Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 9

• 40 468
  • 806
  •   1
Отговори
# 195
  • София
И аз качих едни 3 - 4 килограма откакто съм вкъщи. Т.е., горе долу месец и малко. Е, концентрирани са в торса. Корема и нагоре. Приличам на буре Confounded Че и гърба в горната част се наля. Абе, ужасно е.

# 196
Как сте девойки, аз минавам да се оплача. Дойде ми след 3 месечна пауза, точи се 10-12 дена, имах 3-4 чисти дни, и днес отново кръв, все едно ми идва пак. Идва ми да си заскубя косите, точно когато не е за ходене по лекари с този вирус....🙀
На някой случвало ли му се е такова чудо?

Последна редакция: пт, 24 апр 2020, 22:34 от Lemy

# 197
  • София
Аз.съм имала. Виж как ще е после. Случва се.

# 198
Ъх Lemy как да сме, пресъхваме Laughing На мен и този месец ми дойде, за два дена едва, едва, едва...Дали ще го има другия месец не се знае. Че като са ми изостанали едни дебели превръзки от подгизващите времена (понеже си купувах по 100бр), сега няма какво да ги правя. Край мен всичко живо дърто, няма интерес...Та съм решила да ги режа на 2 LaughingLaughing Да влязат в употреба. Абе така ще е...

# 199
Ох, Вики, разсмя ме.
Kissing Heart и на двете с masissa.

# 200
  • тук и там
И моят цикъл вече е максимум три дни.Устройва ме,само да продължи да ми идва. Покрай стоенето в къщи,съм бухнала като козунак и  приличам на бременна в 5-я месец.Направо не мога да повярвам как ми расте корема! Пълнея като мъж вече-на корем..Scream

# 201
  • Пловдив
Ух...и аз исках да се оплача...мин.път ми дойде на 1 април, сега на 18-ти Head Band Кво се случва...? От дъртото ще е на 100% Joy  ММ ме юрка да ходя на лекар, ама кво...предменопауза са заключи освен...

# 202
  • Пловдив
И при мен така: на 01.04 после на 19.04...преди това пък чак на 22.01. И лекарката ми не работи да ида да ме види. Да минава и заминава това ИП най -сетне!

# 203
  • Варна
И моят цикъл откачи. Февруари 16 дни, март 22, сега ми дойде на 48-я. Ходих на лекар вчера, на 3 ден от МЦ, но вече трети час записвам, едно направление ми изтече неизползвано, реших, че няма да отлагам, въпреки ситуацията в момента. Нищо нередно не видя на ехографа, всичко точно, каза, че покрай това ИП имало много такива случаи, от стрес. Ако и другия месец е такъв ненормален да ида да ми изпише някакви хапове за 3 месеца, да се нормализира.

# 204
  • София
Аз точно затова не ходя на гинеколог при всяко извънредно идване на цикъла. Ще ми изпишат хапчета за регулиране. А все пак предвид възрастта ми е нормално. Предпочитам организмът сам да се намести без външно действие. Два пъти през месец ми дойде на 16 ден. Сега обаче е 20 ден и още го няма.
Явно нещата се наместват.

# 205
  • Нидерландия
Аз също предпочитам без хормонална намеса, освен ако няма кръвоизливи или нещо от сорта което да влияе на нормалното ни ежедневие/ функциониране/работа Аз заради такива оплаквания тръгнах на гинеколог и той ми препоръча Мирена спирала. Но напоследък като че ли не е толкова зле положението и мисля да отхвърля съвета му. Това за, редовно/нередовно не ме, вълнува много. Просто хормонален дисбаланс от възрастта. Това, е.

# 206
Аз след ИП към стоматолог ще се запътвам. Първи симптоми на пародонтоза. Не съм никак щастлива. Братовчед ми(стоматолог) каза, че може да се получи по време на предмено и мено. Един вид остеопаротична промяна..... Мъка, мъка.....

Последна редакция: сб, 25 апр 2020, 14:31 от mariat

# 207
Ай ся, ново двайсе, парадонтоза... Sad(
Месечинке, личната ми е удължавала направления с по 1 месец.
Мен ме притеснява, че като мине ИП, вируса няма да е изчезнал, кой знае до кога ще си се влачим така, направо не виждам светлина в тунела...

Последна редакция: нд, 26 апр 2020, 12:00 от Lemy

# 208
  • Варна
ЛЛ каза, че не може да го удължи, защото е в различни тримесечия, имам предвид предното беше от март, сега ми издаде ново през април. Не ми прави проблеми за направленията, просто щеше да ми е неудобно да ходя трети път да я занимавам. А за мен си е голям проблем да не знам дали ще ми дойде на 15-тия ден или на 50-тия. Предпочитам поне горе-долу да идва на едно и също време, айде +- 3-4 дни разлика не е драма, защото винаги МЦ ми е бил не особено редовен. Но чак пък толкоз голямо колебание ми идва в повече.

# 209
  • Нидерландия
@Месечинка виторога : не може ли за регулиране а цикъл да се предпишат хормонални таблетки от личния лекар, така ще си спестите ходене по болници.

Общи условия

Активация на акаунт