mamaden, чудесно се е получило!
И изглеждат по- големи от моите 430 кубика 🙂

# 566
  • Parsberg
За пореден път вижда доста добър резултат от Турция. И белезите почти не се виждат.

# 567
Здравейте момичета качвам и моя снимка на почти 2месеца виждам забележки все още, но предполагам ще се коригират с времето. Мога да кажа, че ги усещам много меки. 425сс Кръгли Ментор при др Н. Георгиев

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 10:47 от bubanka

# 568
Memili, ти какви забележки си откриваш? Аз виждам, че едната е с малко по р аз злична форма и едното зърно е по надолу от другото. Но това предполагам се дължи на това, че и преди операцията са били различни. Като цяло си изглеждат добре

# 569
  • Пловдив
Mamaden, чудесно се е получило!
И изглеждат по- големи от моите 430 кубика 🙂
Благодаря, мисля, че добре се получи, имайки предвид доста лошото положение преди това. Изглеждат големи да, това е защото имам голяма млечна жлеза, поне така каза доктора и на прегледа и след операцията.

Общи условия

Активация на акаунт