Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 733
  • 781
  •   1
Отговори
# 210
Шашкаш се излишно.

# 211
  • София
А дали май месец ще оперират,впредвид положението с вируса?🤔🤔

# 212
Скрит текст:

Здравейте момичета, качвам и мойте снимки преди и сега.

Последна редакция: нд, 22 мар 2020, 17:18 от bubanka

# 213
  • София
Момичета малката ме ритна отдоре, не беше силно не ме заболя, но се шашнах! Sad Не усещам болка, всичко изглежда ок видимо нито са се втвърдили нито имаше зачервено, не ми е тупкало или парело...ама се паникьосах Sad  на някой случвало ли се е да се удари/натисне? Има ли нещо видимо ако има проблем като цяло?  Говорих с док. Не искаше да ме плаши, то е ясно, че не е ок да се случват такива неща, успокои ме, дано всичко да е наред, 21 ден от операцията е
Благодаря ви ❤🙏🏼
Още в началото моята дъщеря скочи върху едната ми гърда, изплаших се първоначално, но не знам да има проблем. Не се притеснявай.

# 214
  • София
Скрит текст:

Здравейте момичета, качвам и мойте снимки преди и сега.
Размера ми харесва много. Разкажи повече, размер, доктор. По-назад може да си споделила.

# 215
  • Parsberg
Във връзка с къпането при операция летен месец искам да ви кажа, че аз на втория ден (т.е. денят след операцията) се изкъпах без проблем. Д-р Георгиев слага лепило - нямах лепенки на разрезите, а само водоустойчиви лепенки на дупчиците, където бяха дренажите. Къпах си се спокойно без проблеми за каквото и да е и никакви притеснения за разрезите. Единственото условие беше да не мажа разрезите където е лепилото с нищо, за да не се разгради. На втората седмица ми махнаха лепилото и продължавам без лепенки и каквито и да е притеснения за разреза. Мажа го от 14 ден с кело-кот без грам дискомфорт.
Това нормална практика ли е при Георгиев да е с лепило? До колкото знам лепилото не се маха, може би е нещо непознато

# 216
  • Бургас
До колкото виждам Memili13 е на 10на дни и е нормално да не са оформени още, а и доколкото мога да преценя по снимката поне за мен единия имплант е започнал да слиза докато другия още не, на лявата обема все още отгоре е по-голям, на дясната отдолу е легнал вече върху нейната тъкан, а отгоре обема е намалял и предвид и разликата в гърдите и преди операцията мисля, че е много рано още да се говори за асиметрия и прочие...
Не знам при кого е оперирана и какви са параметрите, но мисля че ще се пооеднаквят с времето...

# 217
До колкото виждам Memili13 е на 10на дни и е нормално да не са оформени още, а и доколкото мога да преценя по снимката поне за мен единия имплант е започнал да слиза докато другия още не, на лявата обема все още отгоре е по-голям, на дясната отдолу е легнал вече върху нейната тъкан, а отгоре обема е намалял и предвид и разликата в гърдите и преди операцията мисля, че е много рано още да се говори за асиметрия и прочие...
Не знам при кого е оперирана и какви са параметрите, но мисля че ще се пооеднаквят с времето...

Коментират се гърдите и снимката на сънито, която е на 10 месец.
Аз така разбрах

# 218
Цитат
Това нормална практика ли е при Георгиев да е с лепило? До колкото знам лепилото не се маха, може би е нещо непознато

Да, нормална практика е и е супер удобно така според мен, защото изобщо не съм се занимавала да сменям превръзки и кожата около разрезите си диша спокойно. Моя приятелка е с операция при д-р Георгиев, която беше в началото на 2017 година и тогава също беше с лепило, така че явно не е нещо ново при него. Със сигурност това лепило се маха Simple Smile

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 09:03 от bubanka

# 219
  • Пловдив
Да Ви попитам, кога Ви омекнаха гърдите? След 1, 2, 3 месеца? Аз съм на 20-ти ден, още са много твърди...

# 220
Да Ви попитам, кога Ви омекнаха гърдите? След 1, 2, 3 месеца? Аз съм на 20-ти ден, още са много твърди...
При мен края на втория,началото на третия месец омекнаха изключително много.

# 221
  • Пловдив
При мен края на втория,началото на третия месец омекнаха изключително много.

Благодаря ти, явно съм много нетърпелива Simple Smile

# 222
При тази ситуация с вируса как ще се извършват операциите? Eстетичните клиники имат ли някакви изявления?

# 223
  • София
До 13ти април нямат право да оперират. Ако някой прави операция, е незаконно. Ако удължат извънредното положение, ще се удължи и след тази дата. Моята операция е за 13ти май и имам съмнение дали ще се състои, защото всички отложени операция от този период сега ще се изместят във времето.

# 224
Цитат
Размера ми харесва много. Разкажи повече, размер, доктор. По-назад може да си споделила.

425сс Кръгли висок профил Ментор снимката е на 9 дни след операцията. Др Николай Георгиев

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 19:25 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт