Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 458
  • 747
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Не ми се рови, защото нямам свалени епизодите, а и не мисля че има смисъл. Помня коментарът на ХХ за увеличението на заплатата и за това, което Зорница е трябвало да изтъргувала, за да я осигури. Поня го, просто защото след това тя видя Марио и със страшна досада избяга от него със 200 и аз и се ядосах. Simple Smile

# 286
  • София
Мислех да не се включвам, но  реших да го направя, защото снощи до 01:30 ми се наложи да слушам за мерки, затваряне на офиси, забрани, служебни бележки, процедури, какво да правим и какво не, ако се почувстваме зле, а тази сутрин да отнема неделната почивка на колегите, за да им преразказвам, успокоявам, че когато това свърши все още ще имаме работа и т.н.
Та, мила ми Роси, не се поддавай на паниката и страха, който отвсякъде се опитват да ни насадят. Нявсякъде се бълват само страшни новини и се рисуват апокалипстични картини и ако продължим да се фокусираме на тях ще полудеем. За това да спазваме правилата, да си мием ръцете (о, боже, каква изненада), да пазим възрастните ни роднини, да не се бутаме по супермаркетите и по-малко новини, брифинги и лоши прогнози. А и още нещо, нормалното почистване на дома е достатъчно, няма нужда ежедневно да се дезинфекцират повърхностите. 😎

Та дайте да се дракаме за Марио и Зорница, добре е за разсейване 😂
В тази връзка, понеже казаха, че в сериала ще засегнат темата за вируса, се надявам да не е пак паника и ужас, а да измислят нещо смислено и позитивно. А и се чудя, дали ще забременят Зорница преди тази тема? Надявам се не, защото това ще довърши Марио 🤣🤣🤣🤣

Между другото, хареса ми поста Владо Карамазов - разбираме проблема, осъзнаваме сериозността, но не заставаме в ступор и страх, а спазваме правилата.

# 287
Роси, много съм съгласна с теб. Hug
Паниката не помага. Мийте ръцете, спазвайте дистанция и запазете спокойствие Hug

Може Зорница да забременее, а Марио да се разболее от корона вирус Joy

# 288
  • София
Хахаха, е*аси, позитивното. 😂😂😂

Имали пулмолози в тази болница?  Май не. Предполагам значи, че спешното ще са на предна линия. Може нистина да заразят някой лекар.

# 289
  • София
Подкрепям Роси - и аз съм в преддепресивно състояние / отричане, гняв, депресия.../ - даже и симпатичния генерал вече не понасям...
Вариант 1 : Марио е заразен - изолират го, Зорница в паника, навлича “скафандър”, за да се добере до него, осъзнава, че отделението не й е по-важно от човека, когото обича Heart Eyes Марио я гони - сакън да не се повреди (зарази) скъпоценното му Joy ... Карат се качествено Stuck Out Tongue Winking Eye...

# 290
Те са доказали ,че ги бива в катастрофични /егати и думата Flushed/ ситуации , засягащи здравето на близък човек .
За всеобщата истерия да не говорим ...Лошото е ,че по мои изчисления едва от 9 дни сме в някаква изолация , а за да цъфнат  масово заразените от първите случаи трябват 2-3 седмици Confused
Аз направих глупостта да капна малко белина на блумеджика , минах пода и сега ще настина от проветряване ...

# 291
Колко кръвожадно от твоя страна, добре че той не е в рисковата група Joy

# 292
Колко кръвожадно от твоя страна, добре че той не е в рисковата група Joy
Аааа, като нищо ще се окаже, че има проблеми с белите дробове, щото пушеше цигари, и ще гледаме как Зорница с шкембето се мъчи да стигне до него, Пенев я държи през кръста, тя блъска по стъклото, а Марио ѝ крещи - Зорница махни се оттук Joy

Имаше един много готин епизод в Анатомията, една мацка я изолираха в една стъклена стая, защото я подозираха в заразна болест и тя цял ден седеше на едно легло, а цялата болница се изреждаше отвън да ѝ споделя болките си и тя, горката, нямаше къде да избяга Joy

# 293
  • София
А-a, Зорница още не е хванала, вие корем й направихте Joy
Нещо дочух, че пушачите не се разболявали от короната Stuck Out Tongue Winking Eye

# 294
А-a, Зорница още не е хванала, вие корем й направихте Joy
Нещо дочух, че пушачите не се разболявали от короната Stuck Out Tongue Winking Eye

Обмислям пак да пропуша ...Ще се пропия с алкохола , който си слагам в чая , а и това ...
С тези нерви и ревове  по отделението  Зорница  така се е стегнала , че няма прихващане .
Другият вариант е от разсеяност да не се усети  че е бременна и доста да напредне , преди да се прегледа .

# 295
  • София
Предполагам, че Зорница ще забременее към края на сезона, за да може да бременее през евентуалния 10-ти сезон. А колко ще продължи?... зависи от “специалния коефициент” Kissing Heart

# 296
Такааа Simple Smile Аз смятам, че темата с Коронавируса ще засегне Зорница директно. Не знам ще се разболее ли, но точно в този момент ще се окаже, че е бременна. Дано не спрат сериала и ще видим Simple Smile

# 297
  • София
Такааа Simple Smile Аз смятам, че темата с Коронавируса ще засегне Зорница директно. Не знам ще се разболее ли, но точно в този момент ще се окаже, че е бременна. Дано не спрат сериала и ще видим Simple Smile

Защооо бе, Роси??? Sob Ще уморите Марио, значи.
Няма да е бременна, пък Simple Smile

# 298
Е Роси, ако Марио го засегне директно коронавируса, това не е ли по-гадно? Simple Smile А Зорница няма да се разболее, бременните имат по-силен имунитет. Ще се поизпоти Марио, ще е много загрижен и всичко ще завърши добре. Не знам, имам усещане просто Simple Smile

# 299
С тази дистанция от 2 метра, всички сцени от новозаснетите епизоди по всяка вероятност ще са лееко странни. Дано бременността на Зорница не падне жертва на непредвидените обстоятелства, в смисъл - да отпадне от сценатия.

Общи условия

Активация на акаунт