Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 474
  • 747
  •   1
Отговори
# 225
И какви са вариантите, ако застане зад ХХ и играе срещу Зорница???
НОВ ЗАВЕЖДАЩ ли ще има или последно предупреждение за Зорница???

# 226
А, не, той просто ще му обещае каквото иска и ще го остави на работа. Щото ще се чувства така като да е натрил носа на Зорница.

# 227
Но Зорница не иска да го маха, не тя иска да го уволни, а ХХ сам е подал молбата си. Ясно е, че няма да напусне, а използва моментът за поредната му спекулация. Ще използва всяка възможност и всичко, за да я постигне.

# 228
  • София
На Тасев не му пука. Той е вдигнал мерника на Зорница, вероятно смята, че не се справя с отделението си и като нищо ще застане на страната на Хръ-Хръ, особено сега, когато егото му е наранено, защото Зорница го прескочи, да не забравяме това. Така че Тасев ще прецака Зорница, гаранция. А и да не забравяме сезонното промо, явно неслучайно ХръХръ хвърли теста в краката на Бобчо Grinning
Да, ама ПР-ката искаше да се хвалят с блестящата операция Stuck Out Tongue Winking Eye...

# 229
  • София
И какви са вариантите, ако застане зад ХХ и играе срещу Зорница???
НОВ ЗАВЕЖДАЩ ли ще има или последно предупреждение за Зорница???

И аз си задавам този въпрос, какво значи да прецака Зорница, ще я уволни, ще я понижи ли? Тя и без това няма авторитет пред ХХ, така че и там не може да я удари.
За мен войната на Тасев не е персонално към Зорница. За него урологията е слабо звено, отделение, което не работи за общата цел - просперираща и печаливша болница. Зорница е на мушка, защото тя ръководи отделението, ако на нейно място беше друг и той щеше да е притискан от Тасев.
Интересно дали ХХ ще постави условия и какви. Дали ще е само пари, които не вярвам Тасев лесно да даде или ще е и нещо друго.

# 230
Аз си го представям така: Тасев смята, че Зорница не се справя като шеф и отделението е губещо. Не я е махнал от сантимент, иначе досега да е закрил отделението или да е довел нов шеф. Тя обаче пък и му подронва авторитета, като оперира, след като й е забранил.
И сега идва при него ХръХръ и му казва, че иска да напусне, защото не се разбира с Огнянова. А Тасев смята, че ХръХръ е перспективен млад лекар, щото вероятно не е и забелязал какъв задник е. И си казва - не, няма да го махна. Момчето е младо, амбициозно и талантливо, има смели идеи, а Зорница е мекушава и нищо не прави. Освен това аз съм Дъ собственика и въобще не ме интересува тя какво мисли. Като не може да си оправи сама отделението, аз ще й го оправя. И воала!
Другият вариант да остане ХръХръ, а ние знаем, че ще остане, е Зорница да клекне и да му се моли и да му обещава света. Хич не ли се иска да гледам това...

# 231
Предполагам, че Зорница му е била на въпреки на Гринчи, за поведението му към Чокова и за заплатат му, на него това не му е харесало и веднага да си ходи. Тасев няма да се учудя ако му увеличи заплатата, той напоследък хвърля пари наляво и надясно. Шансът Зорница да си добри кученцето/палето е 50 на 50. Grinning

Е, от анонса става ясно, че Зорничка му е дала избор- да остане или да напусне, след като се е държал лошо не само с нея, но и с пациенти, и колеги. Grinning

Последна редакция: пт, 20 мар 2020, 09:38 от maichetoooo

# 232
Мдааа, сега го прочетох анонса. Значи, все пак на Зорница ще ѝ омръзне от Гринчи и ще спре да се мъчи да го задържи. И Тасев ще го направи. Доволно потривам ръчички Grinning

# 233
Мдааа, сега го прочетох анонса. Значи, все пак на Зорница ще ѝ омръзне от Гринчи и ще спре да се мъчи да го задържи. И Тасев ще го направи. Доволно потривам ръчички Grinning
Оставам с впечатлението, че тя може да издържи поведението към нея, колкото и да я изтощава това, но явно Гринчи ще прояви чудния си характер и към пациентите.

# 234
Пациенти, сестри - Зорница може да изтърпи чепатия му характер, но не и да се отнася непочтително към тези, които не могат да се защитят сами.
Аз очаквам обаче, ако влезе в открита война с него, вече да не се дърпа на помощта на Марио. Докато се опитва да котка Хръ-Хръ и иска кротко и тихо да го привлече към светлата страна, е едно. Но ако е вдигнала ръце, а той се почувства подкрепен и силен от Тасев, вече нещата се променят.

# 235
  • София
Което за пореден път идва да покаже, че добрият човек не е непременно и добър ръководител, пък дори и това да е Зорница. Когато остави "цялата власт" в ръцете на някого, който изнудва и диктува правилата, е въпрос на време нещата да излязат извън контрол и да рефлектират и върху останалите. За това високомерното аз мога, аз знам, нямам нужда от съвет, ще се оправя сам., .. обикновено води до катастрофи.
Виждаме го и при Тасев и при Зорница - различни, но все катастрофи.

# 236
  • София
Типичен нарцис-социопат. Те са и добри манипулатори - > подава си оставката при Стаменова, но отива при Тасев да се жалва...Stuck Out Tongue Winking Eye Как ли ще реагират всички колеги, които го знаят какъв е - всички, освен Тасев Stuck Out Tongue Winking Eye

# 237
Ох, внезапно се почувствах много неспокойна 😜

# 238
  • София
Тасев се държа като истински мениджър. Без да показва слабост, без да дава обещания, които не може да изпълни, защити достойството на Зорница. Точно както очаквах Simple Smile

# 239
Браво на Тасев! Дали пък не си е научил урока? Този път много ми хареса Simple Smile
Представяте ли си гадинката какви усилия ще трябва да полага? 🤣🤣🤣

Общи условия

Активация на акаунт