Погледнете всички тука - малък МАЙчо вече гука! (34)

• 11 848
  • 289
  •   1
Отговори
# 180
  • видин
пиле,
направо изтръпнах!!!!!!!!

# 181
  • София
Лелеее Пиле, ама това е ужасна работа дето го разправяш. Хубаво поне, че всичко е свършило добре.
Имар, мина операцията, обаче сега предстоят още една или две даже. Дано по-скоро да се оправи човека, че е много тежко положеинето. Аз пък все съм си сама в къщи с бебо щото нашият тати след работа ходи в болницата и така вече не помня от кога. Не че се оплаквам, но така и той не може да се порадва на бебето, а то милото расте и всеки ден различни номера показва.
Здравейте и да не ви разправям колко съм ядосана на скапаното време(не мога и да си представя какво ще правим есента и зимата)а то и детето като мен SadМойто синче цял ден умира от скука и само реве,а аз не смогвам да го разнасям и да му измислям забавления,а той пак недоволен.Като задреме за 10-ина минути си отдъхвам и после пак мръщене.

И ние сме така цял ден. Спа само 30 мин. като го изнесох на балкона в люлката и това беше. Как ще я караме през зимата изобщо не ми го побира акъла. newsm78

# 182
  • София
мами как сте Simple Smile

честито за новите придобивки на късметлийките!
все така да е!
ние сме добре, установих, че докато гледам тв на дивана полегнала миа може да си суче и да спи колкото си лежа аз. няма насита това дете, татко й вика: вечното цукало Simple Smile) ихихи
но жива и здрава да е!
днес за малко отидохме с нея до пазара, нали валяяяяяя и да ви дам идея: пълненит чушки с извара и каквото се сетите е суперррррррррр Simple Smile и после запечено на фурна, ммммммм Simple Smile

по въпроса с отделянето в стая, мисля че детето си показва, но мои приятелки с по - големи каки или батковци казват: към 3 години, детето дори само си иска собственото пространство. явно за всичко си има време. време за закачване на цица и време за откачване (по еклесиаст) Simple Smile))

# 183
  • София
Ужас ,Пиле, това направо е страшно!!!  SickА уж гледаме постоянно детето или количката и както си мислим колко сме внимателни изведнъж - егати гадната изненада. Тая заслужава да я хванеш и да я пребиеш и пак ще и е малко Twisted Evil, лошото е ,че явно женицата неосъзнава случилото се. Може би си е мислела, че ще направи добрина да наглежда бебето докато се появят родителите.  newsm78Това дето го пиша едва ли те успокоява, но хубаво е, че всичко се е разминало и пак имаш кърма. Пу-пу по-малко такива случки.

# 184
То наистина , днес много материал за четене се насъбрал. Ама аз така обичам , че всичко изчитам. Както казва Мария ра, като един роман сме тука.
Аз днес цял ден у нас си седя. Към 19.30ч тъкмо се облякох вече за разходка и то взе че заваля. И при нас дойде дъжда. Е , вече спря! И като ни се развали разходката , татито пи едно уиски на терасата с Ивко , а аз чета ли чета.

Пиле, каква е тая лудата бе!  #Crazy Ужас! Само като си го представя и страх ме хваща. Дано да ти се възвърне кърмата , а тая лудата е за убиване направо.  #2gunfire

Кабранска, така съм се смяла за букетите!  Joy И с моята комшийка по легло в болницата се получи нещо подобно. Аз поне от към букети не мога да се оплача. Всякакви красоти ми бяха подарени  и апартамента беше пълен с цветя. А от мъжа ми най-разкошния. (щеше ми се да ви ги покажа, ама съм ги снимала на много висока резолюция и не ми се качват снимките в сайта) Инъче мъжа ми по цветята е експерт, все учи цветарите как да му правят букетите уникални и единствени. И от както сме се запознали не е спирал да ме изненадва в това отношение.

Надя, аз не мисля скоро време да го отделям в друга стая , поради простата причина че няма друга стая.  Rolling Eyes Ама и да имаше, сякаш ме е страх малко.

# 185
Ох,като четох одеве за Пилето и изтръпнах...още повече,че племенницата ми са се опитвали да я крадат на автогарата в София преди години-добре ,че и зълва ми се е разкрещяла,та са се намесили хора и се е разминало...А понеже и приятелка имам на която пък и откраднаха количката/тя си взела бебето в магазина,а количкатаа отвън/ та не си оставям нищо без надзор/....Ако може влизам с количката,ако не питам ще ме обслужат ли отвън,пък ако не искат....просто си заминавам...Казвам ви го за да имате едно наум,че то вече не знаеш от кой да се пазиш...от крадци,джебчии,просяци...днес в парка и един гаден  и мръсен циганин обикаляше около пейките докато едната мама кърмеше/поне 100пъти мина и очите му все там/...и ме е яд,че днес понеже е хладно кьорав полицай нямаше-а елате да видите колко са като напече  и се крият на сянка в градината...
Пиле,дано да се успокоиш и да нямаш проблеми с кърмата... Praynigи иди си запали свещичка...дори и да не вярваш-ей,така за успокоение...
imar,наистина не може да е пенсионерка,но ако решиш да си наемеш жена да ти гледа детето,тя може да се регистрира в бюрото,ти да я наемеш,оттам ще и дават 160лв,ще и плащат осигуровките и ще и тече стаж,пък ти ще и додаваш остатъка/щото не вярвам някоя свястна гледачка да кандиса на тая сума/А за 50те %,не е ясно още дали ще останат-така,че трябва да изчакаме да го обнародват и тогава..
Marry,Велиса,зимата не само ,че няма да излизаме толокова,ами и вече ще са почнали и да щъкат/кой в проходилка,кой пълзейки/ из къщи newsm32 та ще е голяма веселба...но му се намира начин-тогава ще ги заиграваме...пък аз нали съм си малко луда,с баткото много малко дни съм се лишавала от разходка/само ако много вали и е мокро Wear Umbrella cold Nature Snowman/,пък и като живееш без баби,най-малкото до магазина  и пазара трябва да идеш....а и като си навън,къщата ти остава в що годе приличен и чист вид...
Ани,благославяй го твоя мъж-аз дето толкова обичам цветя,все трябва да напомням...иначе се случва и да ме изненадва ей така без повод/но по често с разни техники-ама на него това му е слабост/,но гадно си е като не се сети точно когато трябва....
За стаята-аз Сами го бях отделила още като съвсем малък,но пусти мързел...на 6тия месец си го прибрахме при нас в спалнята...пък и по чисто прозаични причини-да топлим една стая по-малко..А сега изобщо и не помислям-по-голям дерт ми е баткото къде да сложа да спи за постоянно,че от есента вече ще си е само при нас/че горе си е бая зима.../
Ванилка-благодаря ти мила за съветите за манджи thumbsup,че вече се изчерпвам-пък и наш тати два пъти една и съща манджа не яде/май малко бой е ял на млади години!/ и всяка идея ми е добре дошла-че не ми е проблем готвенето  food002 cook,а измислянето. newsm78..
Вечерница-мерси за съвета,но аз отдавна не съм посядала да пиша-иначе в гимназията бая си пописвах...иначе стихията ми е в живото предаване-питай ги останалите Пловдивчанки-сигурно вече съм им надула главите,ама нали са милички... Hug
Хайде-уплътних времето докато ми свърши пералнята wash...отивам да простирам hang и да лягам 1countingsheep,че днес се олях...Лека нощ и целувки на сладурковците...И честито на всички месечковци!

newsm44 за изчелите ме и този път и   mrstraetz

# 186
Я тоя дъжд как ви се отразява Joy, 3 странички сте изписали. Аз като стана съм веднага тук, във форума, а  вие цяяяяял ден писали(нали сега при мен е сутрин, а при вас вечер Wink)
 Пиле, ужасна случка, добре че нищо не е станало и само си се уплашила. Но ето как от нищо може да ти спре кърмата. Понякога си мисля да не ми се случи нещо стресиращо и да няма папу за детенцето Confused
 Йонката също се плюнчи и от вчера бръмчи много смешно hahaha Тика си играчките от шезлонга в устата, зъбки ли се почват, що ли newsm78 Та извадих една играчка за зъбки, имам много такива, само от подаръци. Проблема е обаче , че трудно ги захваща и изпусне ли ги край. А тези на шезлонга все си висят и и е по лесно да го докопа Wink
 Ани и мойта бебка много спи. Вчера цял ден съм готвила вкусотийки от готварския  chef Също така уплътнявам свободното време с форумчето, както се вижда от снимката дето постнах Embarassed
  Майчета, ей така съм аз по цял ден, в къщи Tired При тези горещини навън как да изляза sweating За сметка на това пък зимата ще сме всеки ден навън. Странно, ама и тук току що заваля, не че ще разлахлади де. Тук дъждовете траят няколко минути и после сякаш никога не е валяло, а и рядко се случва. Да си призная липсва ми хубавия , проливен дъжд Blush Как ли е времето при Катето Sunglasses, не се е включвала днес.
  Кабранска, при мен винаги си работи проверката на правописа(че и аз доста грешчици правя Embarassed), да не би да е от връзката, нали се оплакваше от доставчика Rolling Eyes?
           Лека вечер на всички!

# 187
Пропуснах да честият на Олчето новата придобивка.  car003 И ние търсим кола, но ще я купим след като продадем моята. Сега мъжо я кара, защото е малка колица, с две врати, много си я обичах Heart Eyes, но сега не ми върши работа. Сега мисля да вземем голяма кола, повечето майки тук карат такива, да има място за всичко Wink Не знам дали ще се справя с такива размери, но за удобството ще се науча , няма как. И гимнастиката ви е много весела Hug, за сега шезлонга върши тая работа, но може и ние да купим Thinking
  Кабранска, ето това готви и стана страхотно мммм:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=116418.20
    Цунки!

# 188
Кабранска, няма какво да се мъчиш с измислянето на манджи. ето тука има идеи за всеки ден http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=117658.0;topicseen
Смайли и това ще го пробвам, звучи ми вкусно. а за играчките на Йоанка, връзвай ги на шезлонга да не падат, аз така правя, за да ги сменям.

# 189
  • София
ah, манджата на смайли звучи суперррр, трябва да се размърдам до пазара, въпреки че пак е мрачно и не е за разходки (тия дни само с дъждобран покривам количката).

като стана дума, аз много обичам зелени пиперки пържени с доматен сос подлучен, ммммммм, и поръсвате с магданозче прясно, направо е супер, само дето свършва веднага Simple Smile)

# 190
  • София
Много ви благодаря, сладурани, за пожеланията, разтопихте ме! Hug Hug Hug Hug Hug
Днес май пак ще се изпише доста нещо, като гледам времето навън...  Wear Umbrella atwork  Stuck Out Tongue Winking Eye smile3549
Имар, гимнастиката си я купихме от Пинокио в нашия елитен квартал - Дружба /много е зареден този магазин, обаче  newsm78/, но съм я виждала и в нета, ако искаш точно такава по - добре си поръчай да ти я доставят, по - удобно е /и не е по - скъпо!/, сега пък видях, че нямат наличност точно такава.../но те бързо зареждат по принцип!/ Ето нашата Има и една друга много шарена и подобна, виж тук! Hug
За ходенето до Пловдив ще свиркам, ама бая време ще се измине докато аз лично се изявя като шофьор, че всичко съм абравила и ме е страх мене си да возя, пък какво остава за бебчо, да не говорим и за други мами + бебчовци... ooooh! Ще обработя мъжо при хубаво време да ни закара една групичка, дори може да вземе някоя по - голяма служебна кола - ван или микробус, та да се съберем спокойно с всичката "цигания"  Laughing : колички, чанти и пр. С две думи много мили очи ще му правя на скъпия... fiuuuuuu Heart Eyes  loveuuu hug #Silly
Да ви се оплача малко накрая от вчерашната ми гостенка... Embarassed С въпросната се познаваме от деца и по принцип я имам за много близка... Е да, ама откакто се роди Велизарчо се промени до неузнаваемост... Все ме избягва, само се изказва /неподготвена  Close/ как от нейна гледна точка едва ли не съм луда на 25 год. да имам дете, колко минуси имало това, едва ли не, вече съм за архива и живота ми е свършил. Било и "странно", тя никога не си се представяла в тая роля /цитирам - "да се ЗАВИРА в лайната"  Rage Rage tantrum/, как съм издържала така, дали изобщо мъжа ми бил щастлив /??????/ и пр. и пр. простотии.
Хайде тия и умни мисли ги преживях, защото добре я познавам, ама като почна да мачка и целува бебето, издивях... afwitch Аз го кърмя, тъкмо заспи милото и тя започне да го щипе по краката, по ръцете и да го гали по главата /с върха на пръстите си все едно е куче... af/ 1000 пъти и казах открито "НЕ ГО ПИПАЙ, БЕ!!!", не виждаш ли, че се опитвам да го приспя, е не отбира и това си е - само се присламчва до него и продължава... Още съм бясна, не може да ми мине, бре да му се не види и аз съм ходила при бебета, но не съм смеела да пипам, мачкам, щипя и говоря небивалици от 1001 нощ... Sick В резултат Велизар се превъзбди и изнерви и едвам го приспах снощи... Cry През деня въобще не можа да мигне миличкото, много ми беше жал. И още ме държи това "гостуване", не вярвах, че човек може така да се промени и озлобее, просто думи нямам... Ама карай - оплаках ви се, една голяма  Hug на всеки, имал нерви да изчете моите словоизлияния... Embarassed
Пиленце, това което ти се е случило е ужасно, щях да се разрева като го прочетох... Думи нямам, тая е за  #Sniper то май в тая държава лудите са на "особена" почит, не ги прибират в съответните заведения, ами ги оставят свободно да се шляят и "веселят" живота ни... newsm61 smile3515 smile3512 Дано се успокоиш и възстановиш, че няма да забравиш е ясно, но стискам палци да го превъзмогнеш бързо и малкия сладък дългокос  Heart Eyes Георги да има много папо и да порастне още по - голям!  bouquet
Спирам, че прекалих, ама имах нужда да си излея душата... Ордени, медали и купи ще раздавам, че няма оттърваване от мен... Blush

# 191
Здравейте и от нас Simple Smile
Да се отчетем след ваксината. Вече сме 60 см и 6400г!!!
И направихме ПЕНТАКСИМ. Малката само проплака и това беше Simple Smile а вече 24 часа минаха и няма никакви нежелани реакции. Аз все още си се притеснявам, ама това съм си аз  #2gunfire само дърпам дявола за опашката понякога.
Личи си че лошото време ви стимулира Simple Smile едва смогнах да ви изчета и сега трябва да припкам  Laughing
Crazy, благодаря за идейката с тениската, дано нямаш нищо против да я заема и да шашна нашия тати   Grinning
Целувки на бебоците и мнооого да ги слушкате   Hug

# 192
  • Варна
Пиле, голям ужас си изживяла. Дано ти отмине скоро уплахата и не се случва на никой повече подобно нещо.
Олче, честита ти кола! Със здраве да си се возите. Много е удобно - аз разнасям малкия от 30тия му ден -до центъра, до вилата, до село....newsm01
Дъжда дойде днес и тук. Само че поваля малко и отмина. Сега е мокро и кално......и пак горещо. А как ми се ходеше на една дълга разходка в Морската градина. Сега се сещам...имаше няколко мами от Варна, къде се изгубиха? Аз си търся компания за разходки, така че ако имате желание, свиркайте. Вижте какво правят в Пловдив Wink /Между другото, пловдивски мами, страхотни сте на снимките. Сигурно е много весело при вас Hands Clap/
И аз се замислих днес за зимнина. Май ще направя малко тиквички и моркови. И без това на село всяка година произвеждат доста.
Искам да питам нещо за ваксините. На два месеца сложихме ДТК- по здравна каса. Педиатърката ми каза, че следващата ако искам може да е Пентаксим. То хубаво, но аз още се колебая. Не знам дали не трябва като се започне с една да си се завърши с нея. Сигурно ще прочета доста различни мнения, но все пак.....давайте ги насам, МОЛЯ  Simple Smile

# 193
Здравейте и от мен!
Благодаря ви на всички за идеите за манджа/Ани  Hugаз оттам почвам всеки път с идеите/ама то като готвиш по начесто,пък и Негово Величество не яде това и онова/щото жена му го е разлигавила сеиозно докато нямахме деца/,трудно успявам да измисля нещо дето да става и за двамата/че аз и здравословно се опитвам да се храня,ама напоследък нещо  си вървя срещу принципите/......
Смайли,за проверката,снощи ми работеше,пък сега нещо пак ми се крие  прозореца,веднага след като се появи....но ще му хвана аз цаката/проблема е в мен-не в доставчика...сигурна съм/
Днес ,като се е раздухало....пък като и дъжд с гръмотевици са ни обещали Wear Umbrella  Nature Partly Sunny....май разходката само ще си я сънуваме....От сутринта съм се развилняла из къщи-  newsm79 wash hang 1dishes clean cleanи май това ще ми е разнообразието/добре,че Ивчо не спи в момента,та да седна малко и тук,докато си поговоря с него за нещата от живота и плановете му за бъдещето/
И ние правим"Тррррррррррррррр",но засега само с дупето... Mr. Green
Олче,нормално е приятелката ти така да реагира-докато не изпиташ на гърба си майчинското чуство,трудно можеш да разбереш тези които са щастливи с децата си...особенно на по-млади години...Аз като се омъжих и най-близката ми приятелка беше едва ли не възмутена защо все в комплект се движим и само мрънкаше/имаше нещо като ревност,май newsm78/но като се омъжи и тя-нещата и се проясниха....А мен пък оня ден ме хвана яд на една съученичка-срещаме се ,правим лаф поне половин час на улицата  и тя нито надзърна в количката,нито даже попита това дете мое ли е...знам,че не е и длъжна,но пак ме хвана яд...Ама то нашето  хоромонално равновесие нали е в дисбаланс в момента...но като се замисля,те и околните понакога не са държат много сполучливо/без да са раждали скоро/
Аз пак за малко уж седнах...Обещавам до довечера и да имам време само да ви чета,че направо ви изтормозих с моите словоизлияния....

# 194
привет и от мен  bouquet
и аз като вас седя пред компютъра защото времето е гадно.  Cryвсе още не вали но много духа...........абе гадост.
я да ви запитам нещо че взех да се обърквам newsm78 колко трябва да наддават бебоците на тази възраст?вчера бяхме на контрол на теглото и доки каза ще сме наддали 250гр за 2 седмици и това било супер.преди се мръщеше на 150гр на седмица и сега съвсем ме озадачи. #Crazyвече си държи главичката много добре и се опитва да се изправя като я сложа по очи.започна да се обръща от корем на гръб и вече не смея да я оставя на спалнята сама.вие как се справяте.не мога нищо да правя когато е будна все иска да си говорим.
аиде цунки

Общи условия

Активация на акаунт