Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 475
  • 747
  •   1
Отговори
# 210
За мен върхът беше надменния лаф на Марио - трябваш ми само за протокола Joy   ХрХр-то се беше наточил да оперира  като незаменим кадър , а накрая ...

# 211
Скоро не съм го казвала - котката много ме кефи Heart Eyes, изглежда голямо шефче  Joy

# 212
Майче, котката е гад като малката гад Joy

Абе някой не е ли засичал промото за утре, не го качиха в нова плей.

# 213
Майче, котката е гад като малката гад Joy
Как можа да го кажеш?!? ScreamJoy

Не съм гледала промото. Досега все ги качваха бързо, сега какво се офлянкват.

# 214
Извинявам се, Майче, не исках да принизяеам малката гад ( Heart Eyes) до обикновена котка Joy

# 215
Каква е логиката да спрат ОЖ , а да дават готвачите Imp
Писна ми всякакви кратуни да се упражняват по телевизията  и нито един вирусолог не намериха да пуснат . Аман от калинки !
За пръв път този сезон  си чакам епизода с нетърпение . Крайно време е Зорница да стъпи на гушата на онова нещо /нищо?/.

# 216
# 217
Моски, как може така да говориш за котето?!?! Joy

Oуу, Гринчи щял да си ходи Grinning Тасев пак ще прави посещение на Зорница Grinning

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 21:39 от maichetoooo

# 218
  • София
Ау, тоя става все по-гаден! Крайно време е Марио да го бушонира! Imp

# 219
Ох, Зорето наивно вярва в промяната на Злото Joy
Това е толкова в неин стил, че ми идва да ходя да стисна ръката на Христина, че е последователна. Ама не мога, социална дистанция, майка Joy

Какво ще откаже МГ (да се чете Малката Гад Joy) да напусне?

Последна редакция: чт, 19 мар 2020, 22:47 от Mosquita

# 220
Ох, Зорето наивно вярва в промяната на Злото Joy
Това е толкова в неин стил, че ми идва са ходя да стисна ръката на Христина, че е последователна. Ама не мога, социална дистанция, майка Joy

На мен изобщо няма да ми липсва .

# 221
Оуу, измислих го. Joy
Тасев ще го задържи. Ще му обещае някакви неща и малкото гад ще се почувства с протекции и  безсмъртен и ще влезе във война със Зорница. И тя вече няма да иска да го котка, ама късно е либе, за китка Joy

# 222

Напоследък Тасев решава всичко с пари, така че няма да се очудя, ако това  е решението.

# 223
  • София
Гадината е типичен нарцис и като лекар Огнянова трябва да знае, че не се лекува. Thinking и дори ТЯ няма да може да го превъзпита Stuck Out Tongue Winking Eye...
Чудя се, до Тасев не е ли стигнала информация за неговите подвиг и реакцията на колегите? Как ли ще реагира на поредната манипулация на Гринчи? Scream

# 224
На Тасев не му пука. Той е вдигнал мерника на Зорница, вероятно смята, че не се справя с отделението си и като нищо ще застане на страната на Хръ-Хръ, особено сега, когато егото му е наранено, защото Зорница го прескочи, да не забравяме това. Така че Тасев ще прецака Зорница, гаранция. А и да не забравяме сезонното промо, явно неслучайно ХръХръ хвърли теста в краката на Бобчо Grinning

Общи условия

Активация на акаунт