Велислав Павлов *Димитър Захариев *Диана Димитрова Тема 62

• 15 443
  • 747
  •   1
Отговори
# 375
Честит рожден ден, Димче! Бъди здрава и щастлива!

Зорница колкото теста направи, изглежда като да са минали поне три месеца от Cв.Валентин JoyJoy A иначе до оня ден имаше сняг Joy

# 376
  • София
Хахах, Злати, да приемем, че за тях е минала година.

# 377
Аз не вярвах вече че ще го кажа, но съм много доволна 😁. От Зорница! Днес за първи път от много време видях и нея да се връща към оригиналния си образ, такава каквато ме грабна преди вече доста сезони.
Марио има да се извинява, много. Това също одавна го чаках. Да стъпи накриво, да е виновен. Сега чистосърдечно ще си кажа - държа се като абсолютен пън на моста. Но и това много ме радва.
И на мен като на Роси ми писна да го гледам все като бито куче. От друга страна, нямам съмнения какво му е в главата и в сърцето - Велислав страхотно предава всичките емоции на Марио. Че ще съжалява и ще търси начин да поправи грешката - нямам съмнения. И ако Зорница удържи настоящото си душевно състояние, сдобряването ще ни хареса 😁.
Това ми беше проблемът със Зорница от 6-ти сезон насам с малки проблясъци - иди разбери какво й е в главата. При него няма такива колебания.

# 378
  • София
Така... Очертава се да сме на сухо доста дълго време Cry... Дано поне ни изненадат с нещо взривяващо Hands Pray

# 379
Така... Очертава се да сме на сухо доста дълго време Cry... Дано поне ни изненадат с нещо взривяващо Hands Pray
Защо Алмаджи?

# 380
  • София
Мдааа, много тъпо, че чак във вторник ще има епизод. Чудя се дали така ще остане до края.

Дрийми, едно към едно с моите мисли.

# 381
  • София
Защо Алмаджи?

Ами, няма ОЖ петък,събота, неделя, понеделник, а вторник ще дават основно рождения ден и Пепе, снимането на реалито и малко Мазохинови и Кунка... За нашите не остана време Wink

# 382
Очарователни бяха в началото, Марио как гледаше като виновно дете в очакване да го напляскат или още по-лошо, да му вземат любимата играчка Joy
Зорница беше така великодушна да му прости. И тя беше очарователна с думите си, че като го погледне, вижда две чертички. Heart Eyes
Марио се издъни последователно с репликата за бременността и че я накова, че тя е виновна, че не забременява и сега очаквам поведение в стил пети сезон след отровата - едно придиханно "Зорница" и ще търси начини да се извинява. И аз мисля, че ще ни хареса Sunglasses

Последна редакция: пт, 27 мар 2020, 00:21 от Mosquita

# 383
Днес Марио се държа като гадна свекърва , която дудне ,че снахата не забременява... Беше много дърварско .
Добре че Зорница не се разпадна , а го  натири в мечи...г-з  да си направи изследване !

# 384
Зорница за третата черта ме уби Joy

Марио се извини сутринта за това по телефона, ама защо пак и се извини и на моста, като тя си тръгваше? Да не би да е забравил, че го е направил вече или е имал някакво чувство, че ще каже пак нещо? Grinning

# 385
  • София
Зорница за третата черта ме уби Joy

Марио се извини сутринта за това по телефона, ама защо пак и се извини и на моста, като тя си тръгваше? Да не би да е забравил, че го е направил вече или е имал някакво чувство, че ще каже пак нещо? Grinning

Хахах, Майче, а Марио в недоумение погледна надолу Wink

Мда и аз се зачудих за какъв телефон се извинява. Предполагам е за това, че я напъди да си ходи, когато говореше с Нора. Но то от толкова извинения вече забравя за какво се е извинил и за какво не. Доста ме дразни това постоянно - Извинявай, независимо дали е виновен или не.

# 386
Абе и аз си помислих, че е заради Нора но той каза - извинявай за това, което ти казах по телефона. Явно имаше нужда да й се извини, защото сутринта тя му каза, че е забравено вече и той не успя Grinning
Ама после не беше зор да влиза с бутонките Joy

# 387
  • София
Това с третата черта не го разбрах Joy Че си пъха носа в теста ли?

Колкото до извиненията, той по телефона я засегна по няколко линии / 1. забременяването; 2. Няма ли какво да четеш.../ Така че се извинява за всичко поотделно Wink Нямам проблем с това да се извинява - много е сладък - и обезоръжава Зорница - Как да му се сърдиш Joy

# 388
  • София
Моски, за Нора трябваше да е, но се объркаха. Или са заснели две сцени - тази, която видяхме, и друга, в която Марио  по телефона реже Зорница.
На мен непрекъснато извиняващият се Марио не ми харесва. Оставя ми усещането, че ужасно се страхува Зорница да не го зареже пак и за това за всяко нещо се извинява, да не би да я ядоса с нещо и тя да му каже чао. За това търпи, търпи докато не му избият нервите и не изпраска някоя глупост.
Надявам се да спре да го прави или поне не за щяло и нещяло.

# 389
Това за третата черта аз го разбрах буквално - да няма бъдещето бебе носа на тате 🤣

Общи условия

Активация на акаунт