Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 483
  • 747
  •   1
Отговори
# 180
Доци , добре си си дошла ! Липсваха ми  котараците Animal Smile Cat

Хайде по едно антивирусно !

Аз ще получа зависимост от толкова чай с уж малко алкохол Smirk

# 181
Какво стана бе, защо никой не пише😀

# 182
  • София
Ох, Кака има някакъв таен, гениален план за Гадината, но още не мога да му хвана края Joy

# 183
Интересно, от думите й след края оставам с впечатлението, че Марио се е застъпил за нея. Още по-интересно, че тя му говореше сравнително меко. Сега се чудя дали да чакаме поредния скандал или ще ни се размине Joy

# 184
И на мен ми направи огромно впечатление колко мило и смирено му говореше в сравнение с предишните епизоди.Нещо се случва🤔😀

# 185
Ама Зорничка колко спокойно и тихичко му говори, направо го подлудява това Гринчи, ако му пусне и една усмивка ще откачи Joy
Как и казва "Твоя Ковачев" Joy
Явно Марио е подкукуросал мъжете, едва ли му е било много трудно предвид поведението на Гринчи Grinning

# 186
Как няма да му говори мило и смирено, ако наистина мисли, че той се е застъпил за нея, та тя това иска от самото начало. Joy

# 187
  • София
Марио май почна да загрява, че всичко му се случва заради Гринчито Stuck Out Tongue Winking Eye

# 188
Мхм, на промото за сезона точно виждах как Марио пази Зорница от него. Мисля, че вече ще си влезе в действие.

# 189
ХрХр-то може би ще напише статията без да се консултира с нея и пренебрегвайки това , че всъщност тя беше водещата . В кошера това ще предизвика възмущение и Марио ще му приложи  казармена закачка - действане по устав /ще го действа , но без да нарушава правилата/ . Наглецът беше полудял , че "нейният Марио" го е извикал на операция  , за да го ползва за помощен персонал .
Зорница наистина изглеждаше доста овладяна и спокойна .
Дали ни чуха , че ни освободиха от бившата на Петре ?

# 190
Така като гледам колегите са наистина подковани, но не от Зорница, а от Ковачев Grinning
Според мен в лекарската им е споделил нещо, с което Гринчи е сгафил спрямо Зорница и те са подели рицарска акция Joy

# 191
Така като гледам колегите са наистина подковани, но не от Зорница, а от Ковачев Grinning
Според мен в лекарската им е споделил нещо, с което Гринчи е сгафил спрямо Зорница и те са подели рицарска акция Joy
Моски, предвид кои са там(освен Алекс) на другите хич не им трябва никава причина да се избъзикат с Гринчи - ще го направят за спорта Joy Марио е ясен - заради момичето си. Алекс ще ги подкрепи, за да не се цепи от колектива. Ще му покажат какво става като се цепиш от колектива Grinning

Пуу, тия от Нова са много смотани, така исках да направя гиф с физиономията наЗорница в рапорт залата, а те не са го качили в епизода Grinning

# 192
Е да де, ама щом Зорница го пита защо е избързал и им е казал, все пак подозирам, че Марио ги е подгрял Joy
Много се надявам на някой забавен епизод, че малко ми стана тегавина да се дърлят всички.
Обапе Марио да се изгаври с Гринчи като го накара да опъва екартьорите?! Той е моят герой Heart Eyes

# 193
Моски, особено след днес Пенев ще има толкова(или поне близо толкова) силни причини колкото и Марио да се изгъбарка с Х2. Иначе явно Марио е пуснал плана по-рано от предвиденото Grinning

Интересно ми е дали тази зла усмивка на Гринчи е след номерата или преди това. Ама май залагам след и самият той ще е измислил нещо да си го върне на Зорница.

# 194
Майче, след е, промотата винаги вървят последователно Simple Smile
Оф, само Зорница да не се пунди пак на Марио, че байгън. Може ли тоя мил тон да го запази до края на разговора им Joy

Общи условия

Активация на акаунт