Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 736
  • 781
  •   1
Отговори
# 225
Влюбих се в гърдите на Sunny Girl 😁 и се върнах на 1ва страница за да видя къде са правени. Това че са в Естетика ме зарадва супер много защото и аз смятам да ходя там.
Не знам дали обаче съм разбрала правилно но в Естетика не слагат гладки така ли ??? 🤔

# 226
Здравейте, при нас (Германия) ситуацията започва да става от сега доста лоша, та понеже ни принуждават да си вземем платената отпуска, и моята операция е висяща за след карантината, също и на половина платена, вероятно и имплантите са поръчани, въпроса ми е има ли някой, който е ползвал болничен и какво пише в него, за какъв период е?

# 227
Здравейте, при нас (Германия) ситуацията започва да става от сега доста лоша, та понеже ни принуждават да си вземем платената отпуска, и моята операция е висяща за след карантината, също и на половина платена, вероятно и имплантите са поръчани, въпроса ми е има ли някой, който е ползвал болничен и какво пише в него, за какъв период е?
Болничният може да е до един месец, но каква диагноза ми бяха написали не помня. За кога се отмени операцията?

# 228

Memili13 гърдите ти все още са доста безформени но това ще се оправи единственото което аз бих искала от доктора да направи по време на операцията е да намали зърната идват ми прекалено големи.

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 19:25 от bubanka

# 229
Според мен зърната ми изглеждат така в момента защото всичко много е подуто и оттекло, все пак съм на 10дни, но дори и така да останат не бих си причинила никаква подобна болка повече Simple Smile или скоро.. Качвам и снимка преди операцията
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 19:26 от bubanka

# 230
  • Бургас
въпроса ми е има ли някой, който е ползвал болничен и какво пише в него, за какъв период е?
От клиниката ми обясниха,че могат да ми дадат болничен 14 дни и от която дата искам. Операцията беше е събота, болничния се пусна от понеделник.
Диагнозата е ,"възстановителна хирургия на гръдна жлеза"
Обясниха ми , че личния лекар може да удължи болничния. Обърнах се към него, нооооо естествено като чу причината.... Учтиво отказа .

# 231
Memili13, да наистина сега ареоли те изглеждат огромни, но това ще се нормализира в началото са ти съвсем приемливи. След време да качиш пак снимки да видим как са се наместили. Аз друго се изненада, като ги видях прецених, че си с анатомични, а ти си с кръгли.

# 232
Според мен зърната ми изглеждат така в момента защото всичко много е подуто и оттекло, все пак съм на 10дни, но дори и така да останат не бих си причинила никаква подобна болка повече Simple Smile или скоро.. Качвам и снимка преди операцията

Според мен си имала нужда и от обиране, а не само уголемяване. Дано с времето станат по-добре

Последна редакция: пн, 23 мар 2020, 19:27 от bubanka

# 233
Мен две седмици болничен ще ми стигнат, но не знам и дали тук ще го признаят и идея си нямам за кога въобще ще се отложи тази операция  Sad

# 234
  • Parsberg
Мен две седмици болничен ще ми стигнат, но не знам и дали тук ще го признаят и идея си нямам за кога въобще ще се отложи тази операция  Sad
Аз живея също в Германия и все още се чудя къде да си направя Мамопластиката защото искам и на корема да си направя. Болничният ще ти го признаят, но трябва да го преведеш бързо и го изпратиш на здравната каса и работодателя до три дни. Може дори да отидеш до твоята ЗК и да ги питаш. Но нещо много важно, в Болничният трябва да пише, че си със забрана за напускане на мястото, защото иначе ще се хванат за това, че въпреки че си болна е можело да се предвижеш до Германия.

# 235

Според мен си имала нужда и от обиране, а не само уголемяване. Дано с времето станат по-добре
И според мен е трябвало малко, за да станат наистина повече от перфектни. Зърната искам да ви кажа, че може и да се опънат и уголемят реално. Аз го забелязвам при мен.

# 236
Memili13 това е мое мнение. С колко кубика си.

# 237
При самото обиране и на мен ми се опънаха зърната и изглеждат по-големи от преди операцията. С доктора облисляхме варианта намаляне на ареолите в последствие.

# 238
При самото обиране и на мен ми се опънаха зърната и изглеждат по-големи от преди операцията. С доктора облисляхме варианта намаляне на ареолите в последствие.
При мен имаше и намаляне на ареолите. Те си бяха големи и след повдигането щеше да е грозно ако нямаше.

# 239
И моите са големи, обаче отпадна намалянето, мека ми била кожата, явно няма да стане добре. А и те ще се разширят пак, може би след година може само те да се намалят ако много ме дразнят.

Общи условия

Активация на акаунт