ЮЛЧЕТО е вече голямо - опитва се да ходи, казва "мамо"...

• 11 869
  • 292
  •   1
Отговори
# 180
Момичета здравейте,

чудих се много, обаче реших, че не мога да не пиша Grinning

Скоро се върнахме от моренце в Приморско и там едната вечер се срещнахме с Assinka - разменихме си дори няколко думи, обаче аз чак след това зацепих, че това е тя doh и ми стана неудобно да я заговоря отново Blush

За пояснение - Assinka, бяхме се накачулили на едно от тези колела на четири гуми /Рикша/ и се срещнахме на алеята над плажа, ти дори помисли, че Вили е по-голяма от дъщеричката ви - ако въобще се сещаш де ... ама и аз едно обяснение направих ..... ooooh!

Ето ни и нас там където се срещнахме, тати снима Wink

Приятен ден Hug

Последна редакция: пн, 04 сеп 2006, 17:11 от Toni4ka

# 181
Toni4ka, добре дошла. Включвай се по-честичко Hug

# 182
Toni4ka, добре дошла. Включвай се по-честичко Hug

Благодаря! Hug Аз се включвам, обаче в съседния форум на родените през август Grinning

# 183
  • Пловдив
Ние днес се следобяд се събудихме с такъв рев, че чак се уплаших. Половин час не мога да го успокоя. Няма Т, засега не виждам след 4-те кътника друг зъб да се подава. Това го отдавам само на някакво стряскане от нещо. Не си спомням от кога не е ревал така.
Пуснах тема и в здравния, но и тук да кажа, че на последния кътник, който ни излезе има едно сиво петънце, все едно има пломба. Какво ли ще е това  newsm78

# 184
Toni4ka, добре дошла и от нас  Hug

Краси, ние вдигнахме 38 градуса през нощта след ваксината. Не дадох нищо и след 2 часа Мая беше свалила температура сама.

За нощните писъци не ми се говори. На периоди сме, 3 нощи рев, 1 спи (т.е. ставам само по 5-6 пъти). Избиват кътници, в това съм сигурна. Венеца е бял и подут. Иначе имаме 4 горни и 4 долни резци.

Иначе вече си мием зъбките, Мая ги мие самичка всяка вечер (мама само помага в началото) Wink Вчера прояви желание да се храни сама и и дадох лъжицата. Помагах дотолкова че да загребе супичка и самичка си вкарваше лъжичката в устата, без моя помощ Simple Smile Но това сигурно е резултат от умелото й боравене с лопатки и кофички напоследък, много е задобряла  Crazy

Хайде момичета  Heart Eyes

# 185
  • welcome to the Jungle
Ехо, привет и от нас   bouquet
първо - чета за плачещи дечица и ми е много мъчно! Пожелавам бързо оздравяване, поникване на зъбки и минаване на всички проблеми Praynig Hug Hug
второ - честито на проходилите  и "професионално-ориентираните" малчугани  Heart Eyes

трето- бяхме на страхотно моренце  Flutter. Аз с моите най-любими същества - Ого и Любо, а от там насетне - Асинка, Сияна, Ванката, Яна, Дидо и Поли  Hug Hug Hug. Казвам ви, толкова хубаво изкарване, толкова топли спомени и прекрасни мигове, май не съм имала напоследък Crazy. Дечицата  piasyk бяха кротки и добрички newsm41, кръчмите  cheers - в изобилие, плажът - весел и забавен   grinning039. МмММммм искам пак.
Обаче нашето семейство се върна само след 7 дни, защото Огън хвана летния посиращ вирус. И вече 7 дни не можем да "завъртм" кранчето на гъзето, ама и не губя надежди. Водих го на доктор днес, та освен гъзето и зъбче ни никне Rolling Eyes

Целувки на всички малки и големи   bouquet

# 186
Хайде малко снимки и от нас от морето (най-отзад в албумчето Wink ) Simple Smile

http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=2862&AlbumId=16837

Последна редакция: чт, 07 сеп 2006, 14:18 от ritka

# 187
Ето какво си взе моята дъщеря на прощъпулника ooooh!
Явно няма да й се учи, но пък ще ни подстригва Simple Smile
Ама и майка й като я беше сложила отпред ooooh!

# 188
Гледам, че никой не е писал днес, та реших да драсна поне едно мнение  Crazy Днес бяхме да видим бебето на кумата ни. Абе, не беше толкова отдавна, но не мога да си представя Вики да е бил толкова лекичък.. Чудо някакво. А е факт, че сега го разнасям повече от тогава, странна работа. Има ли други като мен? Като че ли всички познати бебета си стоят в количките или си ходят насам-натам, само моят юнак ми е вечно в ръцете...

# 189
  • В средата на времето
Криско днес ме изненада "приятно" с разстройство и температура. Сега съм в чуденка дали е от зъби или е вирусен подарък.. Thinking На обяд беше много отпаднал, отказа да яде (но пък сутринта си хапна стабилно попарка), едва го накърмих и се успа..е, дадох му и Панадол, защото Т беше 38,5.. Днес занесохме в лабораторията и изследванията за ясла..на 18.09 тръгва с бодра крачка:)..та така..дано да е от зъби цялата тази галимация Praynig

# 190
Изидке, да не е онзи гаден вирус душичко !

Съветвам те ако повръща много да вземеш една банка глюкоза и да даваш лъжичка на 15-20 минути, да не се обезводни !

Вземи и нещо за повръщане, на нас натриев цитрат ни бяха предписали за морето (не се наложи да го пием) !

Хайде да оздравявате бързо  Heart Eyes

# 191
Абе, мацки, нищо не сте изписали, връщам се от 11 дневно море и очаквам 2-3 нови теми да има, пък то още старата се влачи.

Много беше хубаво морето, много бързо мина!
Да чукна на дърво Дидо грам не се разболя ни от разстройство, нито слънчаса, нито настина във водата, нито зъби, а аз така хубаво се бях подготвила с хомеопатична аптечка. А толкова много пясък изяде, че ясно му се виждаше в акото и пи доста морска вода. Вчера като за последно си изсипа една кофа с пясък директно върху лицето, в очите и устата яко...
Преди почивката и той имаше истерии, изблици и разстройство от зъби цели 3 седмици, докато накрая хомеопатичката хубаво ме поразпита и ме светна, че го мъчат зъби, защото аз с целия си акъл не можах да свържа нещата и да се сетя, че е от това. Даде му 2 гранулки и мина и разстройство, и рев през нощта, и тръшкане по цял ден и всичко, точно преди почивката.
Само не го научих там да се храни без филмчета и реклами, но и този проблем ще решим някой ден. Ася и Галя такъв хубав концерт му изнесоха веднъж и той пак не ги оцени и плю и не яде.
Aся остана в Бургаз и в неделя ще се върне, да разказва и тя.
А пък Галя имаше таралеж в гащите и не се спираше по цял ден, от сутрин до вечер не се прибираше, не знам от къде тая енергия, веднъж не миряса да си полегне да прочете някой вестник, като на почивка поне! ppp Да вземе да пусне тука песента за скумрийката, че сме я обявили за хита на това лято!

# 192
  • В средата на времето
Не, няма повръщане още..за сега се е ограничил с разстройство и температура..За разстройството давам сок от дренки.., а нещо друго? Добре, че още го кърмя иначе не знам  как щеше да я кара като отказва твърда храна.. Whistling

# 193
AQ, добре дошла  Hug
Много се радвам че толкоз хубаво сте си изкарали на морето, а за тез гранулки дали можеш да ме светнеш, че ние не спим вече от не знам кога и според мен е от растежа на кътниците  newsm78

Изидке, Хип имат един сок за разстройство, мисля че OSR200 се води. Съдържа доколкото ми известно ориз и морков. Чудеса съм чувала за него от други мами  Thinking

# 194
Другото за разстройство, което лично съм използвала и ни спира от раз е оризовата каша на Нестле. Даже може да не купуваш цяла каша, защото примерно при нас раздават промоционални пакетчета безплатно, които са точно една доза. Кашата е безмлечна, така че можеш да си я направиш с кърма.
Нас една доза винаги ни спасява, че и до запек на другия ден ни докарва  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт