Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 682
  • 781
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Въпрос съм момичетата с по-голям опит😀
Понеже сме на тема сутиени да питам какъв спортен сутиен се носи след свалянето на медицинският сутиен?
Сега с това извънредно положение ми остава варианта да си закупя по интернет.Но те имат лека и средна поддръжка.В чуденка съм какъв да избера🤔
А и размера ме притеснява.Медицинския е 75В и го чувствам много удобен т.е.и спортен трябва да взема същият размер,нали?
Моят доктор каза след един месец да нося вече спортни сутиени т.е. от втори месец и чак след това да премина към по- секси моделите🤗
Моят медицински от болницата е на. Lipoelastic 80C,а на Триумф Triaction ми е 75Е чашка пак за след операцията. Аз лично не бих си намерила точен размер по интернет.

# 391
Колко време се носи медицинският сутиен след операция-моля споделете. Месец-два?

# 392
  • Бургас
Колко време се носи медицинският сутиен след операция-моля споделете. Месец-два?
Днес попитах екипа на доктора, който ме оперира : медицинския сутиен се носи непрекъснато в продължение на един месец, а след това само по време на сън. През времето, когато не се спи - удобен сутиен без банели.

# 393
Аз носих медицинския месец и 5 дни непрекъснато. После си взех комплект от два сутиена за кърмачки от H&M, които са безшевни отпред и доста стегнати. Страшно удобни са. През деня съм с тях, а с медицинския само нощно време. Операцията ми беше ба 05.02.,така че вече стават два месеца. Смятам да си купя нещо по-така вече, стига да има откъде. Не ми се поръчва на сляпо онлайн. Иначе да ви кажа големи проблеми имах с шевовете около ареолата. То се отваряха, то конци излизаха, веднъж ми се наложи да ходя да ме шият наново, защото излезе един син конец, който бил много важен според доктора, после се отвори огромна рана на друго място и ходих две седмици на превръзки. Момичета, казвам ви, ужасна кожа имам. Та след два месеца вече съм най-после без превръзки и мога да третирам белезите. Някоя имала ли е подобни проблеми?

# 394
  • Пловдив
Edelwise, много неприятно, но важно е, че вече всичко е минало и е зад гърба ти. Преди години при друга естетична операция и при мен се отвори шев. Бях много притеснена, когато отидох при доктора по спешност да ме види, каза, че единият вариант е отново да ме шият, но под пълна упойка. Другият е да лежа много, да слагам на мястото лед и ще се затвори. Така и стана. Но операцията беше по-специфична - лабиопластика. Сега с гърдите, Слава на Бога, не съм имала такъв проблем.

# 395
Тъй като има мнения за сутиените... аз съм месец и няколко дни след операция и нося сутиена още постоянно... с него се чувствам добре, а и в момента онлай ще ми
 сложно да си избера! Всъщност може ли да не е ок да се носи само този сутиен? Ако може смятам да си го ползвам него поне до лятото 😄 аз съм свикнала със спортни сутиени ☺

# 396
  • Бургас
Тъй като има мнения за сутиените... аз съм месец и няколко дни след операция и нося сутиена още постоянно... с него се чувствам добре, а и в момента онлай ще ми
 сложно да си избера! Всъщност може ли да не е ок да се носи само този сутиен? Ако може смятам да си го ползвам него поне до лятото 😄 аз съм свикнала със спортни сутиени ☺

Според мен зависи от анатомията . Пример: моя приятелка е инструктор по табата и е с адски силно изразена мускулатура. Именно поради това при нея носенето на медицински сутиен се е наложило да се съкрати по препоръка на лекаря и. В един момент се било оказало, че заради стегнатостта на тялото имплантите много по бавно " спадат" така да се каже.
Zea, не мога да ти отговоря на съобщението вече няколко дни, тъй като ти е изчерпан лимита на пощенската кутия .

# 397
И на мен медицинския ми е много удобен,но след препоръчаното време от лекаря,мисля че трябва да оставим гърдите сами да се адаптират и донаместват.
И аз мисля,че онлайн ще е трудно избирането на модел и размер,но аз лично нямам избор в това извънредно положение.От малък град съм и тук магазините не работят,а и в големият град е същото.

# 398
И на мен медицинския ми е много удобен,но след препоръчаното време от лекаря,мисля че трябва да оставим гърдите сами да се адаптират и донаместват.
И аз мисля,че онлайн ще е трудно избирането на модел и размер,но аз лично нямам избор в това извънредно положение.От малък град съм и тук магазините не работят,а и в големият град е същото.

Аз пробвах на посоки.. всичко е затворено 100% около мен по закон. Само Амазон работи.. пробвах с един сутиен он лайн, защото можеш да го върна безплатно...

# 399
  • София
   Напротив.Трябва да го носиш непрекъснато.Поне до 3 месеца.След което е задължително да спиш  с него.Аз съм вече 5 месеца след операцията и си ходя с него.Стана ми супер удобен.

# 400
  • Пловдив
На мен медицинският сутиен никак не ми е удобен. На места много неестествено ми сплесква гърдите, и мисля, че това пречи добре да се оформят. Пробвах да си поръчам онлайн, заради извънредното положение, ударих на камък, не ми стават тези които поръчах. В голяма чуденка съм какво да правя. В момента ползвам спортни горнища, нямам избор.
Чудя се дали някъде в Пловдив мога да намеря работещ физически магазин в който да отида и да пробвам...

# 401
   Напротив.Трябва да го носиш непрекъснато.Поне до 3 месеца.След което е задължително да спиш  с него.Аз съм вече 5 месеца след операцията и си ходя с него.Стана ми супер удобен.

Моята док каза, че след първият месец мога да сп без сутиен и през деня да нося какъвто искам Simple Smile
Сигурно не е едно и също за всички и не е едно и също спред всеки лекар

# 402
  • Бургас
Явно специалисти много и съответно множество препоръки за възстановяване и адаптация. Пак друга моя близка преди няколко години се оперира повдигане, обиране и поставяне на импланти в Швейцария. Ми там съвсем друг тертип - никакви специални сутиени, от третия ден масажи, после само месец сутиен без банели, а от там нататък - каквото решиш си носиш.

# 403
А кой е въпросният сутиен на
Триумф...  чувала съм за него доста преди да се оперирам Simple Smile някой от новооперираните има ли го? И съответно доволни ли сте? Simple Smile благодаря ви
Моделите се променят с годините и ако преди 3г. са произвеждали един, то вече сигурно е друг, затова питам патило не старило ❤

# 404
  • София
А кой е въпросният сутиен на
Триумф...  чувала съм за него доста преди да се оперирам Simple Smile някой от новооперираните има ли го? И съответно доволни ли сте? Simple Smile благодаря ви
Моделите се променят с годините и ако преди 3г. са произвеждали един, то вече сигурно е друг, затова питам патило не старило ❤
Аз ползвам този на Триумф. https://www.google.com/search?client=ms-android-huawei-rev1& … rc=7DPVxDAiRktOnM:
Стегнат е, чувствам го много добре. Нося го само докато изсъхне медицинския.

Общи условия

Активация на акаунт