Играта – идеалният момент за нови знания и семейни моменти с LEGO® DUPLO®

• 7 880
  • 216
  •   1
Отговори
# 105
Играем  вечер след работа, но тогава е за по-кратко. Събота и неделя се отдаваме на по-дълги и пълноценни игри. Изненадва ме колко бързо възприема нови неща и ги прилага в игрите.

# 106
Играем предимно вечер. Тогава сме всички вкъщи и е по забавно. Изненадва ме с невероятни идеи за игра. Хрумват му неща, за които никога не бих се сетила Simple Smile

# 107
Любимото ни време за игра заедно беше в събота и неделя, когато не съм на работа. С оглед ситуацията в момента, играем заедно доста по-често. След като сготвим и се нахраним, пишем домашни. Останалото време посвещавам на децата. Смятам, че трябва да им се обръща възможно повече внимание-сега можем. Иначе ме учудва с идеите, които му хрумват, на всякакви места си играе със строител. Комбинира го с други играчки и т. н..

# 108
Имам време за игри почти чрез целия ден.
Моя юнак е малък още и тепърва се учи на всичко и всичко му е интересно.

# 109
  • Пловдив
Обикновено времето за игра е късния следобед.
Сега с ограниченията за излизане поне прекарваме много време, в което сме заедно Simple Smile

Изумява ме въображението на децата - как бюрото става непревземаема крепост, как плюшените играчки се превръщат във войници/пациенти/ученици...
Как с блокчетата от конструктора се правят ограждения, сгради и писти...
Как купата за салата се превръща в каска, килима - в окоп, а разхвърляни листове по пода - минно поле Simple Smile
Ето това им липсва в днешно време на децата - да ги оставим, да скучаят и скучаейки, да измислят най-различни приложения на иначе баналните неща от ежедневието.

# 110
  • Варна
Любимото ми време  за игра с децата е преди обед, когато все още не сме уморени от щуреене Grinning

Често ме изненадват с въображението си. Баткото например изпече (наужким) курабийки от играчките си. Хапнах курабия с формата на кученце Animal Dog2. Малкият си направи стълба от пакет памперси за да се качва на леглото Flushed

# 111
Играем по цял ден.На година и половина е -строители, тенджери-слага ги една в друга,коли.Учудва ме техническата му мисъл.

# 112
Играем си през целия ден, но най-много сутрин след сън и вечер преди лягане. На малкия абсолютно всичко му е интересно. Изненадва ме с това как забелязва и най-малките детайли в нещата. Освен че се учи да ги използва по предназначение намира по още 10 други приложения.

# 113
Всяко едно време с детето ми е ценно и важно. На две годишна възраст виждам как расте и се развива с минути. Постоянно ме удивлява с нови думи, умения, действия. Забелзва всякакви детайли, любопитна е и това много ме радва.

# 114
Кое е любимото ви време за игра с децата и кое в тяхното въображение ви учудва най-много?
Любимото ми време е вечер! Обожавам начинът, по който интерпретират/имитират видяното и чутото през деня.

# 115
Много обича да играем заедно, правим го винаги когато сме си у дома! Харесва игри с подреждане, конструктори и писти! Учудва ме начина ми на логика при изобретяването на различни предмети!

# 116
Моят малчо е на 2 год.и 3 месеца и когато  не е на ясла, играем на всевъзможни "игри " Simple Smile ...редим пъзели, играем с конструкторите и т.н

# 117
  • Пловдив
Игрите с децата са много забавни и при всяка възможност го правим Simple Smile Когато рисуватq ме учудва тяхното въображение Simple Smile

# 118
Сега имам прекрасната възможност да играя цял ден с детето и да наблюдавам въображението, с което опознава света.

# 119
Най-ми е хубаво да си играем с малкия сутрин. Той е наспан, не се криви, пълен е с нови идеи за игри. Не мога да кажа, кое от въображението му ме учудва най-много. Просто целият начин на мислене на децата е учудващ и вдъхновяващ.

Общи условия

Активация на акаунт