Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 9

• 40 491
  • 806
  •   1
Отговори
# 135
Проблема с концентрирането за дълги филми и четенe надълги текстове, дори и книги го имам и аз. Гледам само серии по Netflix. Просто все съм припряна и бързам да свърши това което съм почнала, дори и със тренировките съм така. Със коса и грим все още много се туткам и прекалено дълго се занимавам.пък уж съм привърженик на естествената визия 😂

Аз му намерих колая, Madelief - тренирам със сериали - на ТВ на стената тече Нетфликс/филм/сериал, понякога на телефона/лаптопа под ТВ-то чете тренировката, която следвам и така. Не е 100% нахъсано трениране, но по-добре от тoва да полегна на дивана. Ако много, много ме мързи - гребният тренажор и кростренажорът са сложени пред същия ТВ в мазето. Идва РД ми през Май и онзи ден ММ с доста страх в гласа ме пита какво искам за подарък, защото подозира или спининг байк или гладиатор някакъв Grinning

Nioxin System 4 почнах да ползвам за косата да я сгъстявам обратно (цял живот ме тормозеше колко е гъста, доживях да имам обратния проблем). Ужасно бяла съм на 44, боядисвам си корените всеки 3 седмици, понякога и по-често, ако искам да изглеждам прилично за важно събитие. Но все още се гримирам, макар, че и това модифицирах... Добавки пия на пристъпи - 3-6 месеца редовно, 6-9 не толкова редовно и така до следващия цикъл. Тази сутрини витамините и рибеното масло и колагенчето, сега е ред на протеинчето (за закуска), че работата от вкъщи не ми се отразява добре на дупето.

# 136
Приорин ми помогнаха, когато преди години от стрес му капеше много косата. re_ge, с ампулите Денсифик на Керастас ми порастна веднага и много нова коса. Косата ми стана по-гъста отпреди косопада.

Това ли са ампулите?

# 137
  • Нидерландия
@Agent: доволна ли си от Nioxin? Аз за, сега ползвам само един спрей за обем и съм доволна, страшно руно ставам като се пръсна с него.. защото имам поне 10 шампоана за довършване (и не евтини при това)
Сама ли се боядисваш? Сега в тази карантина? Честно казано никога не бих предположила че си с бяла коса... Цвета ти е мн точен 👌
Аз не мога да тренирам и да гледам телевизия. Тогава ни гледам ни тренирам 😂😂😂

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 19:31 от Madelief

# 138
Агентче, моя рожден ден идва тая седмица (на 45 ще ставам), ама нямам никакви желания. Парцальоци не ми се трупат, че знаеш тук няма къде да се носят. Изхвърлила съм почти всичко. Към гримове и там нямам афинитет, понеже не умея; поддръжка на кожа съм свела до третиноин и дълбок пилинг. Парфюми не понасям от как съм родила вече 16 години. Е, имам един Шанел, като ходя на доктор го ползвам Laughing И общо взето съм минимализирала поддръжката. Желанието ми е само по-малко да се оплаквам от това и онова и до доктори да не стигам. Бая зор видях предната година, макар и да излезе че съм здрава. Но докато се разбере, че всичко е фалшива тревога от мамограмата и се изприщих.

Сега тъкмо си гледам календаря. Точно на 27 дена ми идва от левия яйчник и на 25 от десния. За какво са ми тез точности и аз не се знам. Но да има справка под ръка. Лятото ходих на CT scan по други въпроси Simple Smile, че от него се видя че от левия яйчник яйцеклетка се освобождава. Нещо такова ми казаха. И си отбелязах и така си знам кой месец от кой ячник какво става Laughing

Аз само на Виши ампулите не съм пробвала за косопад, а от години знам че много ги хвалят. Но разбрах, че в Щатите не ги предлагали, та не ми се поръчват от Европа. Сигурно и от тях толкова ефект ще видя.

# 139
  • Нидерландия
@vici75:това с парфюмите го имам и аз затова ползвам само лосион за тяло от любимият ми Парфюм. От него не ми става лошо и слагам по малко. Не сменям миризми и имам една торба с тестери на скъпи парфюми и тях си освежавам въздуха 😁😁

# 140
Аз ако ще купувам парфюм, само мостри купувам. Да се пръсна 2-3 пъти и другите два три пъти за освежаване на въздуха. Едно момиче в една друга тема сподели че има към 100 парфюма. Не знам как се употребява това чудо...

# 141
Това са ампулите за сгъстяване на Керастас, да. Веднага започна да ми расте много нова коса с тях, буквално след седмица имах мини косъмчета. Ползвах обаче всеки ден без да пропускам докато ми свърши кутията. След тях косата ми толкова се беше сгъстила, че отидох при една фризьорка, която без да ме пита ми изтъни косата жестоко. Обяснението и беше, че толкова гъста коса трябва да се филира така, иначе не може такова косище.
Ампулите за косопад на Керастас също са много, много ефикасни и също подействаха веднага. Приключих с тях и с косопада и тогава започнах тези за сгъстяване.
От силен стрес косата ми падаше с шепи и продължи доста месеци.

# 142
marigold_ според мен ти си си била с гъста коса и ампулите са помогнали да я възстановиш. Но който си е по начало с рядка, ампулите нямат шанс. Аз ползвах серума за косопад на Керастаз, но никакъв ефект. Сума и пари издавах за него. Няколко пъти купувах, към година може би. И от него ефект не видях.

# 143
  • Нидерландия
marigold_ според мен ти си си била с гъста коса и ампулите са помогнали да я възстановиш. Но който си е по начало с рядка, ампулите нямат шанс. Аз ползвах серума за косопад на Керастаз, но никакъв ефект. Сума и пари издавах за него. Няколко пъти купувах, към година може би. И от него ефект не видях.
Аз потърсих за цена на ампулите, продават ги по 30 бр. в пакет и варира
м/у 80€-100€. Не бих рискувала с толкова пари... Въпреки че за кремове съм давала и по повече... Благодаря все пак за информацията, не се знае за в бъдеще.🌷

Последна редакция: пн, 13 апр 2020, 22:47 от Madelief

# 144
Абе запази си ги някъде, че не се знае до какво ще опре човек.

# 145
Вики, какъв кверцетин пиеш, колко време, по колко и защо? На мен ми трябва за алергии.

# 146
Lemy, ресвератрол пия аз. Мамоложката в Бг ми го препоръча уж за гърдите. Самостоятелно кверцетин не пия. Сина ми е със сенна алергия. Почна го даже вече. Мрънка вчера. Сърбяли го очите, подпухнал.... Пръсна си Flonase и миряса. Но знаеш, това са временни неща. Но добавки не мога да го накарам да пие. Ние за един вит. Д колко се разправяме, че при него е критично, задължително да се взема. Но не разбира от дума.  Иначе и кварцерин ми се иска да взема, но нямам никакви шансове.

# 147
Защо реших, че си писала Кверцетин 😸 ох, изкуфяла работа.
Аз пия Д, магнезий, разни вит. Б-та, чат пат някоя Омега 3. Скоро намерих разни изостанали в къщи Селен и l-лизин, та започнах да ги пия и тях, така да не ходят зян, гледам изостанала Босвелия, трябва да я допия и нея Grinning
Иначе и кварцерин ми се иска да взема, но нямам никакви шансове.
Защо?

# 148
  • Пловдив
Ето 2 Кверцетина, добри са...детето ги пиеше.
https://b2b.silabg.com/bg/21148-sila-product.html

https://b2b.silabg.com/bg/11895-sila-product.html

# 149
Благодаря Мистик, по колко на ден и колко време ги пи?

Общи условия

Активация на акаунт