Весел празник!!!
Голямата ми дъщеря се роди също дребна но сега е почти над мене вече 
Честити ходещи крачета нищо че още не сте спретнали прощъпулника

и ние си изпращаме сърдечните целувки на вас! И специални - за Габката
! Срещата се отлага засега именно с идеята, така да се организира, че да дойдат почти всички юлчета (хахаха - каква оптимистка съм само!)
.
. Относно твоите притеснения - забрави ги
. Моят син се роди 10 дни преди твоя, уж по-едър, но и той е в момента около 9 и половина (най-много) кг. НЕ само, че няма коремче, не е пухкав, няма бузки, ами си изглежда слабичък направо. За сметка на това не спира нито с движенията, нито с игрите.... Аз лично не се притеснявам
ЗА мен е нормално при много движение да има и по-пълно изгарянае на хранителните вещества.
. А Огън-Фогън пък ми се прави на най-любвеобилния
. Сутрин като стане и бърза да ме прегърне и да ме гушка - ТОЙ МЕН!!! поне 5 минути. Когато му се скарам лошо, той се разплаква и на бегом идва да ме гушне. Щом ме гушне и спира да плаче (
мечтая си посланието на това гушкане да е нещо като "Извинявай мамо!"). Ако е бил при баба си и дълго не ме е виждал, пак търчи и си иска задължителната прегръдка

. Относно твоите притеснения - забрави ги
. Моят син се роди 10 дни преди твоя, уж по-едър, но и той е в момента около 9 и половина (най-много) кг. НЕ само, че няма коремче, не е пухкав, няма бузки, ами си изглежда слабичък направо. За сметка на това не спира нито с движенията, нито с игрите.... Аз лично не се притеснявам
ЗА мен е нормално при много движение да има и по-пълно изгарянае на хранителните вещества.
и както виждаш, няма от какво да се притесняваш!
Важното е всичко да бъде наред с бебока, а този път нещо много черни мисли ми се въртят в главата. Първият път определено незнаех много неща и ми беше много леко на душата. 
, и беше 11360, но пък на височина си расте - 84 см. 
) пише, че има място за притеснение чак, ако детето не проходи до година и шест месеца. А за прощъпулника една приятелка даде много точно обяснение кога трябва да се направи - когато детето може да стигне до предметите, да клекне и вземе един от тях, след което да се изправи и продължи. Това обаче е неприложимо, ако предметите се наредят върху масата, а не на земята. Аз ги наредих на едно кенарно платнище, само че Ади така или иначе седна да си играе с триъгълника (най-безличният на външен вид предмет според мен, само че детето това си избра
), а не продължи да ходи
.
Ни солетки, ни бисквитки, НИЩО
и тая идея ми дойде като прочетох, че много от нашите деца са в такова състояние.
, че от време на време става един отпуснат, вял особено като му се приспи.

Зимата мисля да е с пантофи. Я кажете докато сме на темата - Какви обувки взехте за есента за малчуганите? И на каква цена са, ако може. Като си помисля, че ще ги носи месец и нещо само, докато стане време за ботуши, и хич не ми се дават много пари. В същото врме държа да е нещо удобно...
Виктор на година и 2 месеца беше 9 кг., а се роди 3,450, така че спокойно. И за това ми се всява някаква паника отвън, но какво мога повече да искам - имам прекрасно здраво, енергично и стегнато дете! От известно време се храни 3 пъти на ден, но изяжда по около 400 гр. - ядене и десерт.
Дано скоро да се оправи Ванката, че Вики го чака за игра