направо изтръпнах!!!!!!!!
Мойто синче цял ден умира от скука и само реве,а аз не смогвам да го разнасям и да му измислям забавления,а той пак недоволен.Като задреме за 10-ина минути си отдъхвам и после пак мръщене.

) ихихи
и после запечено на фурна, ммммммм 
))
А уж гледаме постоянно детето или количката и както си мислим колко сме внимателни изведнъж - егати гадната изненада. Тая заслужава да я хванеш и да я пребиеш и пак ще и е малко
Това дето го пиша едва ли те успокоява, но хубаво е, че всичко се е разминало и пак имаш кърма. Пу-пу по-малко такива случки.
Ужас! Само като си го представя и страх ме хваща. Дано да ти се възвърне кърмата , а тая лудата е за убиване направо. 
И с моята комшийка по легло в болницата се получи нещо подобно. Аз поне от към букети не мога да се оплача. Всякакви красоти ми бяха подарени и апартамента беше пълен с цветя. А от мъжа ми най-разкошния. (щеше ми се да ви ги покажа, ама съм ги снимала на много висока резолюция и не ми се качват снимките в сайта) Инъче мъжа ми по цветята е експерт, все учи цветарите как да му правят букетите уникални и единствени. И от както сме се запознали не е спирал да ме изненадва в това отношение.
и иди си запали свещичка...дори и да не вярваш-ей,така за успокоение...
та ще е голяма веселба...но му се намира начин-тогава ще ги заиграваме...пък аз нали съм си малко луда,с баткото много малко дни съм се лишавала от разходка/само ако много вали и е мокро
/,пък и като живееш без баби,най-малкото до магазина и пазара трябва да идеш....а и като си навън,къщата ти остава в що годе приличен и чист вид...
,а измислянето.
..
...отивам да простирам
и да лягам
,че днес се олях...Лека нощ и целувки на сладурковците...И честито на всички месечковци!
за изчелите ме и този път и
, 3 странички сте изписали. Аз като стана съм веднага тук, във форума, а вие цяяяяял ден писали(нали сега при мен е сутрин, а при вас вечер
)
Тика си играчките от шезлонга в устата, зъбки ли се почват, що ли
Та извадих една играчка за зъбки, имам много такива, само от подаръци. Проблема е обаче , че трудно ги захваща и изпусне ли ги край. А тези на шезлонга все си висят и и е по лесно да го докопа 
Също така уплътнявам свободното време с форумчето, както се вижда от снимката дето постнах
При тези горещини навън как да изляза
За сметка на това пък зимата ще сме всеки ден навън. Странно, ама и тук току що заваля, не че ще разлахлади де. Тук дъждовете траят няколко минути и после сякаш никога не е валяло, а и рядко се случва. Да си призная липсва ми хубавия , проливен дъжд
Как ли е времето при Катето
, не се е включвала днес.
И ние търсим кола, но ще я купим след като продадем моята. Сега мъжо я кара, защото е малка колица, с две врати, много си я обичах
, но сега не ми върши работа. Сега мисля да вземем голяма кола, повечето майки тук карат такива, да има място за всичко
Не знам дали ще се справя с такива размери, но за удобството ще се науча , няма как. И гимнастиката ви е много весела
, за сега шезлонга върши тая работа, но може и ние да купим 
)

/, но съм я виждала и в нета, ако искаш точно такава по - добре си поръчай да ти я доставят, по - удобно е /и не е по - скъпо!/, сега пък видях, че нямат наличност точно такава.../но те бързо зареждат по принцип!/ Ето нашата Има и една друга много шарена и подобна, виж тук! 
Ще обработя мъжо при хубаво време да ни закара една групичка, дори може да вземе някоя по - голяма служебна кола - ван или микробус, та да се съберем спокойно с всичката "цигания"

/ как от нейна гледна точка едва ли не съм луда на 25 год. да имам дете, колко минуси имало това, едва ли не, вече съм за архива и живота ми е свършил. Било и "странно", тя никога не си се представяла в тая роля /цитирам - "да се ЗАВИРА в лайната"
/, как съм издържала така, дали изобщо мъжа ми бил щастлив /??????/ и пр. и пр. простотии.
Аз го кърмя, тъкмо заспи милото и тя започне да го щипе по краката, по ръцете и да го гали по главата /с върха на пръстите си все едно е куче...
/ 1000 пъти и казах открито "НЕ ГО ПИПАЙ, БЕ!!!", не виждаш ли, че се опитвам да го приспя, е не отбира и това си е - само се присламчва до него и продължава... Още съм бясна, не може да ми мине, бре да му се не види и аз съм ходила при бебета, но не съм смеела да пипам, мачкам, щипя и говоря небивалици от 1001 нощ...
В резултат Велизар се превъзбди и изнерви и едвам го приспах снощи...
През деня въобще не можа да мигне миличкото, много ми беше жал. И още ме държи това "гостуване", не вярвах, че човек може така да се промени и озлобее, просто думи нямам... Ама карай - оплаках ви се, една голяма
на всеки, имал нерви да изчете моите словоизлияния...
то май в тая държава лудите са на "особена" почит, не ги прибират в съответните заведения, ами ги оставят свободно да се шляят и "веселят" живота ни...
Дано се успокоиш и възстановиш, че няма да забравиш е ясно, но стискам палци да го превъзмогнеш бързо и малкия сладък дългокос
Георги да има много папо и да порастне още по - голям! 

а вече 24 часа минаха и няма никакви нежелани реакции. Аз все още си се притеснявам, ама това съм си аз
само дърпам дявола за опашката понякога.
едва смогнах да ви изчета и сега трябва да припкам 

/Между другото, пловдивски мами, страхотни сте на снимките. Сигурно е много весело при вас
/
аз оттам почвам всеки път с идеите/ама то като готвиш по начесто,пък и Негово Величество не яде това и онова/щото жена му го е разлигавила сеиозно докато нямахме деца/,трудно успявам да измисля нещо дето да става и за двамата/че аз и здравословно се опитвам да се храня,ама напоследък нещо си вървя срещу принципите/......
....май разходката само ще си я сънуваме....От сутринта съм се развилняла из къщи-
и май това ще ми е разнообразието/добре,че Ивчо не спи в момента,та да седна малко и тук,докато си поговоря с него за нещата от живота и плановете му за бъдещето/
/но като се омъжи и тя-нещата и се проясниха....А мен пък оня ден ме хвана яд на една съученичка-срещаме се ,правим лаф поне половин час на улицата и тя нито надзърна в количката,нито даже попита това дете мое ли е...знам,че не е и длъжна,но пак ме хвана яд...Ама то нашето хоромонално равновесие нали е в дисбаланс в момента...но като се замисля,те и околните понакога не са държат много сполучливо/без да са раждали скоро/
все още не вали но много духа...........абе гадост.
колко трябва да наддават бебоците на тази възраст?вчера бяхме на контрол на теглото и доки каза ще сме наддали 250гр за 2 седмици и това било супер.преди се мръщеше на 150гр на седмица и сега съвсем ме озадачи.
вече си държи главичката много добре и се опитва да се изправя като я сложа по очи.започна да се обръща от корем на гръб и вече не смея да я оставя на спалнята сама.вие как се справяте.не мога нищо да правя когато е будна все иска да си говорим.