Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 465
  • 747
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Макар и за малко, но показаха, че Марио знае как да успокои Зорница Heart Цигара срещу целувка и прегръдка Hug
Ама аз съм страстен пушач и трябва по-страстна целувка Stuck Out Tongue Winking Eye

# 241
  • София
Хахах, Алмаджи, сега остава и Зорница да пожелае и да се зарадва на това успокоение и всичко ще е точно.

Аз не съм доволна от развитието с ХХ, въпреки, че го очаквах. Искаше ми се Зорница да вземе нещата в свои ръце, но.... сега ще и се наложи да се доказва и гради авторитет по по-трудния начин.

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 21:56 от rosi_ta

# 242
  • София
Има няколко секунди Марио. Дано, го гледаме повече като лекар.
https://play.nova.bg/video/ochakvaite/season-0/ochakvaite-2020-0 … olen-life-vtornik

Съжалявам за двойния пост

# 243
Зорница още истерясва , но Марио вече и знае диагнозата и е  търпелив .
Нямам добри очаквания за отношенията и с наглеца , въпреки че Тасев му подчерта ,че е  още неопитен стажант , на когото в друга болница няма да му обърнат внимание . Посмачка му рогцата . ХрХр-то  все ще стои  в съзнанието и и ще я напряга . Едва ли ще я видим спокойна и радостна .
Във вторник ще ни подосаждат  с таланта на отрочето .

# 244
На терасата ми бяха много сладки и забавни. Той бе като родител, който хваща детето си да прави беля, а детето се оправдава, че не прави нищо Joy

Иска ми се да намерят история и за Марио, отделно от Зорница. Да не е само мъжът до нея. Тя има с проблемното ръководство на Урологията. Нека и на него да измислят.

# 245
  • София
Амин, Майче. На мен ми писна да го гледам как се влачи след Зорница, а тя да го хока. От шести сезон едно и също - той я гони, тя бяга и се крие. Жалко за таланта на Велислав - добре че веднъж се скара, иначе от тази опечалена физиономия вече ми призлява.

# 246
Мисля си, че историята с момиченцето ще е точно такава - представям си го как доста епизоди ще се бори за здравето, живота й.

# 247
Майче, и аз си мислех вчера, че трябва да му измислят нещо, но предполагам, че това ще стане във втората половина на сезона. Зорница и Гринчи няма да ги влачат цял сезон, щото няма какво толкова да стане. Ще ескалират още известно време и ще преминат към колаборация. Докато тече тяхната драма не вярвам Марио да избухне със собствена история, щото ще се оплетат нещата. Но след това може да се случи, таман да има какво да им запълват епизодите.
Въпреки че в промото не се загатваше да има нещо различно от Зорница Grinning
Иначе аз много ще се радвам да има нещо собствено, но от друга страна и така му се радвам. Обичам да го гледам спокоен и обичащ. Heart Eyes

# 248
  • София
Владо нали каза, че е снимал основно с Яна Титова. Не знам доколко ще включат и Марио в тази история. Но дано.

На мен Марио ми е ужасно скучен. Едно и също всеки епизод. Никаква история. Надявам се сега когато Алекс излезе да гледаме повече операции и случаи с Ковачев, а и Карамазов май не гори от желание да се снима в операционната.

# 249
  • София
Хм, в 5-ти ми направи впечатление, когато Зорница излезе в отпуск, не даваха нищо с някой от двамата братя - цели 3-4 епизода Stuck Out Tongue Winking Eye

Съгласна съм с вас, че на Велислав ще му ходи повече сцени и без Зорница, но от друга страна тук са заедно и той  е опората - няма как да го забият встрани, но за малко - може Stuck Out Tongue Winking EyeHeart

# 250
  • София
Алмаджи, тогава Марио се появяваше Simple Smile

Иначе няма лошо Ковачев да е опора, ама ако може да излезем от клишето:
М - Зорница, моля те!
З - Марио, остави ме на мира! Придружено с въртене на очи и пуфтене.
Дори и горното не би било проблем, но поне да имаше и нещо друго около Ковачев. На мен ми досади да гледам едно и също.

# 251
Роси, да не те разочаровам, но очаквам тамън да свърши тази драма, и Зорница ще забременее и пак ще има
Зорница, моля те (не влизай в операция примерно)
Оф, Марио... Joy

# 252
  • София
Еми, мога само да се надявам да не е така и за разнообразие да гледаме нещо различно. Това се изтърка и не е в полза на образа на Марио. Чак толкова ли да са се изчерпали сценаристите, че да не са в състояние да му измислят нещо друго?

# 253
Нямам идея, моята теория е, че те не ги гледат така нещата, а по-скоро на двойки. Сега Марио и Зорница ще се обичат, но Тони ще застане между тях.
Сега пак ще се обичат, но Банков ще застане между тях, айде после изнасилването.
Сега ще се обичат и нищо няма да им пречи, ще се пострахуват, но ще се съберат.
Опс, дайте да сложим специализант на Зорница, Зорница и Марио ще се обичат, специализанта ще им пречи. Проблемът е решен, имат си драма за двойката, няма какво да я мислят повече. Като свърши, тогава ще мислят дали нещо на Марио могат да му измислят от гледна точка на това да пречат на двойката Grinning
Може и да не е така, надявам се да не е така, но за момента тая линия виждам за всички двойки.

# 254
  • София
Ами като правят само чифтове...Stuck Out Tongue Winking Eye Останаха само няколко за чифтосване - ако не успеят всички сега - следващия сезон Joy

Общи условия

Активация на акаунт