без прекъсване, а дано и занапред да е така и да пропускаме вече нощното хранене. 
Олче, и аз като Ани много се зарадвах, че мъжа ти ти е подарил кола, ЧЕСТИТО! Да си я караш със здраве. На мен това ми е мечта, ама засега май ще почакам малко за собствена кола. Не че си имам вяра като шофьор, ама нали трябва да си имам кола, че да свиквам да карам и да задобрявам...
Олче, нали на едната от снимките се кърмите? Изкефи ме как го правите, Велизарчо така е покрит, че нищо не си личи и не се вижда, обаче Румен нали като му се доспи реве доста и ми е по-неспокойно да го кърмя навън, че буйства и се дърпа от цицата и привличаме вниманието на околните
А това за майчинството, ние верно сме заварено положение и снощи по новините Ани Салич обясняваше нещо, че ако към 01.01.2007 бебчето не е навършило девет месеца, се взимат тия 90% за времето до навършването им. Ама не съм много сигурна в това, защото Румката нещо дивя и рева тогава и аз не можах да чуя подробности
maria_ra, и мен ме питат кога ще се връщам на работа, обаче май няма да е много скоро, защото няма кой да гледа Румчо. Ти на кого ще оставиш беб, докато си на работа?

..но нали все ги хваля Пловдивчанки и днес пак се събрахме/но нека се ядосват другите ергени-ние днес бяхме с три гаджета
/ а и тъкмо навреме си тръгнахме...и между капките и на скорост...а сега пак сме в серия:ядем,оплюваме се,оригваме,хълцаме,акаме и пак огладняваме...нещо като омагьосан кръг,ама това е..И като се обади татито и като каже:"Какво си правите?...ми то все едно можем да правим нещо друго...
И на Велизарчо,честито му фитнес оборудване/макар и детско/А и да отбележа-ма много сте хубави всички на снимките....Аз да ви се похваля,че не шофирам,нищо че съм карала курсовете,но книжка така и не взех...щото съм голям заплес,пък и все нещо в последния момент ми изскача,...обаче съм казала,че като ми купят кола веднага и кетап ще взема/ но ще трябва да ограничат движението по улиците дето аз минавам или поне да поставят предупредителни знаци.../..но като гледам как ще стане... 
...така ми се скапа всичко,че направо се развиках/още в стаята ,де -не пред персонала/ и скъпия отиде да ми купи китки...А свеки,като се роди баткото ми купи златен пръстен/малко възкичозен и ми е широк на показалеца,пък и нещо от по тъничките беше и като го сложих два-три пъти се поомачка/та сега все ме пита що не го нося, явно щото той ми е за всичките раждания оттук нататък...Та така,това ми е далаверата от двете деца/а да не забравям мама и тате-те дават парички милите и аз после си ги оползотворявам по лично усмотрение,пък и нали ме черпиха със второто раждане.../
, гадна работа.
!
Бре, чак започнаха да ми липсват занимавките с него. Явно добре му се отразява климатът в провинцията 
. Излизаме в 10.00 и се прибираме в 19.00. Както казва братовчеда – алтава работа
. На дребната, обаче, и е супер. На чист въздух, доколкото е чист по парковете в София, под дебели сенки – екстра живот.
. Заявявам на всички да не ми дават съвети, за моето дете. Техните да си ги гледат както искат, а ако не го правят или не са го правили, могат само да съжаляват за това. Когато имам нужда от съвет няма да се свеня да ги питам. И сложих точка.
подаръка от скъпия съпруг и този път според мен наистина се изложи, защото в това отношение преди никога не е имал грешка. 

.А ако някоя от мамите- счетоводителки е прочела самия закон моля да разясни на по малоумните като мен
,луда работа ви казвам, а освен това едната цица ще ми се пръсне, детето трябваше да се храни около 4, по мои наблюдения, а тя спи, хич не ми се ще да се изцеждам. От шише отказва да яде, бибата я плюе, нищо не признава-само цица. Като се събуди ще е озверяла от глад, как ще и сменям памперса 
... от днес е започнал много смешно да бръмчи и плюе навсякъде като вика бррррр... сутринта се метнах с баткото на колата и му поръчах тениска с Карибските пирати ... гооолям кеффф ... много ми е благодарен ...а за бебо открих нов и много добре зареден магазин на ТСМ и му купих комплект чаршафчета в зелено на африкански животни за 18 лв. / за Софийските мами - магазина е до пл. Гарибалди на ул. Ангел Кънчев / ...
Мойто синче цял ден умира от скука и само реве,а аз не смогвам да го разнасям и да му измислям забавления,а той пак недоволен.Като задреме за 10-ина минути си отдъхвам и после пак мръщене.Почвам да се чудя да не го мъчат зъби-плюнчи се,обринал се е по брадичката(и тово го четох някъде),всичко пъха в устата си и ревееее
Е не ми е толкова лош мъжа-кола не ми е купил (макар че много мрънках),ама вчера ми купи нов телефон и то най-хубавия