Естетична хирургия на гърди/Мамопластика - 9

• 54 631
  • 781
  •   1
Отговори
# 720
  • Пловдив
Ако въобще има разлика във височината  e супер мини. Иначе има разлика да до 8ми месец.
Направо ме учудватe аз с 350, среден профил не мога да докарам такива големини. Поствам да видите разлика.
Скрит текст:
Скрит текст:
Много естествено стоят. По мое мнение много хубави и нежни гърди. Но наистина за 350сс, изглеждат малки, вероятно защото са анатомични, а не кръгли. Моите 275сс, изглеждат като супер бомби в сравнение с Вашите. Надявам се още да спаднат, защото към момента са ми малко по-големи от това, което ми се иска.
Петя Танева 604618, супер са гърдите Ви.

# 721
  • Бургас
При мен също има разлика между двете гърди, но имах и асиметрия преди, която не се "обра" напълно след имплантите.
Скрит текст:

Снимката е от вчера, на 7 май стават два месеца след операцията. Имплантите са Ментор, анатомични, 475 сс при доктор Молов.
Белезите са напълно покрити в сгъвката, но не са и особено забележими според мен, очаквах да бъдат много по изявени :
Скрит текст:
.

Mamaden - не се сещам колко време е минало от операцията ти, но около 20 ти ден след интервенцията вече всички отоци трябва да са попреминали , поне при мен беше така - горе долу около 10-15 ден и на мен ми изглеждаха огромни и даже си казвах " божее какво направих" , но после или аз свикнах или се регулира положението и сега са ми добре като обем.

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 09:14 от bubanka

# 722
  • София
Бях нулев старт,сега Ментор,нисък профил,380сс,анатомични,др.Молов,дясната определено ми стои по-високо Angry  , а лявата си "ляга"на белега.Минали са близо 8месеца от операцията ми...
Имам въпрос към оперираните-мислите ли ,че имате разлика(дори и леко видима)в гърдите си след операцията?

Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:
Гърдите са много хубави, но наистина разликата е голяма. Говорила ли си с доктора? Много е неприятно. Личи ли си със сутиен? И при мен има лека разлика, но само аз си я забелязвам. Имах голяма разлика преди операцията и резултата ми харесва.
В твоя случай според мен доктора ще си поправи проблема Simple Smile успех

# 723
Greta Nikolova Личи си разликата, но според мен не бих ги бутала. Може би още ще се наместят. Преди това имаше ли разлика, аз имам още сега и моя доктор ме предупреди, че дори като направи разреза малко по-надолу може би няма да успее да ги направи еднакво и ако ме дразни след това да ида да запълни с моя тъкан. Не разбрах много как и къде, но ще видим, да мине първо операцията.

# 724
  • Бургас
Greta Nikolova, аз не бих ги пипала, много са добре. Има голяма вероятност да легне още гърдата ти.
Винаги има малка разлика, все пак.
Преди операцията при мен се оказа, че разликата ми отдолу е около сантиметър, ама съм си живяла така цял живот и даже не съм обръщала внимание. Доктора ми ги изравни, направи разреза на едната 1 см по-надолу. Легнаха си на белега, но пак не мога да твърдя, че са  еднакви, ако тръгна да се втренчвам.

# 725
  • Пловдив
Z-Тина, при мен са минали два месеца. Но виждам, че все още се променят, и затова имам надежда, че ще понамалеят Simple Smile. Според мъжът ми, така са много добре, но то кой мъж се отказва от големи гърди. Аз искам по-малки...

# 726
Записвам се и аз с нови придобивки, от вчера... Мотива, кръгли, висок профил, 500 кубика, при д-р Асенов, Торакс - Пловдив... не знам дали е за хвалене, още нищо не съм видяла, заради превръзките 😁

# 727
  • Пловдив
Кога си купихте по-нормални сутиени? Вечер възнамерявам да спя с т.н спортни горнища, които са по-стегнати, но за през деня вече искам да сложа нещо по-нормално...
Минали са два месеца, искам да си купя по-финно и красиво бельо, без банели, подплънки, дебели презрамки и т.н. Искам в къщи да ходя и без сутиен. Как мислите, рано ли е или може?

# 728
  • Бургас
Може, стига да ти е удобно и конфортно.
Аз се оперирах на 11.05 миналата година и цяло лято всячески се опитвах да нося разни красиви сутиени, но не ми се получаваха нещата, ако трябваше да го нося от сутрин до вечер - т,е на работа. Все се връщах към спортните Simple Smile

# 729
Момичета , никъде не се споменава др Енчев.Видях снимките му при повдигане и уголемяване и изглеждат Уау.
Повечето изглеждат да са с разрез през зърното.
На Стоянов в галерията не може да се види нищо, и сумата за двете операции е висока, и предлага разрез котва.
Някой може ли с отзиви за повдигане и уголемяване с анатомични?

# 730
Петя Танева 604618 сигурна ли си ,че са 350цц  ,аз съм със същите параметри  ,но моите са доста по големи,на сертификата ти 350 ли пише.?

# 731
Здравейте, момичета, искам да ви покажа моя резултат от операцията.Оперирах се преди 10 дни, чувствам се много добре, възтанових се много бързо, оперира ме д-р Молов, 300сс кръгли импланти Ментор, ето го и резултата

Скрит текст:

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 19:05 от bubanka

# 732
  • Parsberg
Записвам се и аз с нови придобивки, от вчера... Мотива, кръгли, висок профил, 500 кубика, при д-р Асенов, Торакс - Пловдив... не знам дали е за хвалене, още нищо не съм видяла, заради превръзките 😁
Честито, с какъв старт си, защото 500кубика са си уау?
Грета супер са дори и с разлика. Изчакай наистина, корекция винаги може да направиш. Обаче много често опериран от Молов момичета отиват за корекция, или поне в последно време 🤔

# 733
Петя Танева 604618 сигурна ли си ,че са 350цц  ,аз съм със същите параметри  ,но моите са доста по големи,на сертификата ти 350 ли пише.?
Даааа, аз почвам да се съмнявам. Искам да ги извадя да проверя хаха. На сертифика пише 350. На последната консултация доктора ме пита колко бяха и преда да отговоря си мислеше, че са 300. Не мога да си обясня защо така, а имам малък гръден, не съм едра в никакъв случай. Подгръдната е 75 за сутиени. Чудя се как да процедирам. Писах на Политех, защото това е марката дали могат да ми докажат достоверност и се води регистър - без резултат.

# 734
  • София
Здравейте, момичета, искам да ви покажа моя резултат от операцията.Оперирах се преди 10 дни, чувствам се много добре, възтанових се много бързо, оперира ме д-р Молов, 300сс кръгли импланти Ментор, ето го и резултата
Скрит текст:

Чудесни са, честито! Какъв старт беше? Ако може и снимка?

Последна редакция: вт, 05 май 2020, 19:05 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт