Играта – идеалният момент за нови знания и семейни моменти с LEGO® DUPLO®

• 7 874
  • 216
  •   1
Отговори
# 120
  • Бургас
Любимото ми време с тях е всяка свободна минута, която имам. Въображението им е огромно и е трудно да бъде описано с няколко думи. Възрастните могат много да научат от тях.

# 121
Сядаме заедно да играем по всяко време, когато детето има нужда от компания.Иначе ме изненадва това как  може да превърне всяко действие или задължение в игра и да се забавлява сам дълго време

# 122
Кое е любимото ви време за игра с децата и кое в тяхното въображение ви учудва най-много?
Обичаме да играем по цял ден. Дъщеря ми е най-активна сутрин, а най-много ме изненадва нейната креативност в игрите, а също и любопитството, с което се опитва да опознае света около себе си. Често ме учудва, че въпреки крехката си възраст успява да намира собствена логика и варианти за комбиниране на различни игри.

# 123
Любимите ни игри у дома са "не се сърди човече",  домино, карти- от типа на "Черен Петър".  За съжаление в това забързано ежедневие имаме все по- малко време, което да прекарваме с децата си. Малките деца са много  любознателни .  Освен щуротиите, могат да покажат решения за които възрастните никога не биха могли да се досетят. Когато синът ми беше по- малък- все още не можеше да говори, но си опитваше да разкаже с помоща на жестове как Хензел и Гретел бутнали баба Яга в печката-  много му харесваше да четем приказките на братя Грим.

# 124
Обичам да играя с децата като любимото ми време е постоянно! През игра децата научават важните за тях неща, а ние възрастните си припомняме какво е било на тяхната възраст. 
Учудена съм от въображението и интересните игри, които измислят, старая се да спазвам правилата им и с интерес проследявам какво се случва, ако ги наруша.

# 125
  • при моите деца .....
Наслаждавам се на всеки миг и гледам как расте сина ми ....
Знам, че времето отлита брези, имам дъщеря на 16.
Задно редим конструктори, пъзели

# 126
  • плевен
Играем си почти през целия ден.Учудва ме колко е наблюдателен , запомня местата на детайлите и ги сглобява.

# 127
Нямаме точно определено време за игра. Изненадва ме колко бързо учи нови неща и открива сама други.

# 128
Дъщеря ми е обградена с много любов, още повече, че е дълго чакано дете. Играем си непрекъснато, обожавам да гледам малките пръстчета, старателно подреждащи чудновати композиции. С това влакче ще научи по-бързо и цветовете, освен цифрите.

# 129
Кое е любимото ви време за игра с децата и кое в тяхното въображение ви учудва най-много? Всяко свободно време, което имам, обичам да прекарвам с дъщеричката си и ме учудват нейната изобретателност, логическо мислене, фантазия и логика.

# 130
Кое е любимото ви време за игра с децата и кое в тяхното въображение ви учудва най-много?
В забързаното ни ежедневие е малко трудно да намериш време за всичко, но за децата време имам винаги.
След като се събудим и закусим сме най-способни. Тогава мислим, играем и учим.
Децата не спират да ни учудват- измислят нови правила, сами си измислят игри, дори си имат въображаем приятел, за да не им е скучно.

# 131
Играем обикновено вечер и уикендите, не спира да ме учудва колко бързо научават новите неща и как сами измислят нови и нови игри.

# 132
Моето дете е все още бебе и "играем" целодневно, ежедневно Heart Eyes

# 133
Харесвам най-много игрите на вън. Изумена съм по какъв начин вижда животните, обръща внимание на всяко едно движение на тялото, което извършват в даден момент и размишлява защо се случва това.

# 134
Любимото ми време за игра с малкия е след като работя няколко часа на компютъра (работя от вкъщи). Така си почивам много ефективно.
Във въображението на децата ме учудва какви, понякога причудливи, идеи им хрумват.

Общи условия

Активация на акаунт