Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 55 629
  • 781
  •   1
Отговори
# 600
И моята котва не ме болеше Simple Smile аз промивах със спирт 70% и нищо не усещах, явно са изтръпнали в началото.  след свалянето на дрежаните ще ти олекне много, на конците пък съвсем. Търпение само.

# 601
Здравейте! Дали някой може да ми сподели снимки и мнения на лични на направени гърди от д-р Николай Георгиев. Благодаря Simple Smile

# 602
Здравейте на всички. Честито на дамите с нови придобивки и късмет на тези, които скоро им предстои. Много бих искала около септември и аз да се подложа на уголемяване на бюста. От Варна съм и моля за помощ момичетата , които са си правили тук операциите. Двоумя се между д-р Янков и д-р Заякова. Моля помагайте с мнение, ще Ви бъда много благодарна. Също така бих искала да знам каква е цената при д-р Янков, защото в сайта не са написани. Благодаря Ви предварително моничета

# 603
  • София - Бургас
ДОБИ, ЧЕСТИТО. Бързо да минават болките и скорошно оздравяване.

# 604
Благодаря ти!

# 605
  • София
Честито и от мен,Доби!🙂
Да ти носят много здраве,късмет и самочувствие!🍀🍀🍀

# 606
Благодаря! Дано! Отдавна ми бяха мечта!!

# 607
  • България
Доби,извинявай,че те отрупвам с въпроси,но бих искала да знам твоите импланти под или над мускулно са?Благодаря предварително и бързо възтановяване!

# 608
Няма проблем,питайте..Аз съм изчела всички теми назад и всичко ми е било полезно! Моите са подмускулно и доколкото знам вече само така ги поставят. Иначе, снощи изкарах по-добре вечерта, поспах и наистина с всеки изминал ден си една крачка напред...

# 609
Момичета, един въпрос.. от началото го приех като нормално, но сега се чудя.
При вас има ли ефект Риплинг когато се наведете?
При мен е ужасно... и само когато се наведа. 

И въобще гърдите ми са ужасни на пипане, в долната половина, където е само имплант и кожа...ако само се гледа, всичко е ок..

# 610

И въобще гърдите ми са ужасни на пипане, в долната половина, където е само имплант и кожа...ако само се гледа, всичко е ок..

При мен е същото положение. Сякаш преди 3 месеца беше по-зле. След седмица стават 7 месеца от моята операция. Лекаря каза, че съм с много тънка кожа и затова се получава така. Склонна съм да повярвам в това, защото кожата ми е толкова тънка, че абсолютно всички вени на гърдите ми се виждат. Не мога да преценя кое е по-гадно-риплинг-а, или това безбройните вени 🙄

# 611
Може ли снимка да добием по ясна представа...

# 612
Скрит текст:

Аз също като се наведа напипвам само кожа и импланта, но мисля че е нормално. Дано с времето се намести жлезата и обгърне импланта.

Момичета аз имам друг въпрос. Вчера звънях на доктора, тъй като напипвам някакво топче покрай белега и той каза, че е конец е беше прав снощи падна конеца. Явно организма ми не е могъл да го разгради, но има още едно бяло топченце което виждам според вас и от там ли ще излезе конец? Да кажа, че не ме е боляло и никакъв дискомфорт не съм имала. Почти на 2 месеца съм вече.
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 28 апр 2020, 19:02 от bubanka

# 613

Може да нямате достатъчно тъкан и жлеза там . В такива случаи май е добре да се ползва tigr matrix , acelluar dermal matrix . До колкото знам това е решение в такива случаи . Също се използва и при реконструкция с импланти когато липсата на жлеза допринася за точно това опипване на импланта . Това е хирургично платно ,което се разгражда до 3 години от поставянето му . Но през това време то спомага за създаване на пласт колаген и тъкан около импланта. Някъде четох как е протекла реконструкцията на Анджелина Джоли и именно там са използвали такова платно . Също така е подходящо за много слаби жени , жени с много малко количество млечна жлеза ......... . С това платно се избягва точно усещането за напипване на импланта . Има както синтетични ,така и биологични такива матрици .

# 614
  • Пловдив
Memili13, според мен това което се вижда също е конец. При мен конците бяха два вида, едните тънки, меки тип текстилни, другите като корда, много твърди. Тези меките паднаха бързо, от другите още имам на места. И аз съм на почти 2 месеца от операцията. Ще паднат и те, няма къде на ходят Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт