Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 462
  • 747
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Моски, дори и да гледат на героите като двойки, а не индивидуално, могат да вкарат малко разнообразие. За мен повтарят същия сюжет, същото поведение на героите и само козметични промени.
Както и да е, гледаме пък каквото такова.

Аз мисля, че драмата с ХХ приключи. Най много още епизод два да ги дадат и после ще видим.

# 256
Моски, Марио сега леко го представят като майка квачка с пиленцето си. Сакън да не си нарани крилцето малкото Grinning

Героите принципно ги представят като скачени съдове и знаеш кой с кого ще има сцени, като видя даден герой, вече очаквам кой ще дойде при него Grinning. А като ги поразбъркат, също е интерсно.

# 257
Като ги разбъркват е много яко, но го правят рядко, за съжаление.

Ами аз обичам квачката Марио, мил ми е. Ама хем квачка, хем кълве Grinning И това ми е мило, Зорница фръцна вчера очарователно Joy

# 258
Всъщност това, което Москита описа малко по-горе, не е необичайно и не го правят само тук.
Един от любимите ми сценаристи изобщо казва следното - трикът е да следваш правилата на класическото разказване на истории. А именно - някой иска нещо и някой друг или нещо друго стои на пътя му. Няма особено значение какво иска - момичето, парите, билета за Филаделфия. Но каквото и да е то, трябва да направиш така, че публиката да желае героя да постигне целта си.

# 259
  • София
Зорница вчера беше ужасна, не предполагах че ще стане и зла в коментарите си към Марио - Аз съм шеф, а ти явно не си достатъчно добър да бъдеш такъв. Като станеш, тогава ми говори.
Чудя се ако Марио и каже нещо в същия стил какво би се случило.

# 260
Диде я снимат явно за нещо, може би някакво списание.

# 261
Ами Роси, той й каза - искаш да скриеш неадекватното си решение. Малиии, аз ако бях, да съм го цапнала JoyТя затова му се сопна, ама аз не мисля че беше злобно, по-скоро беше айде всяка жаба да си знае гьола Joy

# 262
  • София
Роси, някъде в началото нали й каза, че тя е шеф на отделението и тя трябва да си решава проблемите / а не Тасев/:stuck_out_tongue_winking_eye:  Аз, ако съм, дълго ще пиля...Joy Има да изкупва тоя грях Joy Вследстви на което тя ги надроби едни ... Joy Ама... “той започна” Stuck Out Tongue Winking Eye

# 263
Яни, по таговете виждам, че е списание Diva.

Офф, аз така чакам да си спретнат един качествен скандал, ама и от двете страни Joy

# 264
Майче, и аз. Така като в операционната Sunglasses
Ама с изключение на този момент единия като яхне метлата, другия все много търпелив да му се не види Joy

# 265
  • София
... И едно срастно мега-сдобряване Stuck Out Tongue Winking Eye

# 266
Майче, и аз. Така като в операционната Sunglasses
Ама с изключение на този момент единия като яхне метлата, другия все много търпелив да му се не види Joy
Да бе, като единият кове, другият - мълчи и обратното! Няма така да се коват взаимно, в операционната бе само леееекинко загатнато Grinning

# 267
  • София
Хаха, абе ясно е, че Марио и е виновен на Зорница, която винаги е оправдавана. Та не се сърдете, че поне един (останах си сама, другите вече не смеят) има различно мнение и допуска, че и тя греши 👻👻👻
А моето е, че основният проблем на Зорница е че винаги го играе жертва. Когато почнат да я третират като такава (Марио, Който се опитва да я успокои и помогне) тя се троска и мачка. Когато и се казват нещата такива каквито са, пак е недоволна, че не и съчувстват и не и помагат. И само да питам, Тасев реши ли проблема с напускането на ХХ по същият начин, по който Марио посъветва Зорница от ден първи?!
А и друго, Марио е откровен със Зорница, не и спестява истината, нито и хвърля прах в очите. Жалко, че тя не го оцени, а се наложи Тасев да и оправя отделението. Ужасно ме е яд.

Сега може да ме изгоните 😈😂

# 268
  • София
Роси, Марио е идеален - но тук зацепи късно и каквото и да направи... няма верен ход Stuck Out Tongue Winking Eye А това, което Тасев каза на Пикльото, Зорница му го каза, още когато му предложи работата, грешката й беше, че продължи да отстъпва.
Не очакваше, че съществува човек, който ще устои на чара й Joy

# 269
Че Тасев каза почти същото, което каза и Зорница на Гринчи, когато му предложи постоянна работа - че на друго място ще има и други млади лекари, няма да му дават интерсни случаи и вниманието ще е разделено. Не е открил топлата вода. И аз продължавам да твърдя, че тази история не са я приключили.
Аз не виждам някой да е обвинил Марио за проблемите със Зорница.

И защо някой трябва да се сърди за мнението на друг, а пък той да не смее да пише? Всеки да си пише както си вижда нещата - един го вижда по един начин, друг - по друг.

Общи условия

Активация на акаунт